Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.o.v.i.e.t.

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hajléktalanok után az autósok is megtudhatják, hogy milyen a fideszes rendpártiság. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester kerületében ugyanis a szabályos parkolóhelyen megállókat is megbüntetik. Józsefváros egy csendesebb forgalmú kétirányú utcában azért büntetnek meg…..
„Bepasizott megint. Tudom, ki a csávó, nem is rossz fej, nálam azért gyengébb eresztés. Egyáltalán nem fájna, ha néha jól érezné magát vele” - a nyitott házasság néha egész jól működik, tehát nem minden félrelépés robbant szét egy kapcsolatot. De mi van akkor,…..
Minden évben az utolsó percben, november végén szoktam átkötni, addig halogatom ezt a nyűgöt, amíg csak lehet. Van az embernek fontosabb dolga is, minthogy a díjkalkulátort töltögesse ki a biztosítók számára olyan nélkülözhetetlen adatokkal, hogy van-e napfénytető az autón és…..
Belsőség Kálmán és a tahó 2010.11.28 09:15:00
Úgy gondoljuk, több szóra nincs is itt szükség, talán csak egy kis segítségre az olvasók részéről. Kálmán levele azért kicsit mellbevágott minket is. Szervusztok! Hétfő este, Kodály körönd. Szinyei Merse u. felől közelítve állok az Andrássy út előtti lámpánál,…..
s.o.v.i.e.t. 2010.11.28 18:00:31
@Teshow: 100% igazságot olvasok. Grat! Respect! öregem! le a kalappal;)
s.o.v.i.e.t. 2010.11.28 23:53:56
@Jermann Kálmán: elírtam. nyilván, ha a Dózsáról jövök a köröndhöz, akkor balra kanyarodok be.
nem tudom mekkora kocsid van, de, ha egy zebra felfestésnél hosszabb, ami miatt az Andrássyra kellett volna kilógnod, akkor nem megy rosszul..
s.o.v.i.e.t. 2010.11.29 00:37:00
@Érdekes: főleg, ha mozgássérült :D
A tahó, mindenki más semmibe vevő viselkedés egyik jellemző formája a járdán közlekedés. Mármint autóval. Iridium nem az első, de még csak nem is a második, aki ilyenről számolt be nektek a blogon keresztül. A rövidke történet még augusztusban játszódott, amikor szokásos…..
s.o.v.i.e.t. 2010.09.15 23:40:05
@Autószerető: belevette a Csörsz utcát is. innen a Bach. vagy B csomópontja A-val és H-val. :))
s.o.v.i.e.t. 2010.09.15 23:44:31
Despota barátnője kezében alig másfél hónap után pattant szét a Samsung Galaxy S képernyője. A szerviz szerint mechanikai hatás érte, azaz nem garanciális, a telefon árában cserélnék csak, amúgy meg fizethetik még 21 hónapig a részleteket a semmiért:A történetünk másfél…..
s.o.v.i.e.t. 2010.09.14 21:19:48
@Rosszindulatú Vászka: gondolom egy sem! már a zongora elfoglal az ember fejében egy hatalmas helyet. szerintem ki is lóg belőle. aztán még mellé a hang?? nem tudom..
s.o.v.i.e.t. 2010.09.14 22:31:04
@enamel: inkorrekt a fogócska, de a zene jó. ki bökdösi a billencseket a zongoráson?
Meglepődve szembesültek a magyarországi kerékpárutak állapotával azok az EU-intézményi dolgozók, akik részt vettek a kontinenset átszelő Európai Kerékpáros Túrán, számolt be a Levegő munkacsoport. A Duna mentén vezető 1300 kilométeres túrán átkerekeztek Németországon és…..
s.o.v.i.e.t. 2010.09.14 21:08:35
@Spiritmonger: na meg kellene 1800 rendőr, aki 70-280 ezrével adja be a csekket azoknak, akik nem tudnak szabályosan közlekedni és feltartják a haladni képeseket. kellene összesen 1 db autósiskola, ahol a gázpedált megmutatják, elmagyarázzák a körforgalmat és a jobbra tartást. kiegészítik a zippzár elvvel és az indexkart letörik a picsába és helyette elmutogatják a sok bumburnyáknak, hogy hogy kell a kocsival ráutaló magatartást konzekvensen tanúsítani. mindemelett percenként 5-8 alkalommal beleverni a fejét a sok tanulónak mindhárom tükörbe, hogy a környező forgalom nem érte van, hanem mellette. és megtanítani az elegáns előzékenységet.
így a motorosok és a bringások szabadon és biztonságban tekerhetnének közöttünk, autósok között, támaszkodhatnának a tetőn/motorháztetőnkön a pirosnál,... én akkor sem szállnék bringára, de ezt a kutya sem kérdezte eddig sem. szerintem
Kényelmes a fotel, kéznél a chips? Transzkontinentális utunknak most következnek azok a pillanatai, amelyeket a legszívesebben visszanéznék lassítva, villogó R betűvel a felső sarokban. Felfedezünk egy teljesen szürreális amerikai autóbontót, megkóstoltatjuk Gray-jel a Bonneville-i sót, majd…..
Belsőség Miért vannak dugók? 2010.09.09 08:14:03
Mindenki elmerengett már egy dugóban, hogy most valaki engem egy íróasztal mellől szívat, direkt mostanra ütemezték az összes felújítást, netán a lámpákat programozták rosszul. De tényleg: miért?! Vélemények az azonos című írásunkról...
s.o.v.i.e.t. 2010.09.09 10:37:24
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
s.o.v.i.e.t. 2010.09.08 21:39:03
@Mizantrop: na akkor ha már ennyire raj vagy a többes számban akkor, ha van saját tulajdonú kóreai embered több is, hogy mondod azt egy szóval, hogy a több kóreaidnak a több valamije. (és ha úgy, akkor miért mondasz ilyet :)) )
s.o.v.i.e.t. 2010.09.08 22:04:20
@ute21: na most akkor vagy 6 percen belül kifalsuló tetves lila leszel :)) vagy homlokon bassza magát néhány veréb, hogy vaffankúló.. beálltunk birkának. de ezt nehéz felvállalni, így asszem ezzel is inkább te leszel a köcsög :)) ebből a sztoriból nem jösz ki jól apám:))
s.o.v.i.e.t. 2010.09.08 22:23:53
@Mizantrop: szerintem kóreaiaiméi. de nem vitatkozunk:)
kóreaié
kóreaimé
kóreaiméi (1 kóreaim több valamije)
kóreaiaim (kóreai, enyémek és több is van)
kóreaiaiméi (töb kóreaim több valamije)

