Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laphroaig

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1962. október 5-én jelent meg a Beatles első két saját szerzeménye, a Love Me Do és a P.S. I Love You. A kislemez akkor csak a 17. helyig jutott az angol slágerlistán, és mikor 1982-ben újra kiadták, akkor is csak a negyedik lett. 1964-ben viszont tarolt az amerikai listákon. Nem ez a…..
laphroaig 2012.10.05 15:39:19
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
laphroaig 2012.09.23 23:41:34
@Fandor: Irígyellek, akkor 2-3 évvel fiatalabb és vidékibb voltam ahhoz, hogy felmenjek, pedig szereztek volna jegyet nekünk...
Egy 15 éves énekesnő nyerte a Megasztár hatodik, vélhetően utolsó szériáját, azt, amiben a műsor kilencéves történetének messze leggyengébb mezőnyét sikerült összeszedni. A döntő a hagyományoknak megfelelően egy háromórásra nyújtott giccsparádéba fulladt, amin a…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
A helyiek ugyan vegyes érzelmekkel fogadták, mindenesetre Valencia után most már Barcelonának is megvan a maga vitorlása. A W Hotel, vagy másik nevén Vela Hotel a katalán építész,  Ricardo Bofill munkája, és a barcelonai kikötő 22@ részén található. Amellett, hogy a hotel…..
laphroaig 2012.04.23 21:19:28
@Brendel Mátyás: Jogos!
Egyébként szép az épület kívülről.
Gyorshajóval zúztunk el mellette (11€/fő) nagyon király volt!
„Nálam mindig 2 forint ez a dal” – ez lesz a Posta és Villamos Művek közös mobilszolgáltatásának szlogenje. SMS tértivevénnyel. A Posta és a Villamos Művek által nyert mobilfrekvencián P. Mobil néven indul meg a szolgáltatás ez év nyarán. A P. Mobil nem a…..
A dubstep imádott és gyűlölt hülyegyereke, Skrillex a legendás Doors tagjaival készített közös számot és klipet, a Justice újfent remek videójában egyebek mellett meztelen nők is láthatók, a Sólstafir zenéjére egy fiatal nő egy koporsót vonszol maga után hegyen-völgyön át,…..
Elfogyott a WC lánc; latexet is húztak a tiltakozók; a rendőrök először alkalmazták a vombat alakzatot. Akik lemaradtak a tegnapi eseményekről, most bepótolhatják.10:04 Orbán állítólag lánclevelet küldött az LMP-s képviselőknek, amelyben azt ígérte, a továbbküldők között…..
laphroaig 2011.12.25 14:20:44
A mostanában Európában turnézgató Mötley Crüe (az angolokat zúzták meg a Def Leppard társaságában, és állítólag olyan faszán vannak, hogy még Mick Mars is tett pár lépést a koncerteken, ami nagy szó) felett sötét fellegek gyűlnek: a zenekar hisztis énekese, Vince Neil azt…..
Szuper dögös videó Ho Si Minh-városból. A forgalomszervezés helyenként olyan, mint amilyen San Franciscóban volt száz évvel ezelőtt...
laphroaig 2011.12.18 23:00:40
 A muay thai igazai látványsport, de ez nem jelenti azt, hogy a versenyzők kizárólag az akrobatikára gyúrnak. Akit elsősorban a harmonikus mozgás vonz a harcművészetben, az inkább keressen magának más irányzatot. A thai boksz ringben ugyanis kőkemény pofonok csattannak. Igaz, a…..
Az ősz talán leginkább az az évszak, ami kedvez a jóféle emlékezésnek, az egyre hidegebb estéken összeterelődik a család apraja-nagyja, előkerülnek a nyári fotók, aztán a tavalyiak, aztán kibuggyannak az 1000 éves, zacskóban tartott, albumba dobált, soha nem rendszerezett…..
laphroaig 2011.11.15 18:27:56
Senki nem fiatalodik, még Brian Johnson sem. Az AC/DC énekesével orvosai lemondatták tíz állomásos amerikai turnéját, mivel sürgősen meg kell műteni a csuklóját. Johnson nem az AC/DC-vel, hanem szólóban utazott volna, amivel a nemrég megjelent Rockers And Rollers: A…..
