Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moondream

23 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rock N Roll vagy mi a f*szom! GH 2011.10.04 22:47:00
háhá kurvasok időm van, ezért visszatértem!!XD Lévén, hogy kedves Zenésztársaim végképp feladták naaaagy lustaságukban, egészen enyém a pálya, vehheheheee:D És akkor most visszatérek rock-misszionárius időtöltésemhez is, és prédikálok nektek egy kicsit Glenn Hughes-ról itt…..
"Kedves Cukiság!Ő a mi kis házőrzőnk, igazi vérnyúl, egészen különleges jellemmel. :) Életvidám, kíváncsi és nagyon tüneményes! Igazi matuzsálemi kort elért, idén volt 6 éves, de semmi nem látszódik rajta, ugyanolyan élénken és boldogan ugrál körbe mindannyiunkat,…..
hű, iszonyú rég írtam (bocs, írtunk), ez kivételesen nem a zenekar legendás lustaságának számlájára írandó, hanem egyéb irányú elfoglaltságaiméra:D De most aztán úgy visszatérek, hogy ihajj:D és mindjárt be is teszek ide egy jó kis Mr Big nótát. Tudjátok, ez az a banda,…..
Rock N Roll vagy mi a f*szom! hktja 2011.04.14 19:59:00
nos hát kedveskéim, igen elfoglalt voltam az elmúlt időszakban, így nem maradt időm írogálni. más meg nem írogál helyettem, szal pangott egy kicsit a blog.Figyelmetekbe ajánlom a kedves kis Hopp c. filmet, ma van a bemutatója, viszont ma sajnos nem tudjuk megtekinteni egyéb irányú…..
eljött a Zideje egy újabb bejegyzésnek. Mivel az előző fél hetem hát  enyhén szólva zsúfolt volt, nemigen volt alkalmam írni. Úgy döntöttem, tegnapi Rockhajó-nézésemen felbuzdulva, idesorolom azokat a filmeket, amiket jó szívvel ajánlunk kedves rajongóinknak, csak a…..
hát az a helyzet, hogy kénytelen vagyok ismét csak zenéről írni, mivel olyan örömhír érkezett az elmúlt napokban, hogy jó ideje csak azon pörgök:D Épp az éjszaka (és beadandóírás közepén) úgy gondoltam, megkukkantom a Darkness Love is only a feeling c. klipjét, mivel…..
Rock N Roll vagy mi a f*szom! live 2011.03.25 12:49:00
kedveskéim, aki netán óhajt találkozni a LP kétötödével (tutira, de lehet, hogy többen is jönnek az együttesből, ezt még meglátjuk;)) látogasson el a Whitesnake július 13-i koncertjére:D nem mellékesen itt megtekintheti a nagy öregeket, Coverdale-t, aki ugyibár a Purple-ben is…..
moondream 2011.03.31 19:00:14
előbbi videózásomon felbuzdulva ismét egy jó kis zene következik, méghozzá a rock hőstörténetéből, a 80-as évekből:)) ami már a legelején nagyon jól kitűnik: szakadt ruhák, láncok, csizmák, ááááh, imádom az ilyet:DDD amikor először megnéztem a klipet, a lábakból ki…..
Moon éppenséggel nem bírja kiheverni, hogy a legokosabb tanára (sőt, az összes eddig előferdülő tanára közül is a legokosabb, pedig tanította már jópár tanár) rocksztár volt Germániában csupáncsak 2-3 éve. Ez egészen új távlatokat nyitott meg előtte, namely hogy a rockzene…..
Rock N Roll vagy mi a f*szom! b-day 2011.03.19 21:37:00
Együttesünk csellistája (haha) csak szép csendesen töltögeti itt a közös platformunkat, hátha egyszer a többiek is megemberelik magukat és írnak valamit;) Hozzá kell tennünk, hogy basszusgitárosunknak, Whitequeennek tegnap volt a szülinapja amit egy kis zúzással ünnepeltünk,…..
Rock N Roll vagy mi a f*szom! back 2011.03.18 20:35:00
tsókolom!! Moon felveszi a beszélgetés fonalát, és bejelenti a tegnapi x.edik szögedi blogtalálkozó, és háromnegyed-lézitalálkozó eseményeit. Megbeszéltük, hogy mi nem vagyunk egy átlagos fake-zenekar, mi a legkúlabb fake-zenekar vagyunk, vitának helye nincs! egyébként ezt…..
