Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phaemoor

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp tíz évvel ezelőtt – 2008. január 20-án – indult a Breaking Bad című sorozat, úgyhogy az AMC január 6-tól levetíti a sorozat mind az öt évadának összes részét, minden szombaton és vasárnap 23:55-től. Az összesen 146 díjat nyert sorozatról az AMC még tíz érdekességet is összeszedett a születésnap…..
Aki esetleg egy kő alatt élt volna az elmúlt pár hónapban, annak röviden arról, hogy ki az a Harambe. Idén májusban került ki az a videó a netre, amin egy hároméves kisgyerek bemászik a Cincinatti Állatkért 17 éves gorillájához, Harambéhoz. A gorilla annyira nem viselte jól a váratlan látogatást, és…..
Kedves Barátaim az Úrban,  nem tudom, az Amazon mit csinál, de megint úgy tettek, mintha új olvasót jelentettek volna be, bár talán az autóiparból ismert "ráncfelvarrás" szó pontosabb lenne a jelen helyzetre. Némi (nem is kicsi) túlzásra ragadtatva magunkat, azt lehet mondani, hogy megújult a…..
Kedves barátaim az Úrban, volt tavaly nyáron egy felmérés, amit itt is reklámoztunk. Akkor ígértük, hogy ha meglesznek az eredmények, akkor igyekszünk közzé is tenni azokat. Nos, sok víz lefolyt azóta a magyar e-könyv piacon, a Telekom kiszállt, az Alexandra meg úgy néz ki, hogy belépett. És a…..
Az idei tévés Aranylóbusz-díjak jelöltjeinek kihirdetésekor egyszerre vigyorgott és csóválta a fejét az ember, de míg az eddigi években a fejcsóválás háromszor annyi volt, mint a vigyorgás, idén sokkal több olyan jelölt került karnyújtásnyira a díjakhoz akiket mi is szeretnénk nyertesként látni. Az…..
Az a legnagyobb baj az olyan történetmesélési technikával, amiben a sztori, amit a néző kap, az az egyik karakter fejében játszódik csak le, vagy álom, vagy drogos képzelgés/hallucináció/trip/fasztudjami képében, hogy amint ez kiderül, onnantól a néző tulajdonképpen leszarja az…..
phaemoor 2016.01.05 09:34:46
82 éves korában elhunyt Wayne Rogers, aki a M.A.S.H. tévésorozatverziójában Trapper Johnt alakította. Rogers tüdőgyulladás után fellépő komplikációk miatt vesztette életét. A színész több mint 40 éven át szerepelt különböző tévésorozatokban, első alakítása az amerikai…..
Tóth Szabolcs Töhötöm főszerkesztő írja az MNO.hu-n megjelent cikkben, hogy március óta melóznak rajta, és végre kész lett az új Magyar Nemzet Online. A Hír tévé portálja is frissült, nemsokára a Lánchíd rádióé is fog, a lényeg az, hogy a régóta meglévő stratégiai…..
Amikor a Disney megvette a Csillagok háborúja franchise-t, az első hírek egyike volt, hogy a Marvel-filmekhez hasonlóan közös univerzum lesz, vagyis minden új film, képregény és rajzfilm kapcsolódik az első hat filmhez. Azonban eddig inkább csak spinoffokról, szólófilmekről volt…..
phaemoor 2015.03.25 18:18:28
Dupla kiesés, dupla izgalom, írja a TV2 sajtóközleménye, merthogy a február 8-i adásban a még versenyben lévő énekesek közül kettőt kell kihajítani, hogy meglegyen a jövő heti döntő mezőnye. A hat énekes fal nélkül áll színpadra, és aki a legmagasabb százalékot éri el,…..
Elkövette a Blikk, jár a faszkorbács.  ..
phaemoor 2014.12.03 12:35:05
Bravó. ..
phaemoor 2014.11.07 10:41:12
@butschq: olvass el pár verset/verseskötetet, szépirodalmi művet. aztán gondold át még egyszer, hogy mit szeretnél kérdezni.
A Trónok harca vezető sztárszínészei eddig 6 évadra voltak leszerződtetve az HBO-nál, most viszont újratárgyalják a csatornával kötött megállapodásaikat, mert kiderült, hogy be kéne majd ugraniuk egy 7. évad forgatására is, harsogja a Hollywood Reporter. Még a gázsijukat is…..
Azt mondja Gyúrós Józsi, hogy...de nem is fogalmazzuk át, mert ezt nem lehet, tessék, itt van minden, amit Jóska mondott a Blikknek. Minden. Szava. Arany. Volt már üzletkötő, több hónapot töltött Olaszországban a szüleinél, és visszaült az iskolapadba is azzal a céllal, hogy…..
Oké, én is imádtam az előző, Archer Vice névre keresztelt drogdíleres, dél-amerikai diktátoros, a kémkedést szinte teljesen maga mögött hagyó évadot, de azért azt folytatni akkora zsákutca lett volna, amiből kitolatni sem nehéz. Úgyhogy az új Archerben, ahogy Cheryl is teszi,…..
Régóta érett már a dolog, maga Simon Baker is azt mondta a comment:com-nak vagy három éve Monte-Carlóban, hogy addig van értelme a sorozatnak, míg Jane Red Johnt kajtatja, és amint elkapja, felőle be is fejezhetik - tavaly kapott mág a sorozat egy teljes évadot, idén pedig egy felet a…..
Ne tessék rosszra gondolni. ..
Egyik olvasónk volt oly bűbáj, és ha már New Yorkban járt, elment megnézni azt a kávézót, amit pont úgy rendeztek be, mint a Jóbarátok Central Perk nevű kávézóját. Sőt, nemcsak megnézte, de le is fotózta. A galériát két részre osztottuk, mert sok kép van. A kávézót,…..
phaemoor 2014.10.10 08:59:39
@Maccka: úgy érti, hogy törekedhettek volna rá, hogy úgy legyen berendezve (az _egész_), mint az eredeti.
Pár nap múlva az ötödik évaddal folytatódik a The Walking Dead, de az AMC máris bejelentette a folytatást! A hatodik évad showrunnerjeként továbbra is Scott M. Gimple viszi tovább a történetet, mellette executive producerként Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg…..
Nem? Szívesen. ..
phaemoor 2014.09.26 11:32:02
Azt már eddig is tudtuk, hogy a Netflix Európában terjeszkedik, csak az nem látszott eddig biztosnak, hogy a közeljövőben tényleg elérnek-e Magyarországig. Annyit lehet hivatalosan tudni, hogy szeptember közepén Németországban, Franciaországban is elindultak. És soron következik…..
Egy kérdésünk van, amire tényleg gugli nélkül várjuk a válaszokat: Tessék már megtippelni, hogy a 48(!) éve szindikátusi sugárzásban, azaz helyi tévéken és kábelen látható klasszikus sitcom, az I Love Lucy tavaly mekkora bevételt hozott a CBS-nek. Ennyi, egy számot kérünk.…..
comment:com A nap képe 2014.09.05 12:00:00
Holy shit, Oliver és Felicity kéz a kézben. Arrow, harmadik évad, október 8. ..
phaemoor 2014.09.05 13:10:42