Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yoovan

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
yoovan 2014.01.30 22:20:49
@kulcsar2011: akkor perelje be az mszp hamisításért a hírtévét
yoovan 2014.01.30 22:24:20
@kgonzo: " vagy arról a Fideszesről, aki az előző ciklus idején a parlamentben kiabált be ilyet. "
le is mondott
yoovan 2014.01.30 22:46:18
@kúrórudi: azért különbség van aközött, hogy valaki magát akasztja vagy a hóhér köti föl
Szegény Hamvas, jól megjárta! A múlt rendszerben politikai okból nem lehetett olvasni, most meg gazdasági okból. http://www.irodalmijelen.hu/node/6483 "Mert én azt gondolom, ha van életmű ami közkincs az a Hamvasé, ha egyáltalán ebben az elmebeteg kapitalista társadalomban ismerik…..
Fotó: Hampage. Nem túlzok, ha azt mondom a legszebb villamosmegállók egyike az 58-as egykori megállója a Zugligeti úton. Igaz egykor nem állomásnak, hanem végállomásnak épült, s nem is villamosoknak, hanem lóvonatoknak (igen, így hívták őket). Aztán 77-ben megszűnt a…..
  A sanghaji világkiállításon való magyar részvétel elég sok kérdést vetett fel, az ügy szép megtermett állatorvosi lova az elmúlt időszak ballib kormányzásának. Büdös közbeszerzés, offshore nyertesek, komcsi titkosügynökből lett kiállítás-szervező, elszámolatlan…..
yoovan 2010.11.12 12:07:21
  Ma délután nagygyűlést tartott a Fidesz-KDNP a régi jó bulik helyszínén, a Kossuth téren. A tömeget a Balázs Fecó-Varga Miklós-Palcsó Tamás drímtím melegítette be egy remek dallal, ami, ha jól emlékszünk, az összefogásról meg egy új világról szólt. Ezután Semjén…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Mandiner blog BKV: Nekik jár 2010.03.24 08:55:00
  Regőczi Miklós szimultán (a Magyar Nemzetben és a Népszabadságban megjelent) nagyinterjúival új lendületet vett a BKV-ügy. A közlekedési vállalat volt vezetője nevét és arcát adta a régóta sejtett-tudott tényhez: valóban az MSZP-SZDSZ kifizetőhelye volt a BKV.…..
Ha problémád van az Opera Mini vagy az Opera Mobile böngészőkkel, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera asztali verziójával kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
yoovan 2010.03.21 22:38:31
@yoovan: Nincs ötlet?
Más betű jelenik meg, mint amit lenyomok.
Pár nappal ezelőtt az Opera már sejtetni engedte, hogy valamilyen nagy dobásuk van a láthatáron, de akkor még nem lehetett tudni, hogy ez a Mini vagy a Mobile lesz végül. Pár napja kiderült, hogy az Opera Mini 5 új betájáról van szó, és ma végül meg is jelent az új, minden…..