Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bollockbuster

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Oké, ma büszkék lehetünk, hogy "törököt vertünk", gratula is a pólós fiúknak. De még valamitől dagadhat a keblünk. Palvin Barbara, az alig 18 esztendős modellünk már elég sok kampányban szerepelt. Ahogy észleltük az elmúlt hónapokban ő az egyik…..
Bollockbuster 2012.01.24 22:50:13
Igaz, hogy ma Quimby-születésnap van, de Tom Waits is éppen nagyon aktuális az új lemeze révén, és hát ha valamelyik magyar zenekarról, akkor a Quimbyről többször eszünkbe juthat a borzasztóan berekedt amerikai énekes. Waits legismertebb dalait sokszor mások tették még…..
A Hatodik Elem Szélvész 2011.11.11 00:00:00
A hazai szélerőművek tragikomédiájaPár napja új szerkesztőtársunk megajándékozott minket egy érdekes eszmefuttatással. Az energia egyre inkább olyan témának számít a közéletben (a politikai vitáktól a kocsmai beszélgetésekig), ami nemcsak érdekli az embereket, hanem szépen…..
Bollockbuster 2011.11.12 15:04:56
@EXO: Na, pontosan erről beszélek, én is ilyen konkrét arányokról tudok.

A hálózat napon belül is különböző időszakokban a tényleges fogyasztási csúcsokhoz és mélypontokhoz igazodva, eltérő áron veszi át az erőművektől a termelt áramot, ezzel is ösztönzik őket a fogyasztáshoz igazodó termelésre.

A szélerőmű beruházójának a kockázata, hogy akkor fúj-e a szél amikor éppen magasabb (sokszoros) áron veszik át a teljesítményét, vagy pedig az éjszakai időszakban, ezért az éves átlagos szélteljesítmény ismeretében is óriási gazdasági lutri van a tényleges, napon belüli ingadozások miatt.
Mint azt tudják, nincs egységes álláspont a szerkesztőségen belül azt illetően, hogy sport-e a drift vagy sem. Jelen esetben azonban mindegy, hogy sportként fogjuk fel a szűk kis blúzok szétpattintását köbcentik és G-k függvényében, vagy csak szimpla szórakozásnak. Az eredmény…..
A Zugügyvéd számára is elég bizarr az alábbi történet, mindenesetre ezentúl messze elkerüli a motorkerékpározó tanoncokat.Tisztelt Zugügyvéd! A kategóriás jogosítványt készülök szerezni. A hétvégén gyakorlati oktatás közben kisebb balesetet okoztam, az anyagi kár kb.…..
  Természetesen nem az életkora a lényeg. Emberként jó egészséget és hosszú életet kívánunk minden másik embernek. Magyarként pedig szánalmasnak tartjuk, hogy Biszku Béla 1956, 1989 és 2010 után szabadon, békében, visszavonultan ünnepelheti kerek évfordulóját. Nagyon…..
  Fullasztó tömeg verődött össze a Land Rover standjánál a DC100-as leleplezésénél, pedig gálánsak voltak a britek, előre megmutatták fényképen, mire számíthatunk a rongyok alatt. Csakhogy két lepelbe burkolt prototípust hoztak ki Frankfurtba, ami némi izgalomra adott okot.…..
Bollockbuster 2011.09.13 20:04:13
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étől újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélső forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre.…..
Bollockbuster 2011.07.14 14:10:01
@suziwozi: semerre, a bringás kitér, ő a gyorsabb.
Hugh Hefner, a Playboy házikabátos tulajdonosa, Az Ember, Aki Miatt A Viagrát Feltalálták, csak nem fog összeházasodni a 2009-es év decemberi nyuszilányával, a nála hatvan évvel fiatalabb Crystal Harrisszel, mert a csaj öt nappal az esküvő előtt lemondta a bulit, ha minden igaz…..
Ahogy az élet más területein, úgy a politikában is ezerrel dolgozik a kognitív disszonancia redukciója. Ami nem illik a képbe, amit nehéz lenne bizonyos következmények levonása nélkül elfogadni, az inkább nincs, nem is létezik. Vegyünk csak egy egészen jó és közeli példát: a…..
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
Bollockbuster 2011.05.13 19:02:30
@Hang Loose: Sőt, apám, beszántani Budapestet és felbetonozni, az egész egy nagy autópálya lenne, mit szólsz? Ja nem, lenne még parkoló is dögivel.

... ennyi rendőrzsargont, komolyan mint ha a nyolcvanas évek cerkát rágó smasszerei, munkásőrei vicsorognának.
  Ma választ elnököt, ügyvezető igazgatót és elöljárósági tagokat a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH), május 15-én pedig a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) tart tisztújítást. A választásokon lényegében a régi vezetés kaphat újra…..
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
B-oldal TOP5 nő akitől FÉLEK 2011.05.06 06:30:00
Régóta mocorog bennem a téma, de meglepő módon nem könnyen jött ki belőlem. Elgondolkodtatok már, hogy ti kitől féltek? A kislányt a Kör című filmből nem ér mondani.Férfiként különösen fontos, hogy tisztázd magadban: kitől félsz a híres színésznők és…..
Lelkileg se nagyon tudtam felkészülve: az ebéd utáni kajakómában kaptunk egy telefont az Autóvadász munkatársától, Vezda Lacitól, hogy a BRFK GBEO nyomozói és az NNI munkatársai autótolvajokat fogtak a Népszigeten, ott egy csomó lopott autó, meg a műhely, meg akarjuk-e nézni.…..
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
Bollockbuster 2011.04.26 13:18:55
@Balbágy: szar ügy hogy az MSZP abból a farkascsapdából melybe önként sétált bele csak úgy szabadulhat ha az egyik lábát (Gyurcsány) le meri vágni. Mivel nem meri, ottmarad! :-)
Neked lehet, de nekem nem fog hiányozni. Viszont ha vannak itt fiatal és értelmes ballerek (eleve oximoron, de legyen...) nekik is érdekük hogy az utolsó lekapcsolja a villanyt a Jókai utcában.
Bollockbuster 2011.04.26 13:31:30
@Bambano: elnézést tanárnő, csakugyan a kilátásokat rontották! Mecsoda különbség, ez valóban egyelőre udvarias célzás arra hogy ha nem USA vagy Japán lenne a neve a delikvensnek, már rég a BBB- ban lenne ekkora adósságrátával.

