Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EdM

75 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem írtam már egy ideje, mert próbálok visszarázódni a normál kerékvágásba, mondjuk a civilizáció mindent meg is tesz érte :) Régóta gondolkodom már egy poszton amiben valahogy összefoglalom ezt az egész kalandot és a bennem végbemenő változásokat. Talán lassan…..
Tegnap reggel (szerda) felkeltem es ugy gondoltam hogy akkor most nekem mennem kell Santiagoba. Lementem reggelizni es miutan 4 napja vanilias croissant es vajas eper lekvaros zsomlet kapok ez az elhatarozas vegervenyesen megfogant bennem. Az volt a terv, hogy a 11.45-os busszal feljovok. Mikor…..
Koszi a kommenteket, meg minden! :)Most mit is mondjak eleg nyugisan telik itt az elet Fisterre-ben. Igy nezett ki a mai napi programom: 8kor felkeltem, majd 9 fele lementem reggelizni. A pincer srac olyan kavet csinal, aminek a habjan megall a kockacukor. Melle csuszott meg egy croissant es…..
Erdekesen telt az utolso este Santiago elott. Valami elozo napi tiramisu beadta a mattot a gyomromnak es konkretan az egesz estet vegig fostam es hanytam. Mar azt hittem a lelket is kihanyom magambol mire olyan  hajnali 4 ora fele sikerult elaludni. Reggel azert meg ereztem az esti kalandot a…..
Tegnap sikerult ejfel utan lefekudnunk, ezert a keles sem ment igazan fenyesen. Kb 9.30 volt mire megreggelizve elindultunk Andrassal. Meg tegnap megbeszeltuk, hogy itt talalkozunk Charles-al es Lacival majd innen indulunk szombat reggel. Ide is ertunk, Andras hivta is Oket, hogy hol vannak. Mire…..
Ilyen jol mar reg nem aludtam mint este. Eloszor fordult elo, hogy kitakaroztam mert melegem volt.Este meg at tudtam kuldeni a kepeket es nemsoka jott is a telefon, hogy "hivatalosan" is poloska csipesunk van. Ez jo hir!!!!! Sokkal nyugodtabb vagyok. Lassan de gyogyul :)Most epp…..
Kozben otthon is elkezdotott a szervezes, valahogy eluzzuk a bogarakat, kaptunk sok segitseget, receptet, meg minden.... Koszonjuk!!!!!!!!!!Reggel ehgyomorra megmasztam a hegyet, majd miutan leertunk a muutra kitalaltam, hogy elstoppolok, az elso nagyobb varosig, ahol van gyogyszertar. Ez pedig…..
Hat itt vagyok ujra! Nem volt net az elmult par napban, meg az esemenyek is magaval sodortak....Szoval elindultunk Molinaseca-bol es pont talaltunk egy buszmegallot, es pont jott egy neni aki mondta, hogy pont 10 perc mulva jon a busz ami bevisz minket Ponferrada-ba. Ugyhogy ugy dontottunk…..
Nem volt kedvem posztot irni mert beteg vagyok, pontosabban betegek vagyunk az Andrassal. Valszeg Leonban hazafele faztunk meg. Mondjuk az is vicces, hogy Spanyolorszagban junius kozepen meg lehet fazni. De igen. A torkunk fajt az elmult ket napban, meg az orrunk folyik. San Martinban kabatban es…..
Ma megint rossz ido volt! Hideg es fujt a szel... utaltam, annyira lassan haladtunk hogy az szinte fajt.... az ut megint az autout mellet vitt egesz nap...Mindegy valahogy ideertunk epp a Spanyol-Svajc focimeccsre. Ezt Astorga foteren neztuk meg egy pub tv-jen jo nagy spanyol tarsasagban. Eddig…..
Reggel nem sikerult korán kelni, mondjuk sosem sikerül :) 7.30-kor ébredtünk, aztán 8.45-kor már kint voltunk a megbeszélt helyen ahol talalkoznunk kellett volna Lacival és Charles-al. De ők már elindultak 7 körül. Úgyhogy beültünk reggelizni egy bárba. Nem nagyon rohantunk de…..
Tegnap este megint belecsöppentem egy multikulti tarsaságba. Igen jó volt.... Mondjuk hiányoztak a többiek, kicsit szétszórodott a csapat. A tema az volt hogy mivel erdemes menni Leonba. Mindenki velamenye az volt hogy busszal. Meg gondoltam is magamban hogy hat azert a busz nem jarja.…..
Gyorsjelentes Sahagunbol... Nem tudom miert nem teszi ki a posztoka amit irok de mar tobbszor is elofordult, hogy megirtam itt ugy tunt, hogy kint van aztan megsem.... Szal reggel 7.30-kor keltunk es elindultunk valami 8.30 korul. Andrasnak fajt a laba majdnem ugy volt hogy busszal jon, csak epp nem…..
