Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autoreverz

435 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rokonság fájdalma leírhatatlan: kiszabadítására gyűjtést szerveznek...
"Aki rosszat sejt, diszkréten ellenőrizze partnerét." - tanácsolják az üzemeltetők...
Az így megmaradó 0:0 - főleg a hollandok ellen, idegenben - felér egy győzelemmel...
"Zirc nem olyan nagy hely." - állítja a 40 éves férfi. - "Naponta látni olyanokat, akikkel összefutsz: részben ez oka annak is, hogy konkrétan végül ők jutnak az eszedbe. Hentesként meg főleg. Előbb-utóbb mindenki ismerősöd lesz, vagy marad tökismeretlen. Akikkel egyébként mi…..
Autoreverz jelenti. Mindkét táborban akadtak karok is, lábak is...
Autoreverz jelenti. "A farkam semmi esetre sem lesz kisebb" - ígérte a politikai hivatástudattal rendelkező eb. - "Csak leegyszerűsödik."..
Mindkét táborban akadtak karok is, lábak is...
"A farkam semmi esetre sem lesz kisebb." - igérte a politikai hivatástudattal rendelkező eb. - "Csak leegyszerűsödik."..
Autoreverz jelenti. Vesztett. Azóta a munkahelyéről kirúgták, leszázalékolták, a feje fölül a házat elárverezték, a felesége lelépett az egykori tsz-elnökkel. Most nulláról kell újrakezdenie, de egy dolgot nem vehetnek el tőle...
Autoreverz jelenti. Professzionális nevettetők arcáról fagyaszthatja le a mosolyt egy friss kormányrendelet. "A spontán rötyi továbbra is pálya" - írja Deutsch Tamás a Twitter-en. "Ám a rosszkor gerjesztett kacajért befigyel a dutyi". Az Iparszerűen Vicces Emberek Demokratikus…..
Professzionális nevettetők arcáról fagyaszthatja le a mosolyt egy friss kormányrendelet. "A spontán rötyi továbbra is pálya." - írja Deutsch Tamás a Twitter-en. - "Ám a rosszkor gerjesztett kacajért befigyel a dutyi." Az Iparszerűen Vicces Emberek Demokratikus Szakszervezete…..
Vesztett. Azóta a munkahelyéről kirúgták, leszázalékolták, a feje fölül a házat elárverezték, a felesége lelépett az egykori tsz-elnökkel. Most nulláról kell újrakezdenie, de egy dolgot nem vehetnek el tőle...
Autoreverz jelenti. A kizárólag magyar eredetű, Európában garantáltan betiltott alapanyagokból előállított készítmény "mellékhatások nélkül, egyszerű és természetes módon alkalmazható a modern társadalom legégetőbb problémáira" - írja a kistestű…..
A kizárólag magyar eredetű, Európában garantáltan betiltott alapanyagokból előállított készítmény "mellékhatások nélkül, egyszerű és természetes módon alkalmazható a modern társadalom legégetőbb problémáira." - írja a kistestű patásállatok megrontásának…..
Autoreverz jelenti. "Az arc meg a többi aztán kialakul magától" - állítja egy névtelenségbe burkolózó, de jól ismert magyar szakember. "A lényeg, hogy stimmeljen az a fránya szív"...
Mindenki ugyanis megtette a magáét: te is, én is...
"Mert nem jött." - írja a boon.hu. - "Mármint a busz. Ott álltak, vártak: nem tudták, mi legyen. Voltak vagy tizenöten. És a busz csak nem jött, illetve, amíg ott várakoztak, nem érkezett meg. Utólag - ugyanis - ha jött is, hiába jött: tizenhárom nő és a két férfi már nem volt…..
"Az arc meg a többi aztán kialakul magától." - állítja egy névtelenségbe burkolózó, de jól ismert magyar szakember. - "A lényeg, hogy stimmeljen az a fránya szív."..
Autoreverz jelenti. "Azért elég könnyen el is vakult..." - utasította vissza a vádakat a légitársaság. - "Talán fáradt volt. Vagy magányos. Ezt hívják úgy, hogy emberi tényező. Tényleg bocsika, de ez van"...
Autoreverz jelenti. Ám a pénzből a papa védelmi radarjait korszerűsítette. Az önkormányzat résen volt...
Az elismerést a testületen belüli bátor kiállásukkal érdemelték ki...
"Azért elég könnyen el is vakult..." - utasította vissza a vádakat a légitársaság. - "Talán fáradt volt. Vagy magányos. Ezt hívják úgy, hogy emberi tényező. Tényleg bocsika, de ez van."..
"A szocialista kicsit izzadt volt, és az ötödiktől egyszer-egyszer szuszogott is." - nyilatkozta az idős hölgy. - "Ám megölni nem mert, mert nagyon megvetően néztem."..
Autoreverz jelenti. "Elfoglaltabb közéleti személyeknél akár évek telhetnek el a helyes diagnózisig" – írják. "De a magánembereknek sem könnyebb". Az intézetben korábban radikális futball-drukkerek és kerti bútorok agytevékenysége közötti finom különbségeket vizsgálták...
Ám a pénzből a papa védelmi radarjait korszerűsítette. Az önkormányzat szerencsére résen volt...