Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prezliwestie

107 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden alkalom után mikor Juditnál járunk kozmetikázáson, hálát rebegek, hogy megismerhettem Juditot és persze a Pet site fórumot. Annyira tökéletes megjelenést varázsol Judit Prézlinek, hogy magam sem hiszem el. Prézli nem a legmegfelelőbb alany, hiszen a szőr minősége elég…..
Prezliwestie 2010.08.10 16:22:29
@zsera: Szia,
Nagyon aranyos vagy! :) Mi is nyaralni voltunk, hamarosan készülnek a bejegyzések, csak még sok az elmaradt meló. :) Puszi
Rena
Prezliwestie 2010.08.10 16:25:41
@525: Drága Judit! Ne találj semmi kivetni valót, mert hála neked Prézli gyönyörűűű! :))) Milló puszi
Minden héten Viki és Hannah látogat el hozzánk, így most eljött az alkalom, amikor Mi mentünk hozzájuk. Bár eredetileg csajos partynak indult, de végül mindkét gyermekem elkísért. Nagyon szerettek volna eljönni, mert annyira szeretik Vikit és Hannah-t, hogy nem tudtam Őket…..
Szupi Szupi névnap 2010.07.21 20:09:00
2010.07.14.Tartozom egy rövid előtörténettel... :-)Az úgy volt, hogy mielőtt elmentünk volna a mi kiskutyánkért, mindenképp akartunk neki nevet találni. Keresgéltem a neten és találtam kutya névnaptárat is! :-) Annyi név volt, hogy nemis tudtam dönteni. Párom is nézegette az…..
Prézli westie Velencei hétvége 2010.07.25 22:28:00
Annak ellenére, hogy az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el Velencén a nyaralóba. Nagyokat sétáltunk, pláne, hogy a viharos szél miatt, üres volt a part. Természetesen Prézli is velünk tartott. Igazán kipihentük…..
Sajnos elég régen tudtam feltölteni Marcoról új képeket, de most gyorsan szakítok rá időt! :) Nagyon jól van a fiatalúr :) Tegnap este Móninál jártunk szépítkezni: Marci megkapta nyári frizuráját! Már nagyon melege volt a nagy bundiban, a lakásban is 28 - 30 fok között…..
Prezliwestie 2010.07.19 07:41:31
@zsera: Szia, Nagyon jó lenne!!! :-) Nekem egyedül az augusztus 14.-ei hétvége nem jó, mert az már így is túl zsúfolt, de ezen kívül, bármikor, bárhova elmegyek!!!! :))) Nagyon-nagyon jó lenne tényleg!! Szerintem sokan várják, hogy legyen! Puszi Rena
Prezliwestie 2010.07.21 08:18:57
@zsera: Szia, Nagyon várjuk a talit!!! :) A terrier sampon nagyon jó, nem puhít egyáltalán, sőt szerintem kifejezetten szálkásít. Prézlinek volt problémája a puha szőrével, és ezért kerestem ezt a sampont. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hófehérré varázsolja a kutyus szőrét, és ráadásul nem is puhítja meg. Nagyon jól oldódik, nem vakarózik utána, kellemes az illata, ráadásul nagyon jó a tisztító hatása. Prézli rendszeresen az autók alatt mászkál, amitől dalmatává vállik és olaj foltos lesz, simán kihozza a bundijából ezeket a foltokat is. Szóval nekünk nagyon bevállt. :)))
Puszi
Rena
A Mi drága kutyusunk betöltötte élete első évét. Megállapítottuk, hogy nagyon gyorsan repül az idő, hiszen a mi kedvencünk 10 hónapja és 1 hete tengeti életét velünk, a mi nagy örömünkre. Hihetetlenül hangzik, hiszen tegnap hoztuk el Gyöngyösről. Visszaemlékeztünk első…..