így amúgy is könnyebb kimondani :))
"Küldök Nektek néhány képet a házi bérgyilkosunkról Kázmérról. Több mint egy hónapja "boldogítja" az életünket. Szerintem nem véletlen, hogy Ő hozzánk került, valaki biztosan felbérelte, hogy szép lassan és kegyetlenül kivégezzen minket! :) Viccet…..
s.o.v.i.e.t. 2010.06.24 10:10:37
  Nehezebb csúszós úton vezetni, mint szárazon, de azért nem lehetetlen. Kattintson néhány jó tanácsért! Vélemények azonos című írásunkról...
s.o.v.i.e.t. 2010.02.12 13:16:19
"#6. szabály: mindig a lentről jövőnek van elsőbbsége!"

ezt a vócvágenes, és a zaudis faszkalapok sajnos nem ismerik. ők úgy tudják, hogy nekik mindig elsőbbségük van. (tisztelet annak a 2 embernek, akiket már kivételként magam is tapasztaltam, mély csodálattal.)

tanácsom ilyen esetekre:
ilyen esetben segíthet a hólánc!
használat:
megállsz alulról jövőként úgy, hogy ő sem tudjon haladni. rögzíted az autódat. lehajolsz a hajtott kerékhez és közben türelmesen meghallgatod, hogy köcsög vagy, meg buzi is, meg hogy takarodj a szaroddal. az irányt, hogy hova takarodj: memorizálod. ez fontos!
amint lehajoltál, szépen leszeded az egyik kerékről a hóláncot (kényelmi és biztonsági szempontból jobb, ha van egy tartalék a csomagtartóban)
odalépsz a vezető ajtajához; kinyitod. köszönsz! ha többen ülnek a kocsiban, akkor a többieknek is köszönsz.
megkéred őket, hogy nézzék el neked, hogy pedagógiai érzéked folyton motivál. ezek után kirángatod a kocsiból a sofőrt. ahogy az egyik lába kint van, azt már rúgod is ki alóla. (a hó jó barát. segít kirúgni alóla a lábát) majd közepes, vagy inkább halk hangerővel, hogy érezze, hogy nem rá haragszol, hanem érte, kérdezgeted tőle, hogy mit is mondott és hogy kinek is kellene lehúzódnia,... közbe a hólánccal, ha már úgy is nálad van, addig ütöd a fejét, ameddig fel nem olvad a vérétől a hó az úttesten.
ez után illemtudóan elnézést kérsz a többiektől, hogy ilyen szörnyűséget kellet látniuk. visszaülsz a kocsidba, megvárod, hogy elmenjen a véres fejű veréb, ha már kifizette az elsőbbségnek az árát. és a frissen gőzölgő vértócsán már könnyedén vesz ismét lendületet a kocsid, hogy folytasd utadat felfelé.