Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imho

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
imho 2010.10.05 06:51:26
@neuropa: A vélhetően eredeti, számomra nem eredeti, mert ezt láttam először. És egyáltalán nem viccesebb.

To all: Egyébként mire ez a fene nagy erőlködés a fordítás minősítése terén? Miért nem lehet valamit egyszerűen csak élvezni, ahelyett, hogy abszolút álintellektuálisan kritizálgatni próbálnátok? Szerintem semmit nem csökkentett a poénfaktoron az egy-két helyesírási és/v. fordítási hiba.

csúnya people, fúj
Aztán megláttam ezt a képet a Tumblren, és rájöttem, hogy mekkorát tévedtem. Pont én, aki nap mint nap szinte professzionális formában foglalkozik a rossz humorral. Ami a legjobb, hogy mivoltmaaneten a barikad.hu-n találta a képet. Emiatt az előbb, életemben először megnéztem a…..
imho 2010.05.31 12:57:06
Tolj bele a kamerába egy bődületes ökörséget, másnapra a fél ország tudni fogja a neved. Ennyi a karrierépítés titka. Valahogy Torgyán József is így kezdhette… A folyósó rejtett zugaira invitáló képviselőnek is megvan a parlamentben a létjogosultsága, komolynak szánt,…..
Vagy valami. Legalábbis az értelmetlen börtönbüntetés helyett pénzbírsággal lerendezett személyes használatú drogmennyiségek elérték az emberi fogyasztásra jellemző, mondhatni életszerű szintet: A január elsején életbe lépett szabályozás értelmében 15 gramm marihuána,…..
Kész van az az állam teljesen, megszállták a rohadt drogosok. Az Oaksterdam Egyeteméről elhíresült Richard Lee most éppen azt találta ki, hogy 2010 novemberben megszavaztatja a fű helyi legalizációját. Ehhez állítólag bőven több mint a szükséges 434 ezer aláírást sikerült…..
imho 2009.12.28 15:49:08
@nomac: Nyilván olyan adat, aminek hatása is van.
imho 2009.12.29 01:23:35
@Vincenzo90:
Őszintén válaszolj, ha képes vagy rá.
Ezzel a hozzászólásoddal mit szerettél volna elérni ?
Tartalma nincsen, ez csak egy szabvány, üres mocskolódás. Te tényleg csak ilyen szinten tudod a véleményedet kifejezni ?
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
imho 2009.12.27 18:47:34
@szárny:
Az élet(em) értelmén gondolkodom folyamatosan :-)
Az iróniát vettem, viszont ha elolvasod pl. Cpt01 kommentjét, meglátod, kikre gondoltam.

,,Nem a marihuánába, amit nem potenciális, hanem TÉNYLEGES gyilkosok termesztenek és árulnak neki, nagyon sok pénzért."

Kinek ? Milyen gyilkosok ?
imho 2009.12.27 19:02:08
@Walter Melone:
Kedves fiatalok, tényleg komolyan gondoljátok, h a már meglévő legális drogok körét ki kellene bővíteni a fűvel?
Igen.

És a legjobb érv erre az, h mert nem alakít ki fizikális függőséget???
Elég jó érv, igen.
Aki füvezni szeretne, így is megteszi. Viszont képzeljük el a következő helyzetet: Apu/Anyu kaptam ma a suliban egy ötöst, elmehetek füvezni ? Persze fiam.
Ha legális lenne minden szülő tudná, hogy a gyereke könnyedén beszerezhet füvet. Ódákat zengene a média a témáról.
Nemcsak az emberek világosulnának fel a létezését, tényleges hatását illetően, hanem valószínűleg az átlagfelhasználók sem lépnék túl a nem büntetendő szintet. Tehát megadná a lehetőséget az embereknek a nyílt, szabályozott fogyasztásra.

Aki kábulni akar, kábuljon.
imho 2009.12.27 19:31:46
@Walter Melone:
A füvezés lényegi része nem maga a cigi elszívása, mint ahogy az alkolfogyasztás is (jobbis esetben) csak egy társaság módszere a kellemesebb és felszabadultabb hangulatra derülésre.