Prezliwestie 2010.06.29 07:25:54
@Sunnyka: Sziasztok! Nagyon szépen köszönjük nektek! :) Nagyon örülünk, hogy megtaláltatok minket! :) Remélem Sunnyval is minden rendben, és már kipihente a suli fáradalmait. :) Nyár végére tervezzük, hogy megszerveznénk egy kutya futattón egy találkát, melyre Titeket is szeretettel várunk. Mindenképpen jelezni fogjuk nektek is mikor és hova tervezzük! Köszönönjük a jó kívánságokat! Renáta és Prézli
Prezliwestie 2010.07.19 17:20:47
@szupi.kutya: Szia, Köszönjük szépen. Prézli 1 perc alatt befalta a "tortáját" :) Nagyon gyorsan nőnek valóban! :-)
Prézli westie Shrek mozi 2010.07.14 22:47:00
Azon szerencsés helyzetben vagyunk, hogy részt vehettünk a Shrek utolsó részének gála vetítésén az IMAX 3D moziban. Nagyon szeretjük a premier előtti vetítéseket, ráadásul ilyenkor mindig van program is a film előtt. Volt arcfestés, eszem-iszom álló fogadás, fényképezés,…..
Prézli westie Emese keresztelője 2010.07.18 20:23:00
Azon megtisztelő helyzetbe kerültem, hogy kedves barátaink a Varga család felkért, hogy legkisebb gyermekük Emese keresztanyukája legyek. Örömmel teljesítettem eme megtisztelő feladatot, hiszen nagyon szeretem Őket. A keresztelőt Balatonfenyvesen tartottuk egy kis templomba, ami nagyon…..
Prézli westie Bodza szülinapja 2010.07.17 18:12:00
Egy nagyon kellemes szombatot töltöttünk el Újpesten az unokatesó, Bodza születésnapján. Izgalmas buli volt a gyerekek számára, volt ugráló, spriccelő polip, homokozás, lufik és persze torta is. Sajnos Prézlit nem tudtuk elvinni, mivel ez egy zárt helyen volt és oda nem lehet…..
Nem telhet el hét, anélkül, hogy ne találkoznánk. Drága szerelmes kutyáinknak kijár a heti egyszeri randi, ami rendszerint nálunk tartandó, a bőséges hely, és kicsiny családom miatt is. Természetesen mi gazdik sem tiltakozunk a találkák ellen, hiszen mi is nagyon jól érezzük…..
Eljött a nap, hogy ellátogassunk a Fővárosi állatkertbe. Nagyon szép napot töltöttünk el, utoljára kb. 2-3 éve voltunk. Azóta nagyon sokat változott, lett csodaszép játszótér, állatsimogató, az állatok nem rácsok mögött vannak, hanem gerendák között, kivétel persze van, de…..
Prézli westie Hannah és Prézli 2010.07.01 18:28:00
Kicsit elhanyagoltam mostanában a blog írást, ezért elnézést kérek minden kedves blog olvasómtól. Igyekszem most bepótolni mindent, ami történt velünk... :-)Mindenkinek boldogan jelenthetem be, hogy Viki és Hannah személyében igaz barátokra, Prézli esetében igaz szerelemre…..
Mint ahogy az előző bejegyzésemben is írtam, egy kellemes napot töltöttünk együtt Prézli szülinapja alkalmából. Prézli egy konzervet kapott tortaként, amit szempillantás alatt befalt, még Hannahnak sem jutott, mert Prézli olyan gyorsasággal megette, hogy Hannah észre sem…..
Prézli westie Vizsga napja 2010.06.20 21:13:00
Eljött ez a nap is, a vizsga napja!!! Ma bemutathatja mindenki mit tanult az elmúlt 6 hétben.Reggel 5 óra 00 perckor keltem, és érdekes módon ma nem használtam a szundi funkciót, a szemeim kipattantak az izgalomtól. Már este össze készítettem a vizsga napra szükséges dolgokat, amit…..
