Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gishi

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabesz levele rövid és lényegretörő. Olyasmiről szól, amiről azt gondolnánk, hogy aki járt már valaha városban, annak egyértelmű józan paraszti ésszel végiggondolva is. Ahol jobbra mutató zöld nyilacskás kiegészítő lámpa van, az önmagában nem jelenti azt, hogy a szélső…..
Ismét egy jó kis KRESZ-es sztori, ezúttal mr_x-től. Mindenki nyissa ki a könyvet és lapozzon a 34.§ 8. bekezdésének e pontjához. Érdekes helyzetbe kerültem tegnap. Már volt itt pár napja hasonló, de ez kicsit más szemszögből mutat egy szituációt. Adott egy T kereszteződés,…..
gishi 2010.08.21 22:52:22
@Clearvoyance: De nem sportkocsi jött. Különben a "volna" és "ha" mondatoknak nem sok értelme van.
gishi 2010.08.21 22:56:03
@Petrodon: Szerintem nem kértem a sajnálatodat.

Különben minden KRESZ táblát ilyen hülyén tudsz csak beazonosítani, hogy "macisajt"? Ez sok mindent megmagyaráz. :-)
gishi 2010.08.22 11:17:49
@Clearvoyance: Persze így van... Akkor a sport kocsisokra írnék általánosítást.

Amúgy az a baj, hogy 10 motorosból csak 1 akinek most azt mondhatnám HA akarnám: "tisztelet a kivételnek".
Szépen leégette a klímatechnikai céget egyik dolgozója a vállalat autójából történő szemeteléssel. Tegnapi levelemre ma kora délután Bántó Károly, a Genex Zrt. vezérigazgatója reagált, méghozzá nem is kis terjedelemben. Örülök neki, hogy nem próbálnak menekülni a…..
gishi 2010.08.12 04:39:15
@glinolid: "A kételkedés jogát fenntartom." = Nekem senki nem tud olyat válaszolni, ami nekem megfelel, vagy amibe nem kötnék bele.
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
gishi 2010.07.25 10:56:52
@Commandante Jayasuriya: Gárgonyban ennek a tesóját láttam. Az ezüstmetál alapú fényezéssel volt...
A sok eső alámosott rengeteg utat az utóbbi időkben, tegnap épp Buda déli részén alakult ki egy zivatart követően kisebb fajta árvíz, meg beszakadt a mellesleg nem túl régi M6-os leállósávja is a múltkori M1-es balhé után. A víz meg csak jön, Pesten sem jobb a helyzet, …..
Az egymillió példányban terjesztett Helyi Téma a Fidesz legjobb médiuma. A helyi hírek mellett sok bulvárt kap benne az olvasó - ingyen. Ezek mellett pedig könnyen lecsúsznak a Fidesz-sajtóosztály anyagai is. Hiszen a Témában vannak közéleti hírek is, persze gondosan szelektálva.…..
gishi 2010.05.31 16:04:06
@Master Yoda: Vidd el a nap megformázásához; kitörölni. :-)
Időről-időre előkerül a téma, hogy akinek Seatja van, az automatikusan sportautónak gondolja azt, az utat pedig versenypályának, ahol rendőr képében megjelenő pályabíró csak elvétve akad. Ennek a csoportnak a blogon Tornado86 a legnagyobb visszatérő képviselője, aki többször…..
A rutinos olvasó egy ilyen sztorira első reakcióként fotosoppot kiált, pedig az élet produkálja a legnagyobb véletleneket. Ha belegondololok, hogy milyen fura történetek kerültek fel csak erre a blogra, Mocskos Kaviár levelének valódiságában sem kellene különösebben kételkednem.…..
gishi 2010.05.17 21:08:07
Már várom azt a kommentet, hogy nem illik ajándékot leszarozni, mert azt valaki gonddal és szeretettel választotta ki. Az alábbiakban pont arról lesz szó, amikor éppenhogy nem. Kegyetlenség szeretteink körében karácsonykor "ajándék-lúzerségi versenyt" rendezni, ezért ezt…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
Azt mindannyian tudjuk, hogy vannak a jó rendőrök, meg vannak a rossz rendőrök. Dinyus vagy valami őrült nagy szerencsétlen bagázzsal futott össze múlt szombaton, akik azt se tudták, kit kell megállítani, vagy lehúzásra mentek. Hogy mi az igazság, az valószínűleg már soha az…..
Mindennapi dolog, hogy az autósok betartanak egymásnak, nem engedik be maguk elé a másikat, mert az köcsög béemvés, ódis, szutyukis, esetleg egyszerűen csak azért, mert nehogy már neki jobb legyen. Ez utóbbira olvashattok most egy szösszenetet József billentyűzetkopácsolásának…..
gishi 2010.02.27 21:00:37
@boO.2.0: Szerintem is kár volt leírni. A kocsi segge a busz hátsó kerekénél. Tehát még be is engedhette a buszt.
Ennyi.
Minek a poszt?!
Wilkinson levele pont egy perccel azután esett be a postaládámba, miután bekapcsoltam a számítógépemet és bár önmagában különösebb hírértékkel nem bíró, általános jelenségről van szó, mégis érdemesnek tartom kitenni azért, mert pont az általánosságánál fogva olyan…..
Nem tudom, hogy milyen tapasztalt sofőrökkel beszélt Mr Góré a lentebb vázolt, balesethez vezető közlekedési helyzetről, szerintem bizony egyértelműen ő hibázott. Azért persze érdekelne az is, hogy mivel menthetné a menthetőt. Nagyjából két hete történt a következő eset a…..
gishi 2010.02.23 18:04:49
@kolbászoszsömle: Annyira egyetértek, hogy örülök, hogy nem kell leírnom amit gondolok. :-)
Április 1-ején lessz a születésnapom, már nagyon készülünk rá meg szerintem vmi meglepi buli is szerveződik de nem akarom elrontani hiszen az enyém. Ebből az alkalomból rendeznek megint egy országgyűlési népszavazást amire már előre eldöntöttem hogy minden képpen elfogok menni…..
Fideszfigyelő Az elnök elfáradt 2010.01.03 03:26:00
Kóczián Péter konzervatív és közismerten korrekt újságíró elemezte Sólyom László újévi beszédét. "Az elnök beszéde alapján kicsit elfáradtnak tűnt. Olyannak, akinek távozása nem hagy majd űrt, mert vagy kifulladt, vagy pártossá vált. Holott éppen az utolsó évben…..