Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bar Kochba

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet onnan küldi a pofonjait, ahonnan sose várnád. Azt veszed észre, hogy az otthon maradottak közül a legtöbb embert már nem érdekli a történeted. Erről, a külföld pszichológiájáról szól a mai poszt, Péter írása. „Miután oly sokat olvastam a mások által beküldött…..
Ez lehetett volna a világ legtökösebb és legstílusosabb szuperhősfilmje. Joe Carnahan Fenegyereke Frank Miller klasszikus Born Again című sztoriján alapult volna, és ezt a videót állította össze, hogy meggyőzze elképzeléseiről a Fox stúdiót. Csakhogy a Fox bedobta a…..
Bar Kochba 2012.08.16 10:28:04
@doggfather: Bármilyen fura, a szellemi jogok -részbeni - értékesítése nagy üzlet és sokszor nem is lehet követni. Batman és Superman pl. DC Comics-os képregényben, a filmes és merchandising jogok viszont a Warnernél vannak.
Ismét összegyűlt néhány érdekes önéletrajz az erre rendszeresített mappámban. Így most közreadom a legjobbakat. Ha kedvet kaptál valami hasonló elkészítéséhez, itt találsz letölthető mintákat. Azonban akármilyen formát választasz, a tartalomról se feledkezz meg. ..
 Lássuk be, A Trónok harcával induló könyvfolyamnak (és a belőle készült sorozatnak) az egyik nagy varázsa pont az, hogy nincsenek benne fekete és fehér karakterek: egyformán piszkosszürke arcok bukkannak fel mindenfelől, mint a mi jól ismert valós világunkban is. Ettől pedig…..
hogyvolt Éden hotel - 2x45 2012.05.22 07:00:00
Hatan maradtak a mexikói édenben, no meg Juan, Elias és a takarítónőkommandó, kiegészítve a T69.2-t működtető karbantartókkal. Kong a hotel az ürességtől, gondolom, csak Hiper üvöltözése törheti meg a csendet, meg Roli hitetlenkedése arról, hogy még mindig bent van a…..
hogyvolt Éden hotel - 2x34 2012.05.02 04:00:00
Tegnap a Brokit és Hipert istenítők is kaptak egy adagot kedvenceik igazi énjéből, az egyik a csaján vezeti le a lelkiismeret-furdalás miatt érzett frusztrációját, a másik meg a papuccsá taposott lakótársba rugdosott bele lelkesen, sokszor, miközben úgy rázta be a picsáját…..
hogyvolt Éden hotel - 2x17 2012.04.03 04:00:00
Újabb hetet nyitunk a Fogadó az agyhalottakhoz történetében, amiből múlt héten úgy távozott Ríkó, ahogy jött, nyom nélkül, és kihajították Muzsikus Kulabát is, akinek azért kellett mennie, mert elvette Hipertől az ő szeretett Fatterját még vagy két hete. Érkezett egy…..
hogyvolt Éden hotel - 2x14 2012.03.28 06:50:00
Úgy látszik, ez az a hét, amikor T69.2 nem teszi szét a lábát az istennek sem, zsinórban már a második adás, amikor áll, mint a cövek, most egy drapp cuccban, minősíthetetlen konttyal súlyosbítva. Jön egy új kan ma is, nahát. Nyomjad Heni a főcímdalt, ezerrel. Az ébredés…..
hogyvolt Éden hotel - 2x13 2012.03.27 09:00:00
Múlt héten Pedró és Csíra is távozott, az egyik azért, mert faszszopó szlovák kurvának tartotta Noémit, a másik meg azért, mert nem volt neki párja. Mivel Csíra túl jó fazon ahhoz, hogy csak úgy kibaszni engedjék a hotelből, T69.2 adott neki egy retúrjegyet, amivel majd…..
hogyvolt Éden hotel - 2x12 2012.03.23 07:20:00
Véget ért a harmadik hét is a pokoli édenben, volt fasszopószlovákkurvázás, emberevés reggelire és műnők műtestrészeinek meglehetős mustrálása, Melák megmagyarázta Műanyagnak mérhetetlen magabiztossággal, miért méltóztassék műmellű menyecskéje méretes merevedését…..
Bar Kochba 2012.03.23 09:19:30
@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Azért nehéz nyomon követni, hogy hanyadik hét, mert a forgatáson nincs hétvégi szünet. Tehát a 12. rész tényleg a 12. nap, csak itt adják le úgy, hogy hetente mindössze 4 részt láthatunk.
hogyvolt Éden hotel - 2x10 2012.03.21 08:30:00
Pedró tegnap azt mondta, Noémi pénzért szop faszt Szlovákiában, és ennek ma következménye lesz, legalábbis a klasszikus BKV Előre-színekben pompázó T69.2 szerint, aki a csajom szerint még mindig a legjobb nő az egész Éden hotelben. A felkonfokra mellesleg az idén sokkal kevesebb…..
