Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krysztasz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban ért véget a 78-as körzet című filmsorozat ismétlése a Duna TV-n. A helyiek biztos tudják, a nem idevalósiaknak mondom: a hatrészes sorozat Rákospalotán játszódik, a külső helyszíni felvételek itt készültek a kerületben. A film 1982-ben készült, a felvételeken…..
Sőt, a közmédia ifjúsági sorozata harmadik évadának forgatása is megkezdődött már júniusban Budapesten, és szeptember elején fejeződik be - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban. Az MTVA és a Megafilm Service közös sorozata jövőre is "a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka…..
Vagy 25-30 lelkes önkéntes szállt meg délután egy 49-es villamost a Deák téren, és ha midnen jól megy mostanában végeznek a feladattal. Eredetileg egy várbuszt akartak megszállni, de a BKV inkább ezt javasolta nekik. Nagyobb melónak nagyobb ez, de így legalább vissza lehet vágni…..
Gát György rendező és Polgár András, a sorozat egyik forgatókönyvírója avat be minket a kultikus sorozat titkaiba. Aki nem olvasta az előzményeket, ide klikkoljon.Azt már posztokkal ezelőtt megállapítottuk, hogy a közönség imádta a visítozó rendőrlányt, nem így a…..
A többség érezhetően ellenzi Szájerék javaslatát. A Fidesz politikusai nem is igazán próbálták megmagyarázni, hogy a szavazójog kiterjesztésére mi szükség van. Heti szavazás-összesítőnk.Úgy alakult, hogy a héten három cikkünkben is ugyanazt a témát jártuk körül, a…..
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..