Regisztráció Blogot indítok
Adatok
páva vagyok hagyjatok repülni

1 bejegyzést írt és 308 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki megvárhat egy autót, nem igaz? Várjon csak türelemmel, mert én éppen másra koncentrálok. A telefonomra. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
páva vagyok hagyjatok repülni 2013.04.03 08:12:19
@pantomimes: egyetértek, nem csak a gombnyomkodás a probléma. Sokan akár fél órára úgy elmerülnek a mondanivalójukban, hogy alig tudják mit csinálnak. Közben nem adnak elsőbbséget, mert nehogy már a táblákat kelljen nézni a fontos beszélgetés közben... Vagy fordítva, minden kereszteződésnél megáll, akkor is ha neki lenne elsőbbsége. Mögötte pedig torlódnak az autók...
Autoimmun betegséggel élek 5 éve, ez idő alatt sok tapasztalatom gyűlt össze. Hiszem, hogy bár vannak hullámvölgyek, manapság már lehet normális életet élni. Sokszor nem a fájdalom rossz, a családtagok és a környezet is nehezen veszi tudomásul az állapotot. A betegkluboknak nem…..
Bármilyen jó és kielégítő lehet egy szeretői kapcsolat, lehet, hogy eljön a pillanat, mikor az egyik fél úgy dönt, hogy neki fontosabb a házasságának rendbetétele. Ez sokszor lebukás után következik be, de olykor nem is kell hozzá lebukni.Szerepet játszhat a rossz lelkiismeret, a…..
Az ominózus fotó. Felül, a radar által tévesen észlelt sebességAz eljárást lefolytatják, és az vezető, néhány hónapnyi hercehurca, illetve körülbelül százezer forint elköltése után úgy érezheti, sikerült bebizonyítania: a Rendőrség néha nem elég körültekintő, a…..
páva vagyok hagyjatok repülni 2011.09.27 22:18:37
@közlekedési bűnöző: így van, 250 esőben felelőtlenség. Nem csak az aquaplaning miatt, a féktávolság is egy kicsit rosszabb.
Az idézetben az is benne van, hogy alacsony guminyomásnál hátrány a nagyobb súly.
De az idióták megmagyarázzák, hogy jó kocsival semmi nem számít.

Amúgy en.wikipedia.org/wiki/Aquaplaning ha valakit részletesebben érdekel
Remek alkalom egy Star Wars játékra, hogy a héten adták ki a filmsorozat Blu-ray változatát. Hallottunk mindenféle rémhírt, hogy új szereplőket hoztak be, Darth Vader kétségbeesetten üvölt és Yoda is megváltozott, de a régi emlékeket semmi nem veheti el. Szóval, a megjelenés…..
Lassan szivárogtatta ki új kollekciójának képeit a H&M, de már nyílt titok az őszi trend. A zöld, a kék, és meglepő módon a piros is helyet kap az amúgy tényleg tipikusan őszidéző színvilágban. Ez utóbbi többféle árnyalatával és kombinációjával is szerepel. A…..
addict Gyerekverés egy reklámban 2011.05.16 14:55:00
Annak ellenére, hogy pontosan tudni lehet, hogy az égvilágon semmi bántódása nem esett a reklámban szereplő kisfiúnak, annyira hitelesen játszik, hogy minden egyes pofont igazinak éreztem, és egész egyszerűen nehezemre esett végignézni a reklámot. Az írországi gyermekvédő…..
páva vagyok hagyjatok repülni 2011.05.16 21:40:32
páva vagyok hagyjatok repülni 2011.05.16 21:42:27
addict Orosz “Facebook” rulett 2011.05.10 10:00:00
Ha már szó volt tegnap az ifjú reklámos tehetségekről, szeretném megmutatni nektek két Miami Ad School tanonc,  Ilya Malyanov and Christian Feist vizsgamunkáját, amiben egy orosz vodkának készítettek nem mindennap online kampányt. A bizarr – de sajnos fiktív – alkalmazásban a…..
Minden, ami... Kavargó gondolatok 2011.04.01 09:36:00
 Új honlapot kellene, no meg a másiknak is, miért nem finom a sütőtökös süti? Egy számmal kisebb a nadrág már, jövő héten fullra be vagyok táblázva és elfogyott a sminklemosó. Jut eszembe: felragasztható Swarovski köveket is kell venni, halvány barack még nincs és kell…..
Gyerekkoromban soha nem értettem, már miért ne lehetne minden nap megenni három gombóc fagyit!!!! "Mert megfájdul a torkod!", hogy ez csak duma, már akkor is világos volt, hogy valójában miért, csak most kezdem érteni. Egyfelől riasztó cukormennyiséget tol be a gyerek,…..
páva vagyok hagyjatok repülni 2011.03.18 12:04:44
Modorosblog A lánybúcsú 2011.03.08 06:00:00
Sziasztok Csajok!Pénteken találkoztunk néhányan és megbeszéltünk nagy vonalakban (sőt elég részletesen) Kinga leánybúcsúját. Akik nem tudtak eljönni azokat most tájékoztatom néhány dologról.Március 12-én lesz 16.00-tól Vonhinten Helgusnál (Párisi u. 12. Ferenciek tere),…..