Reggel megint esett.... mar harom napja csak esik....Volt ma egy szakasz ami 17km hosszu volt es nem volt benne egy falu sem. Csak az ut... Ja es esett azt mondtam mar?:)))) Amugy hideg is van....Delutan egy kicsit szerencsenk volt mert kisutott a nap egy idore, hogy aztan megint elbujjon.... de…..
A megprobaltatasok folytatodnak.... Reggel arra ebredtunk hogy esik es hideg van. Konkretan 10fok es kb 40km/h szel fuj es pont szembe. Elindultunk kb 8-kor es mentunk egeszen delutan 4 oraig. Megtettunk 28km-ert. Holnap feluton leszunk Santiagoig:) Ez az eso felemeszt, bekuszik a borom ala, vegiga…..
EdM 2010.06.10 21:20:19
Reg nem aludtam mar ilyen jot mint ma este. Mikor elindultunk ugy tunt esni fog... es hat esett is.... majdnem egesz nap. Az utolso 12 km-es vegig szakadt... nagyon utam mar. Mikor megerkeztunk akkor meg kisutott a nap. Ebben a pillanatban meg megint elkezdett esni. Ma semmi erdekes nem tortent, a…..
Kicsit tegnaprol.... Szoval lementem kajat venni, talaltam egy kis kozertet, vettem is valamit es leultem a katedralis melle a fube enni. Persze a sejtesem nem csalt es Laci is megerkezett. Kicsit dumaltunk, de mivel o mashol szallt meg megbeszeltuk, hogy fel 8-kor talalkozunk es megyunk enni. En…..
Reggel 6-kor keltunk, mondanom sem kell, hogy a tegnap este utan, nem nagyon volt kedvem. Valahogy osszekapartam magam, lementem reggelizni. Valamikor 7.30 korul sikerult megint elindulnunk Burgosba. Ez olyan 20km koruli tavot jelent. Az ido kodos, gyalogoltunk bele a semmibe a muuton. Altapuerca…..
A tegnap delutani 7 km erzelmi vihara utan, este kikerulhetetlenul szembe jott, hogy mit is keresek en itt a Caminon. Nehezen aludtam el es sokat forgolodtam mire valahagy alomba merultem. Reggel a szokasos, 6 orai keles utan egy kis suti tegnaprol, es kb 7.30-kor sikerult is elindulni. Az ido…..
  Reggel nyuzottan ebredtem, fogvatartott egy rossz alom,ez mar a masodik a heten. Osszepakolas, a ficko csinalt reggelit, piritos, vaj, lekvar es kave. Elindultunk 7.30 korul. a terdem teljesen rendben, repulok mint a szel. 8.30-ra mar Santo Domingoban voltunk a kakaos templomnal. Ahol…..
Ma jöttünk kb 26km-ert, ennek jelentős részét kb 35 fokban. Az van, hogy nem lehet annyit inni amit ki ne izzadna az ember, a nap annyira dúrván süt, hogy a légiós felszerelésem kiegészítettem egy pólóval amit a sapkám alá tettem, így az ujjai már arcomat is takarják. Egy ideig…..
Ma mentünk 26km körül, de ez nem biztos mert itt a távolságokat elég nagy ráhagyással mérik szal néhány km bemozgás akármikor lehet.  Reggel elindultunk kb 6.30-kor majd megálltunk reggelizni kb 9 körül, és nyomtuk Logrono-ig. Előtte egy kicsivel volt egy hely Maria portája,…..
folytatom tegnaprol....Kimentem (inkabb ki csoszogtam a varosba) es nagy kinomban bementem egy gyogyszertarba valamit venni a terdemre, konkretan minden mozdulat fajt teljesen szethullott. Ez varhato is volt, de azert erre nem szamitottam, mint a viccben amikor az oreget felviszik a…..
Reggel 6 kor indultam Pamplonabol, Laci még maradt, mert mobil netet akart venni, mondjuzk ez nem sikerült mert a spanyolok nem adtak el neki 39 euroert netet, valszeg nem volt kedvük. Ez végigkísér minket, ha van kedük akkor jó fejek ha nincs akkor menjünk a picsába. Most a Laci…..
EdM 2010.06.01 15:53:49
EdM 2010.06.01 15:54:46
@adoricsamcsog:
Elvileg nem lehetetlen csak akarni kell, meg remelem a terdem is birni fogja...
Reggel 5 kor keltunk, keves alvas utan, 6 korul indultunk. A terv hogy megyunk 40km-ert. Na ez nem sikerult. Egyszeruen keptelenseg hegynek fel hegynek le ennyit menni. A jobb terdem teljesen kikeszult a lejtmenettol. Alig birtam menni, a vegere mar csak poroszkaltam, vagy csamborogtam…..