Regisztráció Blogot indítok
Adatok
battore

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Marilyn szoknyája 2018.08.14 07:28:44
Nem tudom, mennyire tiszteletlenség vagy kegyeletsértés, hogy bejárja a világot egy végül kimaradt jelenet a Kallódó emberekből. Egyelőre csak a hírről van szó, hogy megvan a snitt, amikor Marilyn Monroe pucéron fekszik az ágyban, és lerántják róla a takarót. Marilyn most kilencvenkét éves volna,…..
battore 2018.08.15 10:26:04
fel
A sneaker kultúra is kialakította a saját nyelvét.Egyszavas kifejezések, rövidítések, ami legtöbbször persze. Érdemes megismerni őket, ha a neten nézelődsz.  Tovább a Magyar Szleng Szótárhoz. B Beater: Nagyon elhordott cipő. Vagy “játszós” cipő, vagy olyan régi kedvenc, amihez viselőjét annyi…..
A Cubot X15 egy gigantikus mobil, szemrevaló fizikai méretekkel, és felhasználóbarát paraméterekkel. A doboza érdekes, szövet borítású, hogy milyen megfontolásból választották ezt a formát nem tudni, de tény, hogy eltér a többi kütyü csomagolásától. A telefonhoz egy átlátszó tokot, és kábeleket is…..
battore 2017.06.04 20:46:23
Valentin-nap alaklámából készített felmérést egy nemzetközi társkereső oldal. A kutatás eredményei szerint egyáltalán nem mindegy, hogy milyen telefon van nálunk, amikor randizni megyünk. Az androidosok például jobban örülnek egy androidos partnernek, míg az iPhone tulajdonosok…..
battore 2017.02.14 20:07:56
  Idén is megrendezésre került a World Architecture építészeti fesztivál, melyen csodás építmények indultak. Hetekig követhettük a döntőbe jutó épületeket, és olvashattuk a találgatásokat arról, ki a legesélyesebb. Most itt a végeredmény, ők győztek:   Közösségi…..
Az utóbbi néhány évben igencsak aktív volt a piac luxusingatlanok tekintetében. Így az árak egyre feljebb és feljebb kúsztak. Ezekről az ingatlanokról ritkán esik szó, mert ezeket valóban a világ leggazdagabb emberei tartják a kezükben, és ritkán jelennek meg az ingatlanpiacon.…..
 Tudom, hogy furcsán hangzik, mégis igaz az a kijelentés, mely szerint a 3D-s technika egyidős a mozgóképkészítéssel.  A film feltalálójának tartott Auguste Lumiere elkészítette az első fizetős közönség előtt levetített „mozi” (A vonat érkezése) térbeli verzióját is.…..
A Samsung az idei IFA-n nem csak a Note 4-et, hanem meglepetéskét annak dizájnos testvérét, a Galaxy Edge-t is bemutatta. Kép: Neowin A legújabb kütyükről szóló beszámolókban könnyen ráhúzzák bármire a futurisztikus jelzőt. A Samsung Galaxy Edge okostelefon jobb oldalán…..
Vannak művek, amelynek elkészítésekor nem tudom, ki gondolhatta azt, hogy ezekre szükség van. Most nem feltétlenül a különböző hulladékokra vagy egyes teljesen felesleges remake-ekre gondolok, mert bizonyos szinten van ráció azok elkészültében is. Ez a darab nem tartozik egyik…..
                                                                                                                                                                    Hozzávalók:                          …..
battore 2014.07.29 21:43:15
A világ egyik leginkább elzárt országáról sokat beszélnek (na jó, mi is…), de tudni viszonylag keveset tudunk róla. Úgyhogy a mai posztban jöjjön tíz talán kevéssé közismert tény. 1. Összesen 28 féle frizura közül lehet választani Az emberek frizuráját is az állam…..
VegaLife Fiume piacán járva.... 2014.07.24 17:42:00
Úgy is írhatnám, hogy Rijeka piacán járva, de a Fiume név talán többeknek ismerős. Ha máshonnan nem, a Fiumei útról, ahol Budapest legszebb temetője, temető-parkja helyezkedik el. De kanyarodjunk vissza Rijeka piacához. A kettős név onnan ered, hogy egy időben a város…..
battore 2014.07.25 17:48:04
battore 2014.07.25 22:30:37
@VegaLife: Elnézésed kérem akkor:) Ez az Index valami borzasztó...
