Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felvidék Portál

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ezt is megértük. Az ország IMF-emlőn, gazdaságunk mínuszban, de Horváth Csaba jó hírrel lep meg bennünket: a munkásmozgalom legszentebb ünnepén kinyilvánította, ők aztán tényleg nem tanultak az áprilisi pofonokból és továbra sem fogtak fel semmit a…..
  Most szombaton a Ligetben Horváth Csabának volt egy jó híre Budapest számára: a szocialisták ingyenessé díjmentessé tennék a BKV-t a fővárosiaknak. Az ötlet önmagában is meglehetős értetlenséget és indulatokat váltott ki a sajtóban, a VEKE azonban emlékezett…..
  A pénteki retrobejegyzésben azt néztük meg, mihez kezdett a baloldali újságírás mértékadó része a Fidesz 1998-as győzelmekor, ma az lesz a kérdés, mit szólt a 2010-eshez, vagyis (mint azt már Zsigmond & Péterfy is feltette) milyennek néz ki eddig az ellenzéki…..
Ma végre kiderült milyen jó hírrel áll ki a budapestiek elé Horváth Csaba főpolgármester-jelölt: "Az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten. Az ingyenes közösségi közlekedést azok vehetnék igénybe, akik legalább négy éve állandó…..
Birján egy 492 fős kisközség Baranya megyében. Egy igazi zsákfalu. És mellette fut a vadiúj M60-os autópálya. Birjánba a beruházás előtt egyetlen út vezetett a Pécs–Mohács között futó 57-es főútról. A polgármester szerint a sztráda építését irányító Nemzeti…..
Vastagbőr Választási körkép 2010.03.17 17:15:00
Nézzünk körül, mi hír a pártok háza táján. MDF, LMP: Versenyt futnak a kopogtatócédulákért, az LMP egyelőre jobban áll a fővárosban, mint Ibolyáék. Még két nap! Nagyon izgulok, hogy összejön-e bármelyiknek is. MCF Roma Összefogás, Kolompár Orbán: A "mentelmi jogért…..
Felvidék Portál 2010.03.17 21:49:50
Vastagbőr Ünnepi stream 2010.03.15 13:00:00
Ünnepi stream. MSZP: Fidesz:    Jobbik: Percről-percre origo. Percről-percre index...
Felvidék Portál 2010.03.15 20:16:38
Egy csodálatos ünnepi megemlékezés a makaói fáradalmakat és mongol üzletet épphogycsak kipihenő Veres Jánostól. Szép, ízléses, hagyománytisztelő munka, igazi szocialistára vall. Gratulálunk hozzá! Íme a felkokárdázott nyírségi MSZP-s alma:    ..
A Híres felvidékiek menüpont kiegészült, így adva most már szélesebb képet a Felvidékről származó nagyjainkról.Új menüpontként elindult a Felvidéki vármegyék, mely a trianoni diktátum előtti közigazgatásról és gazdasági helyzetről tájékoztatja az olvasót.Új…..
Hamarosan már tényleg újraindul a hírközlés(ugyanis az érdemi tartalmi feltöltés befejeződött) és onnantól kezdve folyamatos lesz a partnerkeresés is, tehát egyre több és több oldallal vesszük majd fel a kapcsolatot látogatottságunk növelésének érdekében.Ahogy ígértük,…..
Sajnos, ahogy a főoldalon is írtuk, híreink bizonytalan ideig nem frissülnek, viszont rendezvénynaptárunk igen, úgyhogy nyugodtan küldhetnek be anyagokat vagy akár egy regisztrációt követően Önök adhatják hozzá az eseményt a naptárunkhoz.Amíg híreink nem frissülnek, az Irodalom…..
Örömömre szolgál, hogy itt köszönthetem Önöket ebben az esztendőben. Nagyon Boldog Új Évet Kívánok mindannyiuknak.Mivel január 1. van, így a Hírek menüpont beüzemelt. Ez kisebb áthelyezésekkel járt, de úgy vélem a végső eredmény rendezettebbé tette az oldalt. A…..
Tegnap sajnos elhúzódott a szerkesztési folyamat, így nem jutott idő arra, hogy a változtatásokat összegezzem. Most bepótolom.A Fórum menüpontot töröltem, mert a létrehozott Közösségi oldalon is van. Ugyanakkor a Csevegőt meghagytam annak ellenére, hogy az is van a Közösségi…..
Először úgy tűnt, hogy a pluralizálódó szlovákiai magyar pártrendszer jó hatással lesz a politikára és a kulcsfontosságú kérdések megvitatására is. Rengeteg olyan kisebbségi téma van, amely többféle nézőpontból látható, a felvidéki magyarságot érintő kérdésekre nem…..
Felvidék Portál 2009.12.27 20:11:24
A Felvidék Portál elindult: www.felvidek.lapunk.hu

Írj az info.felvidek@gmail.com címre, ha te is szeretnél szerkesztő lenni!
Konzervatórium Máté 2:1-14 2009.12.24 07:01:00
1Amikor a júdeai Betlehemben Heródes király idejében Jézus megszületett, bölcsek jöttek napkeletről Jeruzsálembe2és kérdezősködtek: "Hol van a zsidók újszülött királya? Láttuk csillagát napkeleten s eljöttünk, hogy bemutassuk neki hódolatunkat."3Ennek hallatára…..
Felvidék Portál 2009.12.27 20:08:21
A Felvidék Portál elindult: www.felvidek.lapunk.hu

Írj az info.felvidek@gmail.com címre, ha te is szeretnél szerkesztő lenni!
Az első nap a legnehezebb: a kezdés.Túl vagyunk rajta és mondhatjuk, hogy haladtunk.Először is lehet regisztrálni az oldalra. Hasznos, hiszen pl. fórumozáshoz, a chat használatához vagy hozzászóláshoz(pl. a hírekhez, szavazásokhoz) szükséges a regisztráció.Ezenkívül…..
Kedves látogatóink!Ezen a blogon keresztül fogjuk a későbbiekben napi összesítés keretében részletesen leírni milyen fejlesztések valósultak meg a Felvidéki Nemzeti Portálon. Ha bármi megjegyezni valójuk lenne, nyugodtan ragadjanak billentyűzetet és írják le azt egy kommentár…..