Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mókuscickány

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MDF agóniája már baromira unalmas, de a helyzetből igyekeznek kihozni a legtöbbet. A teljes identitászavar újabb bizonyítéka került elő. Bevillan egy kép: Egy elhagyatott pince, félhomály, rothadó, feketéllő csövek futnak végig, néhol elengedve a bennük folyó posvadt…..
parkolás blog A rend őrei 3. 2010.03.16 08:12:57
Az alábbi sztori egyben érdekes és elgonolkodtató is... A beküldő javaslatával nem éltem, mert hát azért címben mégsem trágárkodunk és sajnos még örülhet is, hogy csak ennyivel megúszta a dolgot. Le a kalappal, bátor ember.Helló! Ha kirakod a blogba akkor talán lehetne a címe:…..
PoPe jól megszívta, akkreditált nyelvvizsgát akart a főiskolai felvételije előtt, de végül nem vizsgázhatott, a főiskoláról is lemaradt, és egy csomó pénzt követelnek rajta. A 2f nyelviskola győri tanfolyamának oktatóitól a diákok arról értesültek, hogy a kurzus végén csak…..
          Via..
mókuscickány 2010.03.15 17:29:38
robotika Müncheni turistarobot 2010.03.15 11:00:00
A Müncheni egyetemen a szokásostól eltérően tájékozódó robotot hoztak létre az Autonomous City Explorer projekt keretében. Bár a robot lokális térképet építhet odometriát és lézeres távolságmérőt felhasználva, mégis a robotnak térkép és GPS nélkül kell…..
Subba Pénisztörés: Döf! 2009.09.21 16:00:00
Jamaikából indult a dagger, és passa passa nevű táncőrület, aminek a lényege a szeretkezés baszás tánctéren való imitálása. Hogy innen kígyózott-e át a hálószobákba a vadulás abban kételkedünk, de sokan erre vezetik vissza, ugyanis megháromszorozódott a fasztörések…..
mókuscickány 2010.03.15 01:56:22
Még ilyet! Lézeres szúnyogirtó 2010.03.13 13:05:00
 Az Intellectual Ventures hordozható készülékének kamerája észleli, szoftvere azonosítja, lézersugara lelövi a gonosz kis vérszívókat. (A fejlesztők szerint még a hím és nőstény szúnyog közti különbséget is észleli, és az előbbieket, mivel azok nem szívnak vért…..
Masszázsról szóló telefonbeszélgetések leggyakrabban elhangzó része ez a kérdés. Gyógymasszázs esetén az a befejezés, hogy a masszőr azt mondja a kedves vendégének: egészségére. Másfajta masszázsok esetén itt egész arzenál vonul fel, árlistával kiegészítve. Merthogy az…..
Ezúton is köszönöm, és hadd hálálkodjam az alábbi old school szösszenettel: Mellesleg a videó megtekintése közben az következő kérdések fogalmazódtak meg bennem: - Vajon hol lehetnek a klipből kivágott Teresa Orlowski jelenetek VHS kópiái? - Az énekes neje reggeli…..
mókuscickány 2010.03.01 21:52:41
Tudjuk jól, mennyire huncutak vagytok ti, kütyüfanok, ezért a tavaszt ezekkel az érdekes és bizarr szexjátékszerekkel indítjuk a blogon. Persze csak a "Köll még?" után... Hihetetlenül élethű műnők No comment, gondolom mindenki ismeri őket. Aki nem, az valószínűleg egy…..
Nem egy hosszú hír ez, de annál jelentősebb, illetve szívmelengetőbb: Terry O'Quinn azt nyilatkozta a TV Guide-nak, hogy írt egy sorozattervet, amiben családi gondokkal küzdő kertvárosi bérgyilkosokat alakítanának mindketten. Emersonnak nagyon tetszett az ötlet, sőt, állítólag JJ…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
Vannak, akik újra szeretnének csendőrséget, nekik ajánljuk az alanti szívderítő sztorit arról, hogyan bánik a Tesco az olyan vásárlóval, akit lopással gyanúsít. Anita kozmetikai apróságokat és gyümölcsöt vett a Tescóban, közben alapozókat is nézegetett a pipererészlegnél.…..
