Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pennywise

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stohl András szombati szereplése után csak a média működéséről semmit nem tudó nézőknek lehetett meglepetés a Fókusz tegnap esti interjúja a színésszel, amit a műsorvezető ugyan úgy harangozott be, hogy most aztán mindenről őszintén, meg minden, de a kérdések csak amolyan…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Elhunyt Péter Anna (†32) iparművész, textiltervező, divatcégtulajdonos-menedzser, egykori autós újságíró, az első magyar Michelin-csillagos gasztroblogger. A sokoldalú, páratlanul tehetséges ifjú hölgy halálhíre Aucklandtól Tolcsváig mélyen megrendítette bolygónk…..
Erdélyi Mónikáról már régóta pletykák keringenek, hogy nem éppen a higiénia felkent papnője, de amit ezúttal, a legnagyobb kánikula kellős közepén tett, az mindent visz. A 37 éves, súlyproblémákkal küszködő hölgy az Avon kozmetikai cég 20. születésnapi partijára volt…..
Maci közel fél éve várja, hogy sikeres középfokú angol nyelvvizsgájáról bizonyítványt kapjon, de ez egy olyannyira bonyolult feladat, hogy a Rigó utcának a vizsgázó segítségét kellett kérnie, hogy lefordítsa feladatsora egyik oldalát: Szeretném megosztani a történetemet,…..
Subba Kereslek! 2010.07.08 08:30:00
Áron igazi romantikus fickó, mi pedig szeretjük az efféle love storykat, úgyhogy lássuk a történetet az ő tolmácsolásában:"Történetem egy szép keddi estén kezdődött, 2010. június 15-én. Zöld Pardon, Insane koncert, rég nem látott cimborák a színpadon és a…..
Mondhatnám, hogy dallamok az anális szerelemről, de nem volna őszinte. Régóta tartozom ezzel a beszámolóval Overdrive-nak, a világnak, a lelkiismeretemnek, valamint Suzanne nővérnek és az árvaháznak. Utóbbi egyébként belülről ismeri a sztorit szerintem, mert Mária nővér utána…..
Pennywise 2010.06.27 15:19:14
Azert annyit hozzatennek, hogy szerintem ez a verzio sokkal szexisebb

www.youtube.com/watch?v=-RrlkXQshd8

BB-hez kepest hol a tokom alatt vannak a mai ugynevezett "szexbombak"???

Nekem tetszett az iras a tema es minimum emiatt:

"úgy eláll a füle, hogy magának súgott általánosban"
Kész csoda, hogy több mint húsz évet kellett várni arra, hogy a nyolcvanas évek négy legnépszerűbb thrash-zenekara, a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax együtt turnézzon. Teljesen evidens lett volna ez a felállás már 1988-ban is, de valamilyen oknál fogva soha nem jött…..
Az angolna (Anguilla anguilla) a csontos halakon belül a sugarasúszójúak (Actinopterygii) csoportjába, az angolnaalakúak rendjébe és azon belül az angolnafélék (Anguillidae) családjába tartozó hal. Kígyószerű alakja, megnyúlt feje a kifejlett példányokra egyértelműen…..
a Tisztelt Ház Nyelvükben élnek 2010.06.23 09:00:00
Nyelvükben élnek - az Országgyűlés tagjai és az idegen nyelvek Az előző poszt után szerkesztőségünk elmerengett azon, hogy vajon milyen nyelveken tudnak a T. Ház ugyancsak t. képviselői. Szerencsére segítségünkre volt az Országgyűlés munkáját átláthatóvá tevő…..
Egy hét alatt többeknek elvonási tünetei mutatkoztak, de remélem mindenki túlélte, mert most Balázs igazán fura története fog következni. Lezúzott egy autót, elmentek betétlapért, aztán a vétlen fél egyszerűen felszívódott... Ha a szomszédod 55-60 év körüli és egy 89-es…..
Pennywise 2010.06.12 02:00:38
@atila68:
Cigit kértél a koccanás után?
Kérdezzük meg Stohl Bucit mi ilyenkor a teendő!

:)) Ez jo volt.
Állítólag kicsapta a biztosítékot az RTL Klubnál, hogy Benkő show-ban megismert Edit asszony szerepelt a vasárnapi Frizbiben. Mint ismert, korábban felmerült, hogy Horváth  Edit saját show-t kaphat a csatornánál, amiben férjet keresne neki az RTL, nos, most már biztos, hogy…..
Subba OMG! 2010.05.31 10:40:00
Most éri meg igazán webfejlesztőnek lenni!..
Pennywise 2010.05.31 23:25:21
@Hivatásos beszólóművész:
Hitler is fossá lövette a szülőfaluját, h nyoma se maradjon a zsidó felmenőinek.