Evas cookies Tzatziki saláta 2014.07.20 20:24:02
Ma ismét megízlelhetjük az igazi nyári időjárást. Ebben a forróságban az ember lányának nincs kedve órákig  a konyhában tevékenykedni. Ilyen napokon szoktam elkészíteni ezt a frissítő salátát, ami akár egy szelet friss kenyérrel is laktató étel lehet, de a natúr…..
Talán sokszor nem is tudatosítják, milyen életveszélyes helyzetet okoznak egy-egy manőverrel. És most kiderül, kinek volt először lézeres fényszórója. BMW vagy Audi? Az Égéstér 128. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Maxime Beauchemin amerikai művész munkái szépen szemléltetik, hogy lézervágással mennyire életszerűvé, kvázi térhatásúvá alakíthatók 2D-s alkotások. Maga a lézervágás automatizált anyagszétválasztási eljárás, amelynél a vágáshoz szükséges hőenergiát a lézersugár…..
    Egy ipari loftra vágyó spanyol házaspár egy régi játékboltot alakíttatott otthonná a katalán Terrassában a barcelonai Egue y Seta építészeivel, akik egybenyitott terekkel és egy szinteltolásos trükkel ellensúlyozták a tisztességes lofthatás eléréséhez…..
Nyolcvankettedik vendégem az olasz Vincenzo Fico. A korát nem kérdeztem, de harminc közepe lehet. Nápolyban nőtt fel, jelenleg a Comoi-tónál él, és Sájcba jár át dolgozni minden nap. Padlólapokat tesz le családi házak építkezéseinél. 25 pozitív referenciája van…..
Holland konyha? Utólag nem csodálkozom, hogy kedves ismerősöm,- aki több évig kint élt Hollandiában- nem tudott érdemben mesélni a németalföldi konyháról. Három hónapos kintlétem alatt magam is megdöbbenve tapasztaltam, hogy amilyen sokszínű és izgalmas a holland városok…..
WinMagazin Támadnak az indiaiak! 2014.06.28 13:00:00
Az indiai székhelyű Lava okostelefon gyártó bemutatta legújabb készülékét, a Xolo Win Q900s-et. Mindössze 100 gramm, és július második hetében startol! A készülék lelke egy Qualcomm Snapdragon 200-as CPU, a maga négymagos 1,2 GHz-es órajelével. Kapunk még kereken 1 GB RAM-ot,…..
battore 2014.06.29 22:50:42
@sszemtelen: Yolo Mac Q10, így valóban jobban hangzik:)
Az Espresso Embassy rövid idő alatt Budapest egyik intézményévé vált. Újhullámos kávézó az Arany János utcában, ahol nap, mint nap a legjobb minőségű alapanyagokból készült kávékkal szolgálja ki vendégeit Várady Tibi, egy jogászból lett kávézótulajdonos és…..
battore 2014.06.28 00:58:08
@törzsmókus: Egyetértek, hogy szövegértelemzési problémám van, és azóta sem értem :) Egy kávézóba persze, hogy nem lehet belekötni:)
    Ausztráliában, Perth Mount Hawthorne nevű külvárosában átalakított templom eladó. A nyugis lakóövezet egy 981 m2-es telkén álló, L-alakú épületet úgy alakították át, hogy a két szárny egymástól teljesen külön életet is élhessen, de akár összenyitható is…..
battore 2014.06.27 20:12:50
@az_okoskata: Köszi :)
Éreztétek már, hogy a macskák nyelve olyan, mint a smirgli? Sok macska szereti az ember bőrét nyalogatni, valaki szerint a szeretetüket mutatják ki ilyen módon, mások szerint csupán bőrünk sós ízét kedvelik. Az biztos, hogy akinek van tapasztalata ezen a téren, az tudja, hogy a…..
Ki gondolná, hogy a nemek közti egyenlőség ügyén nagyot lendített a bicikli? Az 1890-es években a nők egyre kevésbé akartak furcsa női nyeregben és szoknyában lovagolni. Ugyanazokon a lovas versenyeken akartak indulni, mint a férfiak, ugyanolyan feltételekkel. A városi divatról…..