Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rezonőr

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
Nem szoktam gyakran egyházi vezetőket dicsérni, de ez úttal mindenképpen kivételt teszek: szeretnék gratulálni Köves Slomónak. A döntése, hogy fogadja Szegedi Csanádot már önmagában figyelemre méltó, ezen felül pedig a közleménye, amit a találkozó után kiadott, egyszerűen…..
Tisztelt jobbikos hölgyeim és uraim, ez csak a kezdet. Nem tudom nem észrevenni a Gondviselés kesernyés humorát a történetben;  az antizsidó párt politikusa megtudja, hogy zsidó, az egyébként dehogynáci szervezet pedig azonnal kiokádja magából. (Hogy Vona szerint nemzetközi az…..
Rezonőr 2012.08.08 09:32:16
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
Tegnap útjára indult a Londoni Olimpia, többek között az úszó programokkal. A Londoni Vizesközpontban (London Aquatics Centre) II. Erzsébet is tiszteletét tette, jobbján Zaha Hadiddal, aki az épületet tervezte. Hadid és II. Erzsébet mostanában viszonylag sűrűn találkoznak: a királynő június végén…..
Végre átlendültem a mélyponton. Teszek rá, hogy ismét feltörték a Suzukimat. Ehhez megfelelő előzményekre volt szükség, és azokból nem is volt hiány: a tizenhárom év alatt összesen négyszer nyúltak bele, háromszor a házunk előtt. A pontos okokat ugyan továbbra sem ismerem,…..
Rezonőr 2011.11.16 22:46:47
Rezonőr 2011.11.17 00:02:46
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: Igen, ez tényleg olyan, mint egy krimi, ahol gyakran a legkevésbé gyanús szereplőről derül ki a végén, hogy a tettes ő volt.

Először a sánta kertészre gondolunk, majd a végrendeletben kizárólagos örökösként megjelölt unokaöccsre, esetleg a hallgatag, alibit igazolni nem tudó komornyikra, és a végén lelepleződik az, akire, noha mindvégig ott volt, a gyanúnak még az árnyéka sem vetült, a feltétlen megbízhatónak hitt nevelőnő, a szinte családtagként kezelt prűd vénkisasszony...

Ezért kérdem immár másodszor, nyomatékkal; KI AZ A ZSÓFI, akiről a történetben per tangentem két ízben is említés történik???
Rezonőr 2011.11.17 12:38:41
@ZáchDani: És kiféle, miféle ez a Zsófi? Az előéletéről mit lehet tudni?? Van alibije a kérdéses időpontokra???
Nem hajlandóak a postások  leveleket kézbesíteni egy West Yorkshire-i házhoz, mert a képen látható cicus rémisztgeti a tisztviselőket. Tiger, egy 19 éves fekete-fehér macska, akit azzal vádolnak a Royal Mail alkalmazottai, hogy napi három alkalommal szállítanák a…..
Két év, megannyi harc és küzdelem után Attila végre olyan egészségi és mentális állapotba került, hogy el lehetett kezdeni munkát keresni neki. Az iskolát nem fejezte be, papírja nem volt semmiről, no, meg persze a betegsége miatt sem dúskáltunk az ajánlatok között. Végül…..