Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agatsu

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Margaret Thatchert sokan a modern történelem egyik legmegosztóbb politikai személyének tartják, akinek a vad kommunizmusellenessége, a meggyőződéses konzervatív-kapitalista beállítottsága és a bő évtizedes miniszteri tevékenysége nem csak Nagy-Britannia lakosságát osztotta meg,…..
agatsu 2013.04.08 22:13:02
www.youtube.com/watch?v=1bJbeeKBPCU
ez is elég egyértelmű...
Skóciában, Edinburgh városában van egy érdekes szobor. Egy Skye terrier szobra ez, aki hűségéért kapta ezt az emlékművet. Bobby 1856-ban született egy sokgyermekes Skye terrier mamától. 2 éves korában munkába szegődött egy John Grey nevezetű fickóhoz, aki felcsapott…..
Korábbi listánkat folytatva, most a filmes női karaktereket vesszük górcső alá, s emeljük ki azokat, akik valamilyen szempontból példát állítanak sok ember elé, vagy cselekedeteik miatt kitűnnek az "átlag nők" közül. Jöhetnek UFO-k, kiborg vadászok ők megállják helyüket;…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
agatsu 2013.03.03 12:56:14
@jöttem láttam mentem: Valószínűleg azon kevesek egyike vagy ,aki komolyan veszi ezt a szart, meg a mégszarabb eurovizió-t...nemá, ez csak errefelé ilyen fontos dolog, ahol egy nép, vagyis egy része az ilyen idióta versenyektől tudja/tudná becsülni önmagát...
A mai film, az éppen a mozikban debütáló Django - Elszabadul / Django Unchained, melyet volt szerencsém premier előtt megtekinteni. (tudom, tudom, rohadjak meg) Elöljáróban, én nem vagyok Quentin Tarantino felszentelt papja, nem rajongtam soha igazán a munkásságáért, viszont ennek…..
HA MAGYARORSZÁG FASIZÁLÓDIK, AKKOR IZRAEL… ? avagy: Elmélkedés az izraeli választások kapcsán, avagy: egy Magyarországon élő nyugat-európai baloldali zsidó fiatal kérdései az itteni, önmagát baloldaliként definiáló (nem feltétlenül zsidó) értelmiséghez AZ ÉN…..
Az alább közrebocsátott poszt két fiatal aktivista-pedagógus sztorija. Azt reméljük, hogy a hamis humanizmustól és illúzióktól mentes történetet nem értitek félre. Talán még azt is remélhetjük, hogy a happy end-mentes történet nem a cselekvés lehetetlenségéről szól, hanem…..
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
Közterületi harcba vonulhatnak a politikai ellenfelek, miután a CÖF anyatigrisként ugrott arra az ellenzéki kezdeményezésre, miszerint amennyiben az Alkotmánybíróság elutasítja a választási regisztrációról szóló törvényt, ám a Fidesz "parlamenti trükközéssel"…..
agatsu 2013.01.04 10:44:34
@MetroGoldwinMayer: Látom végiglátogatja az összes mocsok liberális blogot...egy hónap alatt 800 komment. Kérem privátban írja meg ,hogy lehet erre az állásra jelentkezni. Napi 6 órában tudom én is garantálni, hogy szeretett Veérünket és Pártunkat védelmezem az ordas zsidóbérenc hozzászólükkal szemben. Minimálbér megfelel, ugyis kevesebb lesz a rezsi jeligére! Kivánok további jó egészséget és szélessávú internetet!Szorgos népünk győzni fog!
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
agatsu 2013.01.01 22:20:32
@veracity: Így kezdődik az éved? Fantáziálsz? :D Neked sincs családod ezek szerint....
Tragikus esztendőt tudhat maga mögött a kormányoldal. A Fidesz a hatalmán kívül szinte mindenét elvesztette. Akarata megtört, ereje megroppant, hitelessége semmivé lett, támogatottsága köddé foszlott, mozgástere a formális jog paragrafus-tologatására szűkült. A 2012. évi…..
agatsu 2012.12.30 15:06:59
@Kúl a Bácsi: Ne haragudjon, de Ön gyenge elméjű, vagy el sem olvasta a posztot,és reflexből bajnaizik?
A posztban az áll, hogy épp az a probléma itt, hogy az egyik fele Bajnaiban látja, a másik fele meg Orbánban látja a megváltót, pedig lényegileg nincs különbség a kettő között...szóval se Gordonka, se Viktorka...hanem kéne már végre kerseni valami harmadik lehetőséget!
Állítólag politikai pártok uszítanak minket. Állítólag átláthatatlan mozgató erők vesznek rá, hogy bizonyos dolgokat elkövessünk. És a legjobb: állítólag pénzt is kapunk érte! Akik előszeretettel rágalmaznak, azok szerint voltam már cionista, hazaáruló, jobbikos, MSZP-s,…..
agatsu 2012.12.27 13:53:26
@kovi1970: Hagydmár! Ez náluk ilyen Pavlovi-reflex,kapnak egy kérdést a hülyeséggükkel kapcsolatban, erre beindul a nyálelválasztásuk és ennyire futja...
agatsu 2012.12.27 13:55:35
@3dom'f'speech: Kommunista az, aki nem akarja nyilvánosságra hozni a besúgólistát...