A post megírása előtt vagy 15 percig gondolkoztam rajta, hogy honnan ismerem én ezt a számot?! Valamiért az rémlett, hogy egy film soundtrackről, de kiderült, hogy mégsem. Őszintén szólva fogalmam sincs, de tulajdonképpen ez tökéletesen mindegy is, mert a szám kurvajó, és Patrick…..
moondream 2010.10.23 22:07:38
blogol.hu/comment.php?log=2733099
ráadásul pont ugyanezt a dalt raktam be. látom, azér tudat alatt legalább egy kicsit hatással vagyok rád:PPP :D (vagy írjam inkább azt, hogy így figyelsz te rám?:P :))))
B-oldal Borat lesz Freddie. Na és? 2010.09.20 10:00:00
Pénteken az Interneten futótűzként terjedt el a hír, miszerint film készül a Queenről, melyben Borat játsza majd Freddie-t, így nem nagy bréking, ha ezzel jövök itt nektek. Ellenben - mivel kedvenc zenekaromról van szó - véleményem azért lehet: Kurvára átlátszó, hogy azzal…..
Már egyből másnap sejtettük, hogy a nagysikerű szegedi SZIN-es fellépésünk nem marad sajtóvisszahang nélkül. Köszönhetően a helyszínen tartózkodó nemzetközi médiamunkásoknak, a világ meghódítása sem olyan távoli cél már a zenekar számára! (klikkre teljes méretű…..
nahát, ha az összes bandatag ily hű nevünkhöz, akkor kezembe veszem a tollat. vagy mit. Nemtom, mi van, beindult a hétköznapi daráló, és mindenki eltűnt a süllyesztőben. Szóval, kedves óriási rajongótábor, a LP tartott egy bandmeetinget két hete, Szögeden, amelynek során…..
moondream 2010.09.15 12:36:24
"Azt hiszem, az együttes a kevésbé tehetséges zenészek köré épült. Egy rövid ideig volt egy valóban kiváló gitárosunk (emlékszem, hogy jó volt, mert rendes Vox erősítője és szép hangszere is volt), de néhány próba után továbbállt. Úgy rémlik, sosem próbáltuk meg…..
Rock N Roll vagy mi a f*szom! ír 2010.08.22 00:12:03
Nem, nincsen jobb dolgom szombaton éjjel, vagyis éjfélkor. Lehet szánakozni:PDe ha már így alakult, beszámolok kedvenc zenekarotok első, és igen kellemesen(?) sikerült fancampjéről. (hogy hogyan lehet jelentkezni a jövő nyári LP-fancampbe, a végén megírom. már akinek marad kedve a…..
Képtelen vagyok bizalmasan kezelni a fülest, mely szerint szervezés alatt az első időpont, amikor a Lazy végre előlép a homályból, és könyörtelenül ellopja a show-t bizonyos kártyázós-telefonálós-extravagáns jenki kishölgytől... Egyelőre többet nem mondhatok...…..
Ismét itthon tartózkodik a Lézi, ezért egy rövidke kis beszámoló követezik a múlt hetünkről. Mint talán tudjátok páran, a balatonszemesi Queen táborban voltunk ezeket a tapasztalatokat összegezném tömören. Az út nagyon hasznos volt! Egyrészről zeneileg nagyon komoly sikereket…..
Rock N Roll vagy mi a f*szom! njár 2010.07.02 23:50:03
A jövő hetet kedvenc együttesetek intenzív brainstorminggal és próbálással fogja tölteni, senki még véletlenül se gondoljon arra, hogy mi nyaralunk!! Állandóan rajongóink kedvét keressük, még a legforróbb hőségben is!:)..
Tekintettel arra, hogy régen írtam ide, ezért most úgy gondolom rajtam a sor. Az előkészületek továbbra is gőzerővel folynak! (muhaha van aki ezt elhiszi? :D) Mivel Sea is végre megkapta a "bőgőmasináját", már télleg csak nekem kéne hangszert újítani. Khhmm... na hát…..
Vazze, Robin, hogy lehet a legelső számunk legelső sorával predesztinálni a zenekart?!Valahányszor nekiülök, hogy namostaztán igazi euforikus boldogsághimnuszt írok, mindig nyavalygás jön ki a végén :D"A setlist full of sad songs..."..
Rock N Roll vagy mi a f*szom! 2010.05.12 20:29:00
Jelentem, a próba jól megy. Minden rajongónknak és olvasónknak üzenjük: a zenekar 3/4-ének megvan a hangszere!!!:D*whitequeen lábjegyzete s.k.: ...és felvételre került az első demónk, ami alig 20 év múlva a rajongók legritkább és legértékesebb gyűjteménydarabja lesz!!!! :P..