Ami a bírói kartilleti, sosem volt értéksemleges: minden egyes bíró a saját értékrendszere alapján dönt, a hatályos jog normatív szövegének keretein belül. Hogy neked melyik a szimpatikusabb, az mostanra kiderült, hogy nekem melyik, az is. Nincs miről beszélni ez ügyben.

A vehemenciát viszont amivel az oktatási rendszerben a közösségi szerepvállalás bevezetését és a gyerekek morális nevelésének szükségességét elutasítod, az értéknélküliség fasizmusának szoktam nevezni, mely jól mutatja hogy nem csak ideológiák és történeti értékek mentén lehet valaki fundamentalista és militáns.

És ezt légy szíves, csak annyiban vedd magadra, amennyiben személyesen is érzed és érted hogy miért tűnt el az SZDSZ a süllyesztőben.

Tudod, volt vagy húsz éve a közbeszédben annak a skizofrén érvkészletnek amely egyik oldalon nemzeti összefogásért rinyál, másik oldalon aki nem az ő mércéjével gondolt "haladó, szalonképes konzervatív" azt zsigerből lenácizta.
Bollockbuster 2011.04.26 13:58:08
@Bambano: A legjobban értékekről szeretek vitatkozni, mert az összes többi ezekből vezethető le.
Nekem speckó nem fájna ha a homárok megházasodhatnának, sőt szegényeket azért sajnálom igazából mert a szexuális orientáció nem politikai hitvallás kérdése, az SZDSZ mégis kisajátította, kicsinyes manipulációi eszközéül felhasználta őket számtalan esetben.
Nem ördögtől való az egyes szavazók között különbséget tenni közösségi érték és hasznosság alapján, ám ebben az esetben a gyereknevelés nem lehet az egyetlen és kizárólagos szempont. (Fotó: Village Voice) A hírek szerint a háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen…..
Varánusz Pánikszoba 2011.02.15 08:00:00
A pánikszoba olyan lakáson belüli bunker, ahová elvonulhatunk kivárni, amíg odakint elül a vihar. Olyan hely, ami ellenáll a fizikai behatásoknak, ahová nem szűrődik be a hang, ahová bezárkózva biztosak lehetünk: nem érhet el minket senki, és kinyitni is kizárólag belülről…..
Bollockbuster 2011.02.15 13:55:38
@thinker_: Sosem tudom hogy szimplán hülyék vagy rosszindulatúak, esetleg mindkettő, valamint hogy maguktól ilyen sötétek vagy fizetnek nekik érte?
A ’60-as, ’70-es évek exploitationjei az utóbbi években reneszánszukat élik (ezt Tarantionónak és Rodrigueznek tessék köszönni), persze a korszellemhez méltón, igazi posztmodern formában. A legtöbb ilyen, retróhullámot meglovagló alkotás sűrű kacsintások és…..
Mandiner blog Halál a pornóra 2011.02.14 08:41:00
  Iránban halálra ítéltek két embert, amiért pornóoldalakat üzemeltettek az országban, olvasom. Az ítélet határozottan durva, de most nem a halálbüntetésről lesz szó, hanem a pornóról, úgyis több cicit és több pinát szeretne néhány olvasónk (ez amúgy…..
    Most, hogy talán kezd elülni a médiatörvény okozta csatazaj, készülhetünk az újabb kulturkampfra. Jön ugyanis az alkotmányozás, és lesz abban minden szép és jó, amitől egy magára valamit is adó balos felhorgadhat. A Szent Korona említése, és az álegyházak…..
 Az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért január 27-i tüntetésén elhangzott a „Feri  segíteni kell” c. szám. Az audió anyag másnap felkerült a youtube-ra:  A feltöltő neve “magyarszocialista”. Magyarszocialista ezt a videót…..
Bollockbuster 2011.02.06 17:58:41
@hagyma: Magyarország az esélyegyenlőség mekkája - nálunk egy elmebeteg is lehetett miniszterelnök. :-)
Bollockbuster 2011.02.07 00:25:37
@Pilatus: Jaja, most szépen összerakjuk a szarból az országot, hogy legyen 12 év múlva megint mit szétbaszniuk (mert fogyeld meg, felnő közben egy nemzedék akik nem veszik észre hogy mihez képest mi van, és hogy egyáltalán működik körülöttük az ország, hanem majd elkezdenek rinyálni valami szánalmas faszság miatt)
Ilyen kis műmájer takonypóc ez Kardos-Horváth is, azzal a különbséggel hogy nyilván szanaszét szívta a kis fejét mert neki már a rövid távú memóriájával is komoly problémák lehetnek hogy beáll egy ilyen csődtömeg mögé.