Shonannokaze - Tomo yo (湘南乃風 - 親友よ) Kedvenc reggae csapatunk visszatért hozzánk és annak ellenére, hogy múlt évben csak a Tomo yo kislemezzel és egy albummal jelentkeztek, elég szépen szerepeltek. Túl nagy meglepetés mondjuk nem okoztak a Tomo yóval egy…..
Ez a zseniális faszos nadrág a madridi divattervező Isabel Mastache extrém kreációja. Viselőjének mókát, pofont, vagy pszichiátriai kezelést garantál! További őrület a videóban.   ISABEL MASTACHE Fall Winter 2010 / 11 Cibeles from NEOMODA on Vimeo...
Csak hogy képben legyetek, mi történik, mi várható a Keleti Blák fronton!     ..
Subba Alexander Marcus: Homo dance 2010.02.24 11:40:00
Kétségbe esve nézek körül, és úgy érzem ebben az egész Alexander őrületben az égvilágon senki sem partnerem. Mi ez már megint Alexander? Félek! Valaki jelentkezzen be Németországból, és magyarázza meg mit akar Alexander a világtól!     ..
mókuscickány 2010.02.25 00:22:24
mókuscickány 2010.02.25 00:28:59
@csabsz13: ú, az 3:12-nél az mi az? Csak nem? :D
A részletes tervrajzokat ezúttal nem pakoljuk be hajtás után, mert az túl sok munka lenne. Aki szeretné a szomszédait egy élethű, de teljesen fake, házilag barkácsolt Google Street View autóval hülyíteni, kattintson a képre a németes precizitással kidolgozott tervrajzokért. Jó…..
w Viszlát, és kösz a halakat 2010.02.23 10:30:00
Érdemes akkor lelépni, amikor még maradt valaki, aki marasztalna. Bajnai Gordonnak ez sikerült, hogy belőle volna igény többre, az látszott már akkor, amikor sokadszorra és egyértelműen közölte, hogy nincs továbbmenet. Hiszen már az is azért történt, mert minden reggel vinnyogó…..
Tökmindegy melyiket választod, mert úgyis kábítani fognak. A kezdeti álomvilágot hamar felváltja a depresszió, búskomorság, kiábrándultság, meg ilyen sötét dolgok.MSZP (LSD): Fogyasztói köreikben elterjedt dolog a nyalás. Bélyeg helyett gyakran a segg is megteszi. Aki a legjobban…..
patakvér Paranormal Activity 2010.02.22 14:26:00
  Paranormal Activity (r.: Oren Peli, USA, 2007.)   Nagy átlagban igaznak mondható, hogy minél kevesebbet ért valaki a feszültségteremtéshez, annál több speciális effektre, űrből érkező szörnyre és vérre van szüksége ahhoz, hogy összehozzon egy horrorfilmet, nem…..
mókuscickány 2010.02.22 16:20:32
mókuscickány 2010.02.22 16:20:32
Subba Van még olyan, hogy MDF? 2010.02.22 12:00:00
Persze, hogy van, hogy ne lenne, mindent el is követnek, hogy übereljék azt a poént, hogy az SZDSZ-szel léptek választási szövetségre. Hát milyen emberek ezek már könyörgöm? Biztosan nagyon aranyosak civilként (nem), de jelöltként maximum a Sas Kabaréban állnák meg a helyüket.…..
Nem tudom, milyen tudatmódosító szert fogyasztottak ennek a flash játéknak a kieszelői és megalkotói, de az biztos hogy együtt szívtak/szúrtak/szippantottak a Middlelesex London Health Unit egészségügyi szervezet illetékeseivel, akik megrendelték, majd elfogadták ezt a játékot. A…..
Üdv mindenkinek! Erdélyi vagyok, fél éve költöztem Budapestre, párom miatt, aki magyar állampolgár és itt is él; több diplomám is van, odahaza pedagógusként dolgoztam, angol nyelvet oktattam, iskolaigazgatóként is tevékenykedtem az utóbbi 2 évben, több nyelvet beszélek, és…..