Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bkrix

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt az a mese, nem tudom ki emlékszik rá, egy csáléfülű kutyáról szólt, aki mindenféle csuda dolgot művelt, csak annyit kellett mondania, hogy "egyik fülem erre, másik fülem arra". Na pont ez a tételmondat jut minden alkalommal eszembe, valahányszor Szilvi Sylvi kusza kebleit meglátom, és mintha a…..
bkrix 2017.05.04 13:23:09
@tomfree: dzsudibí jókat ír a Géza meg nem, ez az én véleményem.
2016-ban a Szigetszentmiklósi és Buckai lakosságnak soha nem látott mértékben kellett kapkodnia a fejét és feltenni a kérdést: Te jó ég! Mi folyik itt? SZÁZHALOMBATTAI GUMIÉGETŐ: Az első esemény rögtön január elején jelentkezett, amikor is az addig csak innen - onnan felsejlő hír, hogy…..
Egy józanul gondolkodó ember az igazságot sosem akarja kiszorítani a társadalomból, megbélyegezni vagy stigmatizálni, mégis azok, akik ma tagadják az alábbi tíz mítoszt, gyorsan a "homofób" címkét találhatják magukon. Az Amerikai Családvédelmi Tanács (frc.org) érveit (amelyek…..
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
bkrix 2015.05.28 11:54:52
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nekem például semmi bajom a butuskákkal, Beust kifejezetten kedveltem, Laura viszont gonosz is, ezért antipatikus. Igen, ott van a döntő négyesben, de ezt jobbára annak köszönheti, hogy elég későn került be, és mindig volt valaki más, akit fontosabb volt kirakni. (Remélem, rendben van a központozás.)
bkrix 2015.05.28 18:03:59
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A tetteit minősítettem, a rosszindulatúságát a pandorákon, a hisztijeit Gyulával, a pletykálkodását Snezivel. Ezért tartom gonosznak. A butaságát most nem ecsetelném, már mondtam, az magában nem irritál ennyire. Úgy látszik, más az értékrendünk. A parasztozást pedig abbahagyhatnád, mert ez csak téged minősít!
Mivel ugye három csaj maradt a két pasira, logikus, hogy ebben a részben egy nő hullik, Lóra, Pornósbula vagy Botox. És akkor majd kialakul a döntő mezőnye, meglesz az a két pár, amibő az egyik majd mehet Az Örök Hűség Aranyozott Papírgömbjét hajigálni/tartani izzadt marokban.…..
bkrix 2015.05.27 13:01:07
@henrik_: PBarbi szerintem is jó fej, és a korosztályából nagyon sokan nem tudnak a kicsit idősebbek vagy érdeklődőbbek számára alapvető dolgokat. Ez elsősorban az oktatás, családi háttér hibája - szerintem.
bkrix 2015.05.27 13:49:47
@Bride: nem csak ostoba, de mellé még rosszindulatú is. A lehető legkegyetlenebb párosítás.
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
bkrix 2015.05.20 10:17:15
@mézescsók: Tina mennyivel szebb smink nélkül! ÉÉ-ben kisminkelve úgy nézett ki, mint egy transzvesztita.
bkrix 2015.05.20 12:14:59
@melaena: Te így látod, én úgy. Idősebb, tapasztaltabb, ezzel nem vitatkozom, viszont nem emlékszem olyan taktikai lépésre, amit ő talált ki. Úgy látom, megy a cárja után, helyesel neki, örömködik vele, együtt ekézik a többieket, ha kell, végrehajtja, amit az kitalál (megbeszélik:)), de nagyjából ennyi. Ehhez nem kell túl sok kurázsi, csak jó alkalmazkodó-képesség.
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
bkrix 2015.05.18 12:25:48
@Ronni: Nem amerikai foci?
Gólem, nem patak, liget, fák, hipó miatt(?) megszaggatott farmis, fehér igen, tojásfej, párválasztunk, Bence és Loki szarban, P2.0 nem egy taktikai géniusz, meglátjuk. Tina majommal, a fején napszemüveggel alszik, amin csak az csodálkozik, aki nem látta VV Fannit szemüvegben…..
bkrix 2015.05.02 09:37:40
@mokamini: michelle wilde is tök normális.
A TV2 egyik legjobb műsora eddig vasárnap esténként, fél egytől került képernyőre, de ettől a héttől ez megváltozik: először is átrakják péntek estére, de május 1-jén még a régi, fél 1-es időpontban marad, majd jövő héttől a Frizbit kapja meg felvezetésnek, és egy…..
bkrix 2015.04.29 15:16:17
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
bkrix 2015.04.28 13:21:51
Read-only off.