Tisztelt blog!   A Péterfy Sándor kórházról olvastam önöknél, immár nem egyszer. Sajnos Nekem is csak rossz élményem van! 2008. márciusában unokám orvosi oda nem figyelés miatt, oxygén hiány következtében, agyhalállal született! Egészséges, érett újszülött volt, lett…..
páva vagyok hagyjatok repülni 2011.01.04 14:51:17
@El Visco Stello: na mibe hogy nem nő vagy.
ezeknek a pasiknak feldugnék egy uborkát a pisilőjükön, kb ilyen érzés szülni is. fogadjunk, nem fogod természetesnek érezni. eszem megáll. légyszi, nyilatkozz a szoptatásról is, biztos az is megy.
páva vagyok hagyjatok repülni 2011.01.04 14:52:32
@Sesut: ja, pl. én könyörögtem 2x is epiért, hogy hogynem, vhogy nem jött össze. gondolom, így kényelmesebb nekik.
páva vagyok hagyjatok repülni 2011.01.04 14:56:00
@El Visco Stello: Így van, nehéz vidáman mosolyogni a kölökre, miközben cafatokra szakadt az alfelem (komolynak nem komoly, csak épp úgy néz ki mintha kiklopfoltak volna), és 1 évig fáj a szex, mert nem volt szerencsém a varratok helyét illetőleg. ja, a császár helye fáj vagy 2 hétig. hm.
addict Mocskos kezek mindenütt 2010.12.13 15:00:00
A gondos anyukák idejekorán a gyerekbe verik a kézmosás fontosságát. Van aki ezt túlzásba is viszi, egy volt kollégám például nem tudott anélkül kocsiba ülni, és kormányt ragadni, hogy előtte megmosta volna a kezét. Egy kilincs, egy nyilvános telefon vagy egy metró kapaszkodó…..
Nem tudom, miért alakult így, de az utóbbi időben a világ különböző pontjain működő ateista szervezetek úgy próbáltak meg vitát generálni a vallási kérdésekről, hogy a buszok oldalán vett hirdetési felületeken helyeztek el provokatív üzeneteket. Itt az addicton is volt már…..
páva vagyok hagyjatok repülni 2010.12.04 22:47:59
@Inimma: 5* :D
               Lassan karácsonyi díszbe öltözik a város.., készülünk az ünnepekre.A bevásárlások során érdemes arra is gondolni, mit veszünk majd fel Karácsony este, vagy szilveszterkor. Ne gondoljuk, hogy…..
Egy reklám sikerét az is mutatja, hogy mennyire sikerül a fogyasztók fantáziáját megragadnia, hogy azok önként és dalolva vigyék tovább annak valamelyik elemét, vagy akár az egész koncepciót. Itthonról így hirtelen a büszkemagyaros-petőfis-énígyszeretlekmagyarországos reklám…..
páva vagyok hagyjatok repülni 2010.11.17 21:11:41
@aadriennne: :D
tényleg jóóóóó!
Ezen a héten folytatjuk elmebajos marketingötletek sorozatunkat. Volt már itt szó a gyerekeit reklámfelületként kiárusító családról és az Unoqlo twittekért árengedményt akciójáról, ezúttal pedig egy New York-i divatáruház, a Desigual marketingesei rukkoltak elő egy olyan…..
páva vagyok hagyjatok repülni 2010.10.04 14:08:02
Ausztráliában a napokban debütált az egyik legnagyobb ottani sörmárka, a VB legújabb, Real elnevezésű kampánya, amelyet a Droga5 ügynökség készített. A kampány első filmje azt igyekszik bemutatni, hogy a férfiakból eltűnt a természetesség, és szépen fokozatosan elnőiesedtek,…..
páva vagyok hagyjatok repülni 2010.09.10 15:21:36
Jó, tényleg nem bírtam ki, de ezt a képet a múlt heti dilis bagázsról muszáj volt kirakni. De lássuk az újabb zseniális válogatást.Juj, ez mi ez? :-(Falunap PákóvalCigóMilf 1A gyönyörű tihanyi apádságAz egyetlen BeautiFULLDARK SIDEMilf2Ájk TörnerAlaposan dokumentált…..
páva vagyok hagyjatok repülni 2010.08.27 14:43:16
@krj: ja ott a babaápolási cucc, még otthon lakik, muhaha. Biztos szponzor keresőben van. :)
Hétközben kétszer szoktam főzni, általában hétfőn és szerdán, és igyekszem olyan mennyiséget kreálni, hogy 4 adag legyen belőle. Miért szükséges ez? Mert a munkahelyen nincs menza, azt tudjuk csak megmelegíteni és megenni, amit otthonról viszünk el magunkkal. Ezért mindig…..
A kék norvég megérkezett, nyugdíjazta a Pannon márkát, és helyette a nemzetközi Telenort adta nekünk. Szerintük jó az, ha a norvégok tapasztalataira is építhetünk, mert így legalább megtaláljuk a családot a Szabadság téren héderező hippik között. Vagy valami ilyesmi a…..