Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Casparia

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..
"Az Ikea nemcsak a lapra szerelt bútorok világát, de a botanikát is forradalmasította: új katalógusukban egy nem létező növényből készült bútort árulnak. A PS Gullholmen hintaszék (11900 forint) a szöveg szerint banánkéregből készült" - írja Moon. Hajtás után…..
Tulajdonképpen nem igazi naivügyfél, de érdekes üzleti megoldást fedezett fel egy lelkes otthonalvós látogató, aki a Sziget-buszt választotta hazafelé. Kiderült, hogy annyira környezettudatosak, már bezúzás előtt újrahasznosítják a buszjegyeket, azaz elveszik a buszra…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
Casparia 2007.06.11 10:22:56
Sziasztok, böngészve a kommenteket én is regisztráltam, mert ez az egész ügy már a TASZ-Havas összecsapás előtt is igencsak foglalkoztatott. A helyzet az, hogy többszörösen is elfogult vagyok - ötvenkilós, az erőszaktól félő és a szó nem-morvaikrisztinás értelmében vett feminista nőként, a TASZ munkásságával szimpatizálóként, illetve a rendőrség iránt sajnos bizalmatlan állampolgárként. Ennek ellenére ami engem az egészben leginkább zavar, az az, hogy ez az ügy messze idő előtt kapott sajtónyilvánosságot. Rengeteg anyázást, árnyékra vetődést, mások meghurcolását - legyen az Zsanett vagy a rendőrök - el lehetett volna kerülni, ha csak az ítélet után tudunk meg bármit is. A juj.hu például várhatott volna a leforgatott anyag közlésével, és bár ismerem a magyar igazságszolgáltatás legendás sebességét, megkockáztatom, hogy ilyen súlyú ügyben hamar lefolytathatták volna az eljárást, utána pedig lehet menni a nyilvánosság elé. A média felelőssége abszolút kétoldalú: az általam nagyra becsült TASZosok csak a nőkkel szembeni előítéletek oldaláról, az általam nagyon kevéssé tisztelt Havas pedig a rendőrök és a tényleg létező, ártatlanul megvádolt férfiak oldaláról fogta meg a dolgot. Nem lehetne, hogy senki a másikat nem nézi élből hazugnak, gruppiribinek, erőszaktevőnek stb.-nek? Se a bulvűrújságírónak nincs joga Zsanettet lopással vádolni ki tudja, milyen forrásból származó infók alapján, se pl. a HVG-nek nincs joga az 5 rendőr teljes nevét leközölni. Ennyi lenne az egész, ami sajnos egyre több helyen probléma, nézzük már a másik oldalt is néha! Amúgy meg, lévén ez egy médiamegmondóblog: Havas újságírói módszerei legkevésbé sem szimpatikusak, de lássuk be, a két vezető kertévé egyike sem a BBC, tőlük már nem is nagyon várunk mást,politikától függetlenül... Bocs a szómenésért, de kijött. C