Nóriról: Az, hogy valaki ennyire kilóg egy társaságból, nem véletlen. Az elején nálam is kiverte a biztosítékot azzal, hogy mennyire elégedett önmagával. Valószínűleg személyesen sem lenne szimpatikus. (Volt egy hasonló osztálytársnőm, ő ezt azzal kompenzálta, hogy güzü módra tanult és nem is nagyon foglalkozott mással, nem akart barátkozni, ezért b@sztatva sem volt, nem sikerült beilleszkednie a 4 év alatt, de neki volt egy saját élete is otthon a középiskolán kívül, a szülei biztos szerették.) Nórinak itt baromi nehéz lehet, hogy 24/7-ben utálják. Szóval én nem vagyok Nóri-fan. DE az az ágyjelenet iszonyúan félelmetes volt. Tény, hogy voltak előzmények, de ezt a pasit konkrétan akkor felejtettem volna el Nóri helyében örökre, amikor a pandorán közölte, hogy mindegyik lányt megcsinálná. Van egy olyan érzésem, hogy Nóri azért nem volt rajta a Gyulával maradáson, mert még akkor is úgy gondolta, hogy szexelni fog Gáborral. Aztán meggondolta magát. Az erőszak-kísérlet nem bocsátható meg, és bizonyára vannak, akik elvesztik az összes lélekjelenlétüket, de ha neki azért még volt annyi, hogy a srác fejéhez vágja, hogy ő tartotta bent a játékban (wtf? köze nem volt hozzá!), akkor miért nem fogta magát és ment ki a nappaliba vagy a szinglibe vagy akárhova aludni?
A reggeli panaszkodás a szánalom-faktor kikövetelése szintén nem szimpatikus tulajdonság. Na jó, Gyulának még esetleg, hiszen egy pár voltak, kialakulhatott közöttük valamiféle baráti kapcsolat, de Mariannával biztos nem volt ilyen bizalmas viszonyban.
Sajnálom őt azért, ami történt az ágyban, és azért is, ahogy a vacsorán bántak vele, de mindkettőről tehet ő is, nem is kicsit.
A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd…..
Gólem egy jelenség a kis piros topánban a zöld domboldalon, mellkas alatt behúzott, kicsit feszülős, csíkos ingben, de mintha érezné, hogy ez most mellélövés volt, és feszeng, topog, bár az is lehet, hogy a reggeli utáni káfolás maradt ki a szórásból, nem tudni. Ma…..
  Tegnap már belengettük a mai adás legfontosabb eseményét, az új lakó érkezését, de addig is történtek dolgok ne szaladjunk előre. Gólem farmert vett ma, és megint csak egy óra van rajta, hát micsoda dolog ez már, szinte hallom is a costa-ricai gyerekek gúnyos kacaját. A…..
A krónikus betegségekben szenvedők számára, azon túl, hogy betegségük jelentősen rontja életük minőségét, a gyógyszerszedés költségei is jelentős megterhelést jelentenek. Bizonyos betegségekben, pl. cukorbetegség esetén a diéta betartása is komoly anyagi ráfordítást…..
A Malévot nem Váradi Wizz-góré  nyírta ki azzal, hogy felnyomta az uniónál, normális piaci versenyben tök esélytelen volt a lezüllött, szétlopott nemzeti légitársaság. Hagyjuk most már azt, hogy lehetett volna helyette indítani egy újat, egy faszántost, de Viktorék vagy…..
A XIV. kerületi, 9 milliós és a drága II. kerületi ingatlanokból fogy manapság a legtöbb a fővárosban. Mindkettőből nagyjából 350 darabot lehet évente eladni, legalábbis így volt ez az elmúlt 3 évben és nagyjából idén is így alakul, derül ki a Duna House elemzéséből. Az…..
bkrix 2013.10.29 20:00:21
@Online Távmunkás: Szerintem az 50m @altimus-nál 50 milliót jelent, nem 50 négyzetmétert, és az már tényleg nevezhető drágának.
Van ez az úszónő, aki szakmájában közepesnél jobban teljesített, sőt, ha azt vesszük, egy örökös magyar bajnoki cím meg az EB-bronz az egészen frankó, de a saját árnyékát csak nem tudta átlépni, hogy most azért, mert nem mert nagyot lépni, nehogy kicsorogjon valami a lába…..
Sokan tudják, hogy amikor valamilyen baleset ér minket, nagyon fontos, hogy csak a saját vércsoportunknak megfelelő vérből kaphatunk. De azt már kevesebben tudják, hogy ez pontosan miért is van így. Ki kinek adhat és kitől kaphat? Véradások, transzfúziók kapcsán egy gyakran elhangzó fogalom az…..
Subba Bréking: ByeAlex Malmőben 2013.05.10 19:20:59
Borzalom friss bréking nyúz Malőből ByeAlexről, aki enervált mamókaként viselkedik, amit nem értek, mert ezek a háundemmes hipszterek a skandináv városokban élnek csak igazán, nem? Hm. Na de olvassátok: "Sziasztok!  Egy Svédországban élő étterem-tulajdonos MAGYAR…..
bkrix 2013.05.11 17:28:07
@magyar vagyok gatyábo fingok: azon kívül, hogy ez most hogy jön ide, vagyis erősen off, valamelyik iszlám vezető mondta egyszer, hogy a világ azé, aki benépesíti.
Mi jóra számíthatunk a mai részből? Könnyekre és búcsúzásra, sokak imája meghallgatásra talál, de ez nem tesz mindenkit felhőtlenül boldoggá. Ugorjunk is rögtön a közepébe, ébredezik a villa, Marci hívogatja Ritát és néz reménykedően ki az ajtón, Anikó se bír aludni, de…..
Jófejség az Auchanban: ha direktben veszélyes hulladékot adnak el, ingyen tesznek rá pár extra zacskót, hogy hazáig ne büdösödjön meg a bevásárlószatyor/autó: 2013. 05. 05-én, késő délutáni órákban a családi program végeztével a napot még megspékeltem egy Auchanos…..