Bar Kochba 2012.03.21 09:22:22
@Catchart ezredes: Feltűnt bizony, hogy a pincérekkel (is) mennyire taplók. Még jó, hogy nem hívják őket szolgáknak, vagy még durvábbnak.
hogyvolt Éden hotel - 2x09 2012.03.20 07:00:00
Két héten vagyunk túl, elvesztettünk két eredeti versenyzőt, Ádám2-t és Fáttert, Muzsikus meg hiába küzdött a skorpióval, belezsibbadt a töke is. Csíra mellyiben vas van, Pokahontaszban meg annyi műanyag figyel, hogy lassan csak egy komponens választja el a kerti széktől. Broki…..
Bar Kochba 2012.03.20 10:09:16
@jo.e: Pontosan, a szlovákozás azért gáz, mert a cigányozással és zsidózással van egy - vállalhatatlan - kategóriában.

Új jelmondatom:
Szőke parókás Valuska Lacit az Édenbe! :)
Erősen közelítek a 40-hez, családom van (3 lányom), és rendes munkahelyem. És hetente szerepjátszom hasonló paraméterekkel bíró barátaimmal. A szerepjáték persze elsősorban a fiatalabbak szórakozása, de nem feltétlenül kell abbahagyni csak azért, mert valaki komoly felnőtté…..
hogyvolt Éden hotel - 2x08 2012.03.16 07:40:00
Sárga, meglepően nem csöcskirakós, hosszú ruhában nyitja a heti utolsó műsort T69.2, párválasztás lesz ma, mondja, tudjuk, Muzsikus Skorpiókirály választ áldozatot, de előtte még pandora is lesz, sűrű műsorra számíthatunk, én meg olyan migrénnel írom ezt a hogyvoltot, hogy…..
Bar Kochba 2012.03.16 21:25:56
hogyvolt Éden hotel - 2x02 2012.03.07 07:30:00
Nna, a bemutatkozáson túl vagyunk, nem foglaljuk össze az előző rész eseményeit, erre van a hogyvolt. A tegnap esti kibeszélő kommentjei ne riasszanak el senkit, bőven van még hely a szerveren a biteknek. T69.2 SE sárga miniruhában áll a kör közepén a nyitóképen, körbeveszik…..
hogyvolt Éden hotel - 2x01 2012.03.05 21:16:00
És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg…..
Bar Kochba 2012.03.06 13:55:12
Filmdroid TOP 10 mozis fegyverek 2012.01.21 17:30:00
Különleges lesz a mai TOP 10 rovatunk ugyanis ForgerON kollega ötlete alapján összefogtunk és ketten összeszedtük a filmes világ legemlékezetesebb fegyvereit. Se szeri se száma a fegyvereknek, amik felbukkantak a filmekben. Kardok, pisztolyok, lézerfegyverek. Arra vállalkoztunk, hogy a…..
Nemcsak a nagy négyes - Leonardo, Donatello, Raffaello, Michelangelo - szerepel a különleges sorozatban, hanem a szexi April-en keresztül Szecska mesteren át Casey Jones-ig mindenki. TNT All-Star gála következik Dave Rapoza munkájának köszönhetően. 1. Raffaello egy átlagos hétfő…..
Nagy igazság, hogy a számítógépes játékok bizony tele vannak igazán kúl, vagány alakokkal, különösen, ha az akciójáték zsánerbe tekintünk. Egyszemélyes, atlétatrikós tankok (Bruce Willis ftw), vagány orgyilkosok, cinikus szemétládák mentik meg a világot rendszeresen,…..
A fantasyre sokan úgy tekintenek még a sci-fi kedvelői közül is, mint az idióta "kistestvérre", pedig ugyanannyi minőségi irodalmi művet termel, mint bármely más műfaj. Ráadásul mindnyájan olvastunk már fantasy történetet, nem kell tagadni. Emellett mind olvastunk…..
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
Bar Kochba 2011.06.24 10:19:03
Nem sűrűn találkozhatunk fantasy témájú kártyás flashjátékokkal. Most akadt egy ilyen gyöngyszem a Tyrant, amelynek sikerül megújítani egyes játékelemeket, például újszerűen párosítja a küldetéseket a történettel és van autofunkciója. A fejlesztők arra törekedtek, hogy…..
Mondom a szitut: utoljára hangzik fel a kitűnő főcímdal, miszerint elvehettek tőlem bármit, a szerelmemet, a földemet, de az eget nem vehetitek el tőlem. Hát ha azt nem is, de ezt a kitűnő sorozatot mégis sikerült „coitus interruptus” módjára. Lássuk az utolsó rész…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..