Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lyuk! Én vagyok az Apááád!

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az a street art, amikor a vicceskedő fiatalok otthon agyalnak, hogy miként tudnának egy matricával, felfújt mintával vagy plakáttal elgondolkodtató művészi objektummá alakítani valami utcasarkot. De az igazi street art nem ilyen izzadságszagú, egyetemi előadásokon kiérlelt…..
Alapvetően szomorú a következő történetben, hogy 10 évig tartott, amíg idáig eljutottunk, de pozitívan állok a dologhoz. A vasúti jegyvásárlásról van szó, amihez 2011-ben már a számítógépet is használják.Az állami vállalatok, ez esetben a MÁV és az innováció…..
Elkezdett hívogatni ami nekem nem annyira jött be, mondván ha nem veszem fel annak oka van, majd visszahívom. Sziasztok! Szeretném veletek megosztani egy nemrég történt "szakításomat". Nem volt hosszú a kapcsolat, összesen 3napig tartott, de ez idő alatt a delikvens…..
Ezt a bejegyzést azért nyitom, hogy az adott témában eszmecsere folyhassék alatta.Egy rövid magyrázat:EA -nak vagy Expert Advisor-nak hívják azokat a programokat MT4 alatt, amik automatikus kereskedést folytatnak..
Lyuk! Én vagyok az Apááád! 2010.08.20 12:14:34
@Redford:

Szia Redford,
azt írtad, szívesen segítesz, ha valakinek van kérdése.

Szeretnék e-mailt küldeni, adnál egy -emailt?
"Ma találkoztam a Pénzcentrum.hu által készített személyi kölcsön körképpel, melyben a Citibank úgy nyiatkozott, hogy az igénylők 2-3 nap alatt hozzájuthatnak a pénzükhöz, de szerencsés esetben akár a kérelem benyújtásától számított 24 órán belül megtörténhet a…..
testmódosítás Rolf új arca 2010.08.06 14:06:00
Rolf eddig sem volt egy átlagos megjelenésű német fickó, de ettől a remek arc scarificaton-től (amit mellesleg Lestyn készített neki) már biztosan totálisan extrém külseje lett. Hihetetlen, hogy mennyire eltökélt ez az ember ha testmódosításokról van a szó. Kíváncsian várom a…..
Ma délelőtt betoppant egy fiatal srác a szerkesztőségbe. Senki nem tudta, honnan jött, nem tudtuk, ki ő. Aztán kiderült, hogy Winkli hívta meg, mert ő egyszerűen kíváncsi volt egy napunkra, mi pedig - minden feltételezés ellenére - nem vagyunk olyan elfogadhatatlan gyökerek, hogy…..
Tegnap életem és étvágyam többszöri kockáztatásával megnéztem a jelenetet újra és újra és óriási felfedezést tettem! Ennek a Chiru csávónak köszönhetjük minden idők két legdurvább jelenetét! A lovas akciót, amiben a szegény állattal farol a kamion alá és a traktoros…..
Napi MaszturbáláSokk Oltári nők 2010.04.24 03:00:00
Nagyanyáink húsz évesek sem voltak, és oltár elé vezették őket. Mi pedig... TAPASZTALAT NÉLKÜL Egyik barátnőm szerint túl korán férjhez mentem. Azzal indokolta, hogy huzamosabb ideig nem is éltünk együtt, lehet ki sem ismertem eléggé a páromat ahhoz, hogy hozzá…..
 Latina pinaSzenvedélyes dohányosTaco és kolbászPsycho(!) handjobKorlátoltHeti kimaradhatatlan iskoláslánySzexi szobalányVad dolgok ..
Lyuk! Én vagyok az Apááád! 2010.04.11 15:26:25
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
Lyuk! Én vagyok az Apááád! 2010.04.11 12:46:00
Lyuk! Én vagyok az Apááád! 2010.04.11 12:55:18
Lyuk! Én vagyok az Apááád! 2010.04.11 12:57:41
@VIKUNYA:

..azt a megmaradt pezsgőt küldd át nekem, ami az elmaradt 2/3-at miatt lesz!! :DDDDD

..én is szeretem a pezsgőt.
A választási részvétel (aránya) az egyik legnehezebben előre jelezhető eleme a szavazásoknak. Amikor a 2004-es EP-választás előtt egy újságíró a várható részvételről kérdezett, hogy a jóslás lehetetlenségére és nevetségességére hívjam fel a figyelmet, viccesen (vagyis…..
Míg az írás első részében a Vas megyei Zsennye kavicsbányájában talált középső bronzkori temető sírjainak és tárgyainak bemutatása volt a cél, a mostaniban az ásatás egyéb, sokszor szinte láthatatlan leleteiről szeretnék mesélni, amelyekből számtalan információt lehet…..
A szavazzfasszal mozgalom F jelzésű forgatóstábja újraforgatta kampányvideónkat és ezzel végre a magyar filmművészet is belépett a 21. századba. A költségvetésről annyit, hogy szerencsére nagy volt a keret, így sikerült Lendvaival, Mesterházyval, és Morvaival is megállapodni…..
Lyuk! Én vagyok az Apááád! 2010.04.07 19:47:47
A poszt egy hatrészes sorozat ötödik darabja, a befejező rész pénteken jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról, a harmadik az LMP-ről, a negyedik pedig az MDF-ről szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és…..
Meglepő hírt adott ki ma a távirati iroda. Érdemes szó szerint idézni belőle:A háttérben tovább folynak azok az egyeztetések az MDF és az SZDSZ között, amelyek eredményeként több, a liberálisok által delegált jelölt is felkerülhet a Magyar Demokrata Fórum országgyűlési…..
Miközben a két kisebb párt rendezvénye egy harmadosztályú focimeccsnyi nézőközönséget sem vonzott, a szocialisták ünnepi megemlékezését (értsd: kampánygyűlését) a körülményekhez és a várakozásokhoz képest meglepően sokan követték a helyszínen figyelemmel. Az MSZP…..
Lyuk! Én vagyok az Apááád! 2010.04.05 00:02:13
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
Ma este Szegeden vettem részt egy gazdasági döntéshozókkal folytatott beszélgetésen. A város a mostani választás egyik legérdekesebb pontja, különösen a harmadik választókerület, ahol az elmúlt két választáson győztes Botka László fideszes ellenfele ezúttal a korábbi kenus…..