Miután az EU és az IMF is lemondott Görögországról, már csak a nemzetközi gyroszos koalícióban bízhat a balkáni ország. „A joghurtos rizsből és a salátából származó bevételeket a hazánknak ajánljuk fel” – nyilatkozta a Taverna Dionüszosz ügyvezetője…..
laphroaig 2011.11.07 21:34:12
Megjelent Weöres Sándor nagysikerű pajzán versgyűjteményének korszerűsített változata, a Priapos 2011. A Céda kiadó ügyvezetője, Homor Elek mesélt a mű létrejöttéről. „Korszerűsíteni kell, ami nem korszerű! Aktualizálni, ami nagyszerű volt, hogy az lehessen…..
laphroaig 2011.10.28 23:12:28
@Lendvai Ildi néni: jujjuj, de durva vót!
(Egyébként én szeretem Albert bácsit, egyszerűen, jól követhetően, szépen fogalmaz, nem a magyarkodással rárakódott hüllyeségek miatt olvasom)
Mégis nagyon teccik a pollyén!!
Úgy látszik, nem múlik el nyom nélkül a fél éves magyar elnökség, legalábbis erre utal az Unió vezetőiről készült legutóbbi fotó.  Ha nem is az egész ország és a magyar nép, de Szijjártó Péter bizonyára nagy hatással volt Angela Merkelre, Nicholas Sarkozy-re és Jose…..
1991. szeptember 24-én, ezen a napon jelent meg a Nirvana második, Nevermind című nagylemeze, amiről a korabeli sajtó először alig vett tudomást. Azóta viszont nem csak, hogy az akkori fiatal generáció meghatározó anyaga lett az album, hanem az igazi klasszikusok közé emelkedett a…..
laphroaig 2011.09.25 20:40:21
@Urban Gorilla: Vazze pont erre gondoltam, Németh Juci kivételével léteznek ezek az emberek?
Bocs, de engem, Zorán, Charlie, Hobo, Presser, de még Zoltán Erika is jobban érdekelt volna..
A miniszterelnök által tegnap bejelentett, mindenkit érintő változásokkal kapcsolatban kérdezték olvasóink a Fidesz frakcióvezetőjét.A rögzített kamatú THM-et jó ötletnek tartom én is. De felmerült bennem, hogy emiatt nem fognak-e kevesebb hitelt adni a bankok vagy az áruházak.…..
laphroaig 2011.09.20 22:52:49
@Aszongyaja Zanyósom:
Aztat, hogy most éri meg felkészülni a téli forraltbor főzésre és ne feledjük el felkeresni a kedvenc síkölcsönzőnket!
1969 és 2001 között, mint a New York-i látkép elmaradhatatlan része, a World Trade Center ikertornyai megszámlálhatatlan filmben feltűntek (de 689-ben biztosan), hol csak a háttérben, hol a cselekmény fontos helyszíneként. Az alábbi video a tornyok filmes karrierjét foglalja össze…..
Ma délre az utolsó fesztiválozó is elhagyta a Hajógyári-szigetet. Ez alkalomból kérdezhették olvasóink egy röpke fél órán keresztül a fesztivál főszervezőjét. Elég nagy a kupleráj. Mennyi ideig tart, amíg visszaállítanak mindent az eredeti állapotába? (L. Karolina, Sopron)…..
laphroaig 2011.08.15 23:51:11
Választások, uniós elnökség, fokozódó belpolitikai feszültségek - Orbán Viktor miniszterelnök elmúlt egy éve nem volt eseménytelen. Felidézzük a legjobb pillanatokat.Orbán rögtön első parlamenti beszédével felhívta magára a figyelmet: beiktatása után mondott…..
laphroaig 2011.06.08 23:44:26
Fotósaink elkísérték a köztársasági elnököt őszintére sikerült iskolalátogatására, ahol többek között megtudhattuk: popzenét hallgatni nem ganxsta. Az általános iskola Rocksulira keresztelését megünneplendő Schmitt Pál átadta a 2011-es Pro Culturae Orbi díjakat - az…..
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..
Elvisz levelét szó szerint idézném. Jó helyen járok, ha a szánalmas poénjaim miatt értelmes emberi kapcsolatokat nélkülözni kényszerülten immáron névtelenül és arcátlanul próbálok kibontakozni humorisztikailag? Remélem igen. Mellékelt remekművemet a szlovák Terminátor "Ahoj…..
A XVII. Szegedi Borfesztivál 2011. május 13-22. között kerül megrendezésre a Széchenyi téren. A Szegedi Borfesztivál 2010-ben  kiváló gasztronómiai fesztivál minősítést kapott. ..
laphroaig 2011.04.07 20:45:17