Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haksi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jaws forgatása 1974-ben kezdődött a furcsa nevű Martha’s Vineyard szigeten. Három pneumatikusan működtetett cápa készült a produkcióhoz; egy „szánkó” cápa: egy teljes alakos cápa, aminek hiányzott a hasa, és vontatni lehetett; és két „emelvény” cápa, egy ami a…..
Haksi 2012.09.29 13:49:01
@Elanor_: tudtam, hogy a Hindenburg nyerte. Nem láttam fogalmam sincs milyen. De A Cápát kihagyni akkor. Hatalmas hiba volt. Persze nem az alapján ítélünk meg filmeket milyen díjakat nyertek. De engem akkor is bosszant :)
  A Fidesz oktatási munkacsoportja és az oktatási államtitkárság egyebek mellett arról állapodott meg, hogy ha a felsőoktatási intézmény úgy rendelkezik, akkor a diploma megszerzéséhez előírt nyelvvizsga megszerzése alól mentesülnek azok a hallgatók, akik a…..
Eleged van a Hollywoodi sci-fikből? A Lockoutnak bizonyára örülni fogtok, bár Luc Besson műhelyéből származik, könnyen megeshet, hogy csak egy átlagos lövöldözős produkciót kapunk. Mindenesetre készülődik az Europa űrkaland, amire nemzetközi sztárgárdát sikerült…..
 Nem is olyan régen (Még a Taxisofőrös írásnál) említettétek, hogy olvasnátok egy Alien kritikát. Nos, itt van.Végtelen és csendes világűr, hidegen ragyogó csillagok. Lassan egy hatalmas űrhajó halad el előttünk. Mielőtt valaki George Lucas klasszikusára a Csillagok…..
 Észak-amerikai box officeÚj bemutatók: A Marvel látta, hogy egyes stúdiók milyen szépen szedik meg magukat a képregénybirodalom berkein belül kitalált karakterekkel és/vagy hogyan herélik ki azokat mozifilmekben, ezért megálljt parancsolt a megfilmesítési jogok eladásának.…..
Haksi 2011.05.08 20:59:56
@doggfather: nem kötözködni akarok, de ha csak az amerikai bevételek számítanának akkor nem kerülne egyre több film 200 vagy még több millió dollárba! Egy ilyen filmnek legalább 400 milliót kéne hozni az Usában, hogy visszatermelje az árát és akkor még nem is számoltuk a marketing költségeket. Szóval inkább 500 milliót kéne hozni. Ha így számoljuk akkor eddig 3 sikeres film volt amerikában.
Geekblog Hollywood megöli a mozit? 2011.05.04 06:00:00
Az utóbbi években egyre gyakrabban, egyre több helyről hangzanak el olyan kijelentések, hogy Hollywoodban nincsenek eredeti ötletek, hogy a stúdiók nem mernek kockázatot vállalni, hogy a filmek egy kaptafára készülnek, és hogy az egész mainstream amerikai filmkészítés lefelé robog…..