Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2econdSkin

65 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... a feltámadás ..
Itt a nyár, a hőmérséklet csúcsokat döntöget, s aki teheti, felfüggeszti a nemzetgazdaság gyarapítására tett – olykor hiábavalónak tűnő – erőfeszítéseit. Olvasóink egy része javában készül a szabadságra, s a lemilblog (deklarált közszolgálati küldetésének…..
Kicsit elkéstem vele, de azé felrakom, hátha valakinek megteccik. Szerzői jogok az enyémek és nem adom, azért se!Mint általában, az eredeti a deviantArt-os profilomon, konkrétabban itten né...
...vagyis etanol, ungárische spráche alkohol.Az alábbi alkotásomat azoknak dedikálom, akik alkalmanként kisebb-nagyobb mennyiségű szesztartalmú ital elfogyasztása után elfojthatatlan kényszert éreznek, hogy a világ bölcsességeiről beszélgessenek. És persze másoknak is.Tekintve,…..
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker =…..
Azért beszarás, hogy egy szinte másfél éve elkövetett entrymre kapom a legtöbb kommentet. Hiába, no, törekvő a fiatalság: amíg annó az volt a sláger, hogy punk's not dead, meg hogy amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek, az "új" sláger az emo's not dead (what a…..
Van ugye ez a dolog. Aki valaha is használt pl. Word-ot, láthatta, hogy helyenként a font neve után oda van biggyesztve pl egy CE. Jelzésértékű a dolog: Central European, azaz közép-európai karakterkészlet, amely ideális esetben az alábbi nyelvek karaktereit tartalmazza: cseh, észt,…..
Adva van a következő mondóka, szerintem sokan emlékeztek rá gyermekkorotokból:Volt egyszer egy ember, szakálla volt kender. Fölmászott egy fára, leesett a sárba. Két kutya húzta, a harmadik meg nyúzta. Mari néni siratta, Laci…..
Azt hiszem, az a baj, hogy mindig rossz döntéseket hozok, elkerülhetetlenül, ugyanakkor kíméletlenül előre kiszámítható módon, mintha csak egy precíz képlet egyik aprócska eleme lennék. A rossz döntések után pedig úgy következnek az újabb rossz döntések, mint ahogy az alkonyi…..
Eldöntöttem: beszállok a politikába és én is kampányolni fogok.Menjetek szavazni, mert az nektek jó!..
Noha a múlt heti Haggard-koncert és a vele járó kolozsvári kiruccanás felüdülést jelentett, az egésznek olyan, mindössze pillanatig tartó hangulata volt, hogy igazából felhőtlenül élvezni sem voltam képes. Pedig (az előzenekar produkciójától eltekintve) nagyszerű koncert volt…..
Paintball-parti utáni célbalövöldözős lazázás.Hiába, no, azért van néhány előnye is annak, ha az ember a sajtónak dolgozik (AKA médiag3ci).....
Négy hónap kihagyás után megint beletörlöm a pofámat az internetbe.Megvolt szinte minden betervezett program, pár olyan esemény is bekövetkezett, amire a költő szavaival csak annyit mondhatok, hogy "gondolta a fene". Volt egy öngyilkos módon átalkoholizált…..
...például a koncertek, fesztiválok és itatások. Ezért aztán nem is várható túl sok bejegyzés tőlem a közeljövőben (sem). Na jó, röviden mindazt, ami eddig volt s ami eztán következik:volt Samfest Rock. Ezelőtt pár évvel a világ a seggével röhögött volna ki, ha azt mertem…..
-Ezen az ágyún kívül még hány fegyvert hord magánál? -Egy MP 15-öst. -Hát még? -Egy Glock 50-est. -Csak?! -Egy A3-as vadászpuskát. -Mi a kurva élet a paranoia, ha nem ez? Nem is értem, hogyhogy nincs gránátvetője? -Nem kaptam rá engedélyt.  2008, az ózonréteg…..
Tegnap este, hogy, hogy nem, korábban értem haza a melóból, így aztán úgy döntöttem, leülök filmet nézni. Random módon ráböktem a Terkel i knibe címre, aztán hátradőltem... és elkezdtem röhögni. Nem tudom, ki hogy van vele, de egy elcseszett nap után imádom, ha egy film…..
Bukarest ronda falu, legalábbis ez volt az első benyomásom, amikor múlt szombaton leszálltam a vonatról. Moonspell-ék koncerteztek, és talán ez volt az egyetlen eléggé nyomós érv arra, hogy betegyem a lábam csudaszép fővárosunkba. Mit is mondhatnék... életemben még annyi kóbor…..
Volt idő, amikor utáltam a hippiket. Elmúlt. Volt idő, amikor a jampikat utáltam. Ez még nem múlt el. Aztán a múlt időknek múlt dalai után itt az új utálat új témája, a leggamatabb, leggányerebb degeneráció.Először úgy öt-hat évvel ezelőtt hallottam azt a szót, hogy emo,…..
Azt hiszem, ehhez nem kell különösebb kommentár. Moonspell-ék az új albummal leiskolázzák az ellenséget (AKA dau clase la dujmani :D). Lehet nyálcsorgatni meg türelmetlenül várni a lemez megjelenését.....
Déli tizenegy óra. Négyen álldogálnak a buszmegállóban. Kicsicsávók, egyikük sincs még tíz, korban szinte bármelyiknek az apja lehetnék. Jólöltözött kölkök, nem utcagyerekek. Elsétálok mellettük. Mobiltelefonról hallgatnak valami dallamot. Kábé másfél-két méterre…..
... és jön, és jön, és JÖN az új MOONSPELL stúdióalbum, két dal már fel is került a zenekar hivatalos myspace-oldalára és bizony mondom néktek, aki egy icipicit is szereti Fernando Ribeiro és társai muzsikáját, az már most készítse fel magát az Örök Éjszakára, mert ez a…..
Április 18-i dátumra van beharangozva a Tiamat új, Amanethes címet viselő albuma, szemfüles, türelmetlen és főleg kíváncsi népek azonban már letölthetik rapidshare-ről, vagy ahonnan épp találják.A lemez címével ellentétben, mely állítólag török-görög eredetű és egy…..
avagy mi a fenét csinálhattunk, mielőtt felfedezték a nosztalgiát? (graffiti)Akik ismernek, tudják rólam, hogy milyen zenéket hallgatok. Akik még jobban ismernek, azok azt is tudják, hogy miféle zenéket szoktam néhanap hallgatni. A My Music könyvtár tele van mindenféle csúf…..
avagy miért is teszek úgy, mintha értenék a design-hoz?Itt van ugyebár ez a blogmány, ami sem túlzottan tartalmasnak, sem kimondottan esztétikusnak nem nevezhető. Nekem se tetszik, viszont örülök, ha egy bejegyzésre futja néha a kevéske szabadidőmből, nemhogy nekilássak kipofozni.…..
Neil Gaiman egy isten. Ezt már asszem mondtam, de ugye ismétlés a satöbbi satöbbi. Mindenesetre, amibe ez a fickó belelógatja a kicsi ujjacskáját, az már rossz nem lehet. Jelen esetben filmről van szó, sajnos nem az Amerikai istenek, de azért nem panaszkodom.Noha a magyarországi…..