Jipí-já-jé, megjött a kariaji a kormánytól. Lesz egyéni nyugdíjszámla. Aztaaaaa, apa, ez komoly? Ez tényleg az enyém? Úristen! Kösziiiii! De, apa, ez mi a szar? - kérdi a gyerek, mikor meglátja, hogy a távirányítós autó feliratú dobozban egy fémgolyó és egy fakocka van. Hát…..
..
agatsu 2012.12.27 11:15:21
@borso: Oszt kérges már a tenyered? :D
Ez volt 2010 októberében: A Medián közvélemény-kutatása szerint évek óta nem volt ilyen magas azok aránya, akik szerint jó irányban haladnak az ország dolgai. A felmérés szerint 47 százalék szerint jó irányba mennek az ország dolgai, 39 százalék azonban továbbra is…..
agatsu 2012.12.27 07:52:48
@Gáborom: Kb hasonlókat gondolok én is...Orbánék tényleg szavak szintjén unortodoxok, valójában SEMMIT sem csinálnak...csak kommunikálnak. Aki egy kicsit is értelmesebb az látja a lufit, aki még értelmesebb az látta a MSZP lufit is, aki még értelmesebb az most nagyon kétségbe esett, mert totális semmibefutásnak tűnik 2013.
A költségvetés egy kupac papír ,amiben nincs egy olyan szám , amiről bárki biztosan meri állítani, hogy nem fog változni...ez a legnagyobb baj!
A legjobb példa pedig tényleg a termőföldek elosztása..."segítsük a helyben élő családi gazdálkodókat"...(.kiváncsi vagyok mikor történik valami Ángyán képviselővel...) ami ezen a téren zajlik, az kimeríti simán a bűnszervezetben elkövetett csalást meg még két három kategóriát .
agatsu 2012.12.27 07:54:25
@Pan Modry: Köszönöm szépen! Végre!
Kitüntették a Békemenetet. "A díjat a Fidesz alapítványa (melynek kuratóriumi elnöke Balog Zoltán miniszter) minden évben annak adja, aki a legtöbbet tette a polgári közösségek erősítéséért." (Index) Az egész éves fáradhatatlan munkáért jár a kormánypárt civil…..
agatsu 2012.12.22 19:24:46
@sárkányfő: Javaslom a díjat a következő kuratórium adja át: Martonyi,Pintér,Hoffman, Járai,Stumpf
A diákmozgalom nagyszerű dolog, legalábbis ameddig én csinálom – mondta és feltehetőleg gondolta Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban, én pedig kedvet kaptam, hogy kibontogassam a miniszterelnök gondolatait, a kormány nyíltnak hazudott kommunikációját. A…..
agatsu 2012.12.21 15:11:44
@dagiiron: Hányok a Heti Hetestől, hányok Fábry-tól, Obersovszky-tól, hányok Hillertől, Szanyitól, hányok Szíjjártótól, Lázártól...hányok az MSZP-től, DK-tól, és hányok a Fideszkádéenpé-től...is ahogy Gyucsánytól ,úgy Orbántól is...
De nektek miért csak "ezek" kommunisták? Pintér, Martonyi,Hoffmann,Járai ? Őket miért tűritek meg a drágalátos antikommunista NER-etekben? Ügynököket? Ők éppen olyanok, mint Medgyessi...És ez csak a jéghegy csúcsa!
Nem csak te utálod az exkommcsikat , én is!
Itt vannak közöttünk gazdasági -politikai hatalommal, villákkal, nagy nyugdíjakkal...a drágalátos Viktorod, meg igenis fél, mert nem meri nyilvánossá tenni az ügynöklistákat! (miért?)
Szóval ne oszd itt az észt a kormány győzelemre állásáról, mert itt csak vesztesek vannak , azok ,akik leszarják Fideszedet is ,meg a MSZP-t is, a Jobbikot is , meg a Millát is, ők veszitenek, akik egy normális országban akarnak élni....
A történetnek még nincs vége, de néhány tapasztalatot már érdemes összegezni az Orbán-hatalmat láthatóan váratlanul érő diák- és hallgatói ellenállási mozgalom kapcsán.1. (És a legfontosabb.) A magyar kormány bizonyította alkalmatlanságát arra, hogy irányítsa ezt az…..
Ez így igen csak jól van. ..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
agatsu 2012.12.09 12:13:49
@Inox551: Ha én a szakmámban ilyen teljesítmény nyújtanék, úgy basznának ki,hogy a lábam sem érné a földet...hibázni lehet, de folyton elb@szi azt nem...
agatsu 2012.12.09 12:27:19
@eiffelke: Kidibtad a tévédet, de azért elolvasod, hogy mi volt benne tegnap! :D
Nem, ezúttal tényleg nincs gúny a címben, teljesen komolyan gondolom, amit írok. Sok hibája van a Fidesznek, de hogy egy téren minden eddig látottnál jobb az a párt, az nem kérdés. Itt van például ez, amit most a felsőoktatásban ámokfutnak. Lehet itt csűrni-csavarni a szavakat, de…..
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..