- Mai Internetcsicska versenyunk gyoztes beszolasa.
Kedves Ildikó! Hidd el, mostanában elég szarul alszom nélküled is, s erre csak rátesz egy jókora felesleges lapáttal, ha a te, tv-ből sipákoló hangodra kell ébrednem. Különösen fáj az a stílus, amivel határidőket szabsz a lemondásomra és bánt, ahogy a tv csatornán keresztül…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Szóban forgó STÁRunk olyan aktualitással bíró jelenség, mint Keravill-nyereményutalvány Dévényi Tibor Torpedó című játékában, magával ragadó egyénisége miatt mégsem mehetünk el mellette szó nélkül. Hogy 2006 óta - honlapja szerint ugyanis ez volt utolsó aktív éve -…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
SF.blog Ronda, de hasznos? 2010.05.10 15:12:00
Úgy tűnik, már nincs olyan szegmense a világnak, amelyet energianyereség reményében az ember ne hálózott volna be hatalmas erőművekkel. A szélerőművekről azt hallani, hogy rossz helyre elhelyezve közel ugyanannyi energiát fogyasztanak, mint amennyit kitermelnek. Mi lenne, ha…..
Pilu Bucikám, drága! 2010.05.08 18:58:00
 Eddig azt hittük, hogy Hajdú Péternél nagyobb parasztot nem szart ki magából a magyar gennymédia, de most erre te rácáfoltál. Jópofa csínytevésnek hiszed berúgva/beszívva beborulni az árokba, és isten látja lelkem teszek is rá magasról, hogy ott murdelsz-e meg, vagy sem,…..
Egy szál fecskében ropni a kiöntött homokon a csajoddal Fresh koncerten? Haver, hát az biztos, hogy tiéd a világ!  (Külön figyelmet parancsolunk 0:30-nál a kakaskodásra, amikor elkergeti a póréhagymás gyereket, EPIC!)  UPDATE: 04:00!!!! Elsiklottunk a negyedik percnél…..
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
Kreatív kommentelőink, Proli Depp, neurotik és Emogen áldozatos munkájának köszönhetjük ezeket a csodálatos Szabó Patis GIFeket (és képet), egyszerűen zseniálisak! Ha bárki ráér, küldjön nyugodtan fotoboltot képet/GIFet nekünk. Egész egyszerűen -ha ez lehetséges…..
Pennywise 2010.04.21 13:24:57
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Tisztelt Munkahelyi Terror…..
Némi zsebpénz, nagy kaland és nyelvtanulás. Egyebek mellett ilyen haszna van a nyári egyesült államokbeli idénymunkának, amelyet egyetemisták, főiskolások illetve fiatal tanárok számára hirdetnek meg évről évre. Aki nyáron menne, már most el kell kezdenie a pályázás…..
Pennywise 2010.04.21 03:27:02
2004ben voltam kint a CCUSAval support staffkent. 11 hetre kaptam 1400 dollart. Levonva a kezdo befizetest, kb. netto 600 dollar kereset. 11 heti (6nap/het) napi 8-9 oras meloert(3X3 ora reggel, delben, delutan, szoval az egesz nap elbaszva) a konyhaban, ahol ugy kezeltek az amerikaiak mint egy allatot tobbnyire. Jogaink nem voltak. Akkor rughattak volna ki amikor akarnak, meggyanistva barmivel. Es meg nekem kellene ebben az esetben kifizetnem az o karukat a szerzodes szerint! A munkaval nem lett volna bajom, felreertes ne essek, csak a jogbizonytalansag, a banasmod, es a munkavedelem hiany hagyott keseru szajizt. A keves penzt meg ugye bevallaltam elore.
A szallas lofasz volt, csotanyokkal, a kaja korlatozott.
Angol nyelvtudast nem lehetett fejleszteni, mert a tobbi kelet-europai, akivel ossze voltam zarva sem tudott jobban mint en. Amerikaiak termeszetesen emberszamba se vettek. De egyebkent nem is vartak el a nyelvtudast, support staffnak nem is nagyon kell.
A duma, hogy a vegen x hetet tud az ember majd utazni kamu volt. Egyoldaluan kikototte a taborom, hogy ott kell maradnom extramunkara. Ez a repulo indulasa elott 3 nappal ert veget. Ugyhogy ugyesnek kellett lennem, hogy ebbe minel tobb utazast belesuritsek. Allitolag hosszabbitani lehetett volna, de ez akkor nyar vegi uv miatt ki volt zarva. Szoval szopka.
Egeszsegugyi biztositas nem volt. Ami van, az egy 50 dollar erteku gyakorlatilag utazasi biztositas. Ez lofaszra se eleg termeszetesen. Viszont szuksegem lett volna ra, mert a konyhaban tobbszor is megegettem magam, mivel olyan gyorsan kellett dolgozni a tabor direkt alultervezett szemelyzetszama miatt, hogy nem lehetett meguszni egesek nelkul.

Pozitivum: csak ezen az uton juthattam ki amerikaba egyetemistakent. Lattam egypar helyet amire kisgyerekkorom ota vagytam, hogy lassam. Ki tudja mikor jutok ki megint.
Tanultam sok mindent az eletrol es a vilagrol.

A merleg eleg egyoldaluan negativnak tunhet, de megis megerte, igy utolag olyan ertekesnek tartom ezt a nehany pozitivumot.

Elsosorban amerikamaniasoknak ajanlanam a kalandot.
Exnek hívni a lányt, aki sosem volt ex, csúnya dolog. Aztán így szakítani, na az meg még csúnyább. De az igazi csúnyaság még csak ezután jött. Lényeg: régebbi sztori, Balaton, sunshine, happiness, legalábbis akkor azt hittem / gondoltam. Sztori ő részéről: ahogy előadta…..