Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salvor_hardin

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valakinek nem lenne elég a Lost netről lerántott verziója, esetleg nem akarja itthon, aranyárban megvenni esetleg nem a hazai kiadást akarja a polcon tudni 15 900 forintért, akkor irány az amazon.com, mert most 100 dollár plusz szállítási költségért, azaz szállítási költséggel…..
Mint minden rendes ember, Secnir is olvas Indexet, ahol a minap egy érdekes autóvadászos cikk jelent meg. Persze levélírónk egy kicsit sarkított a dolgokon, mert a háromnapos akciót rögtön egyre redukálta, de a számok mindenképpen figyelmet érdemelnek. Lehet, hogy a hatóságok nem…..
- Ismeri XY-t?- Nem.- Hazudik! Láttuk, hogy ismerősök az iwiwen.Úgy tűnik már ez sem csak egy elképzelt beszélgetés. Egy távoli ismerősöm előző munkahelye ellen nyomozás folyik. Tanúként beidézték az ügyészségre. Mikor a nyomozók kihallgatták, arról érdeklődtek, hogy…..
Zuschlag János fél éve ül előzetesben, de kapja havonta a 95 ezer forint tiszteletdíját, mivel nem mondott le sem a a kiskunhalasi önkormányzati, sem pedig a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésben viselt mandátumáról. Azt hiszem, ez a hét legpofátlanabb híre... Az átlagembert kurvára…..
A Fővárosi Bíróság Polgári Kollégiumának helyettes vezetője azt nyilatkozta az RtlKlub-nak, hogy nem kell fényképet bemutatni a parkoló cégeknek, hogy bizonyítsák, valaki jegy nélkül parkolt vagy lejárt jeggyel. (A szövegen kicsit korrigáltam, mert az RtlKlub-os szövegíró…..
Ahhoz képest, hogy a stúdiófőnökök azt nyilatkozták vagy két napja, hogy minden oké, és már mosolyogtak is a felek, a tegnapi tárgyalások során két dolog történt: a WGA javasolt valamit, amire a stúdiók képviselői ideges kacajjal reagáltak, majd rájuk borították az asztalt,…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..
salvor_hardin 2007.07.08 12:49:02
Le kell törni a bunkó rendőrök szarvát. Bizonyosan sok a normális, kötelességtudó és készséges rendőr. De valahogy mindíg a bunkóbbakal kerülök kapcsolatba :-) Engem is akartak már bilincsbe verve előállítani, mert nem voltam hajlandó megvesztegetni őket. (Szerintük kicsit gyorsabban mentem a Róbert Károlyon, amikor utánam forduldak, megállítottak és közölték, hogy túl gyorsan mentem és érdeklődtek, hogy hol dolgozom, mi a foglalkozásom stb... Mondtam, hogy én pont 70km/h-val haladtam ami ott megengedett, és az, hogy hol dolgozom nem tartozik rájuk. Erősen összeszólalkoztunk és kilátásba helyezték, hogy megbilincselnek és előállítanak. Ekkor kértem, hogy azonnal igazolják magukat mert panaszt fogok tenni. Erre beszáltak a kocsijukba pusmogtak valamit majd a kezembe nyomták az irataimat és önmaguk igazolása nélkül elhúztak. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy tényleg gyorsabban mentem kb. 80km/h-val, de ha megállítanak és aszt mondják, hogy figyeljen ide XY úr, nedves az út, és ön túl gyorsan ment, ezért megbírságoljuk 5 ezer forintra, akkor azt mondom, OK úgy kell nekem, de ezek azt kezdték firtatni, hogy hol dolgozom, hogy képet alkothassanak arról, hogy mennyivel tudnak leszedni maszekben)

Szóval, ne hagyd magad OPB! És más se. Ha a rendőr szakszerűen intézkedik akkor kéretik együttműködni vele, és önkritikát gyakorolni mert ami itt közlekedés kúltúra gyanánt van az szégyen és bennünket minősít. De ha a rendőt bunkó és túlbuzog akkor fel kell jelenteni... Ez meg soxor őket minősíti.

Egyetértek azzal, hogy a legtöbb rendőr kiváltságként és nem szolgálatként éli meg a munkáját.

Ne feledjük, hogy aki megszegi a közlekedési szabályokat az nem külömb annál a rendőrnél aki megszegi a szolgálati szabályokat!

Szóval tudatosan határozottan a bunkó rendőrök ellen, de önkritikusan IS!