Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HRes

2 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álszentfazék Géza nem érti 2012.10.31 20:56:55
Bizonyára sokak előtt ismeretes az a botrány, ami a minap robbant ki a mi nagyszerű oslói nagykövetünk, Jeszenszky Géza tudományos tevékenysége kapcsán. Röviden, a mi Gézánk azt találta leírni az egyetemi előadása segédanyagában: „Azért van, hogy olyan sok roma szellemileg…..
Végre egy közös ellenségkép, amihez minden ember egyetemlegesen csatlakozhat. A robotok könyörtelenül menetelnek előre a nagyobb Tescókban, és önkiszolgáló pénztár néven sorra veszik el az ártatlan humanoidok munkáját. Ráadásul csak félig, úgyhogy a vásárlóknak maguknak…..
HRes 2012.07.20 20:39:44
Tegnap Bogáncs leírta az ő verzióját, mely szerint több, mint százezren voltak a kormány melletti tüntetésen, most leírom az enyémet, mely meglepő eredményt hoz: senki nem volt ott!   Eleve, nézzétek meg az Index tudósítását, mely szerint százezren voltak. Nos, az Index,…..
HRes 2012.01.23 20:31:37
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Találjuk meg…..
 Ma este fél7kor az Operánál!"Tízmilliomod rész az enyém, itt tízmilliomod mindenből enyém, az én kicsi tíz-milliomodom, éppen pontosan a bóvliba jutott.De kiveszem onnan az én kicsimet, tízmilliomod tulajdonom,tízmilló sorssal osztozom, az övék is 1…..
HRes 2012.01.02 20:22:23
@pom pom: Feltételezel, ahelyett, hogy gondolkodnál... Ebből adódik, hogy én nyilván nagyon buta vagyok, te pedig sokkal okosabb, mint én. Legyen így, nem bánom. Addig nem, amíg 24 embernek adok munkát nap mint nap és ezzel 25ször többet teszek az államcsőd és a diktatúra elkerülése ellen, mint bármelyik szimuláló senkiházi, aki szilveszteri afterparty-nak képzeli az Andrássy utat.
sorok között Kilóra vett GDP 2011.12.30 15:26:00
Elképedve vettem tudomásul amikor Orbán Viktor egy parlamenti felszólalásában képes volt rezzenéstelen arcal ecsetelni a növekedési prognózisát, amit Matolcsy György még el sem készült növekedési tervére alapozott. Igen arra a növekedési tervre amelyhez Matolcsy a közönség…..
HRes 2011.12.30 23:42:15
Ha már 'sorok között', akkor tessék elolvasni a következő tanulmányt:

www.oecd.org/dataoecd/5/52/35149431.pdf

Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy szuper jó a magyar gazdaságpolitika és minden happy, de tényeket ne ferdítsünk el.
Perunak és a dokumentumban felsorolt többi országnak az adósságát elengedték vagy átstrukturálták és kitömték őket pénzzel... Így nekünk is menne, de ez nem érdeke senkinek. Sajnos.
A Margit híd rekonstrukciója minden szakaszában remek lehetőséget szolgáltatott politikai összecsapásokra. A 30 milliárdos átépítésből született használhatatlan kerékpáros infrastruktúra miatt most az LMP háborodott fel, és követel vizsgálatot. A Margit híd az autóforgalom…..
HRes 2011.05.13 16:12:37
Egy egészen friss infografika a közösségi oldalak főiskolásokra, egyetemistákra gyakorolt pozitív és negatív hatásait összegzi elég szemléletesen. Több olyan kutatási eredményre utal, melyeket a Soulbook Facebook-oldalán emlegettünk már. Érdemes átnézni a lenti ábrát, de…..
HRes 2011.05.04 22:03:03
@ColT: dolgozó egyetemisták, barátom.... Nem apuci pénze, nem diákhitel vagy prostitúció; munka. Fejlettebb kultúrákban ez már csak így megy...
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
  Szép pályát futott be a kuruc.info Lázár-remixe. A szélsőjobbos portálon tegnap 13:16-kor jelent meg a felvétel, amiből aztán a Hírszerzőn 15:01-re lett cikk. Míg a kurucos anyagban nem szerepel semmiféle információ arra vonatkozóan, mikori a Lázár Jánostól idézett…..
Vigadjunk együtt drága barátaim. Mi mást is tehetnénk kínvigyorral röhögésen kívül, ha kormányunk kommunikációs államtitkára az utóbbi idők legnagyobb létszámú civil tüntetése után magabiztosan az arcunkba tolja, hogy:"a magyar közvéleményt alapvetően nem…..
HRes 2011.03.20 09:03:23
@kirsten: ... nem szoktam kommentekre reagálni, de emellett nem tudtam elmenni: "kastélyt Franciaországban"...?!? Te honnan informálódsz ember? Blikk? Story? Bors?
Hub@zdmeg....
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
HRes 2011.03.05 23:57:22
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
HRes 2011.03.02 10:46:09
Nem a Facebookon nyerték meg a választást, de ott veszíthetik el a következőt.Érdekes koreográfia kezd kialakulni a Fidesz külföldi megítélésnek interpretálása kapcsán. Három szereplőnk van, akiket egy háromszög egy-egy csúcsaként is ábrázolhatnánk. Az egyik a Fidesz, ami…..
HRes 2011.01.31 22:40:54
@igenember: "...Ez már nem a huszadik század közepe, amikor egy országot a vezetői el tudtak zárni az információktól." --> Dede, és milyen jó igenember példája, ami egy a sok közül. Mindezen túl ma már nem is az a "csodafegyver", ha elzárunk valakit az információtól, pont ellenkezőleg: juttassuk el hozzá az információt, az érdekeinknek megfelelően elferdítve, méghozzá minél gyorsabban, minél egyszerűbben, minél szélesebb körben.
Téveszme az a gyakran hangoztatott érv, hogy az egykulcsos jövedelemadó igazságos, mert mindenkitől azonos arányban vonják el az adót. Ez csak akkor lenne igaz, ha minden forint egyforma lenne. De nem az. A 80 ezredik forint nem olyan és nem is arra költik, mint a 800 ezrediket.…..
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
A köztársasági elnöki honlapra feltették az éjszakai beszédet. Az anyag utolsó előtti sora a következő: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" A nyelvhelyesség mellett kiálló, de azt sikertelenül gyakorló elnökünk ismét bakizott a helyesírásban…..
Olvasom Pali bá' újévi köszöntőjének a végén: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" Hááááát... Oké, hogy olykor baj van a helyesírással, na de hogy éppen a Himnusz két sorát ne tudják rendesen leírni?!Először arra gondoltam, hogy annyira hülyék…..
Már megint nem tartom egy ígéretemet: a szaknyelvek ekézését jövő héten folytatom (ha esmég közbe nem jön valami). Most ugyanis új év van, és ha újév, akkor újévi beszéd, amit hagyományosan a köztársasági elnök tart. Tudjuk: nem akármilyen köztársasági elnökünk van,…..
Ennél találóbb idézetet nem is választhatott volna Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr szövegírója a Sólyom előtti hagyományok szerint éjfélkor elhangzott újévi köszöntőbe. Politika, politika, politika.....nem lehetett volna legalább ebből kihagyni?És mi a rossebért…..