Prezliwestie 2010.06.25 09:55:56
@Nini-ve: Köszönjük szépen! Puszi Renáta
Prezliwestie 2010.06.25 09:58:23
@zsera: Köszönjük szépen! :) Elég volt a hosszú hajból, és ha már lúd, legyen kövér. Így lett 3 cm-es :-))) Köszönöm a dicsérő szavakat, jól is érzem magam, a új hajammal! :) Jó lenne már találkoznunk. Csak már megint esik... :( Puszi Rena
Utolsó szombati suli nap ez a szombat. :(   Szó szerint az egyik szemem sír, a másik nevet. Hiszen nagyon szomorú vagyok, hogy véget ért a tanfolyam, egy nagyon jó banda kovácsolódott össze ezen 6 hét alatt. Főként megemlíteném Vikit és Hannáht, hiszen velük egy igaz…..
Prézli westie Prézlike beteg :( 2010.06.16 19:32:00
Lassan 1 évesek vagyunk, és sajnálatos módon eljött ez a nap is... ez volt a rémálmom eddig, hogy Prézli megbetegszik. :( Ma reggel nem akart felkelni, nem jött ébreszteni és még az üritési dolgaira sem akart kimenni az udvarra. Ilyen akkor fordult elő, mikor az ivartalanítási…..
Prezliwestie 2010.06.17 09:29:21
@Nini-ve: Szia, Jobban van, de nem jól. Nem lázas, már-már mászkál is, de reggel hányt. Utoljára május végén volt benne kullancs, de akkor megkapta a babézia elleni oltóanyagot. Ezért vagyok kicsit nyugodtabb. Az elmúlt 3 hétben nem volt benne semmi. Egyébként élénkebb sokkal, mint tegnap reggel, és "csak" a rágócsontit hányta vissza amit tegnap vacsora után evett. A vacsi bent maradt, lehet, hogy ez nem is a betegség miatt volt, mivel új fajta rágócsontit vettem. :( Már megint az bizonyosult be, hogy járott utat, járatlanért ne hagyj el...
Köszönöm az aggódásod és vizsga drukkolást is! :)) Puszi Renáta
Prezliwestie 2010.06.18 21:03:39
@Maxine: Nagyon szépen köszönjük! :)
Prézli westie Prézli köhög :( 2010.06.18 07:33:00
Tegnap Prézli elkezdett köhögni. :(  Nem vészes, de ezek szerint valószínűleg megfázott. Este elmentünk sétálni, a menet közbeni fektetést, ültetést gyakoroltuk, és persze a menetelést is, de itthon már nem gyakorlatoztam vele külön. Inkább koncentrálunk a…..
Szupi Huginál 2010.06.16 00:08:00
2010.06.14.Szupit a hétvégére a hugomra bíztuk, ugyanis elutaztunk egy hosszú hétvégére. Hugi rendes volt, mert vállalta a kutya felügyeletet. :-) Végülis csak 3 napról volt szó, gondoltuk majd jól ellesznek.Minden játékot, fekhelyet, kaját, tálat elvittünk neki. Első nap Szupi…..
Minden este gyakorlunk Prézlivel a vasárnapi vizsgánkra. Úgy gondolom, az egyetlen dolog, amivel le tudom küzdeni a hatalmas vizsga drukkomat, a magabiztosság. Eddig is minden este gyakoroltunk, csak leginkább a séták alkalmával. Persze hétvégénként jutott idő menet gyakorlásra is,…..
Prézli ismét Juditnál járt kozmetikázáson. Szép rövid nyári frizurája lett. Nagyon ráfért már, hiszen ebbe a hőségben sokkal kényelmesebb így neki.  :)  Juditnak éppen két hetes westie babái vannak :) Aki nem ismerné Juditot, annak elmondom, hogy…..
Prezliwestie 2010.06.15 19:50:11
@525: Kedves Judit! Nagyon szépen köszönjük a dicsérő szavakat, de a munka oroszlán részét, mégis csak Te végzed és a dicséret ezért neked jár! :) Prézlinek, hála neked, sikerülni fog igazi westie bundát (szőrt) csinálni. Ha nem találunk meg Téged, akkor most járhatnánk nyíratni és nem lenne szép fehér a szőre. Nagyon szépen köszönöm a kitartó munkád velünk. Babóknak nagyon jó egészséget kívánunk. Úgy megpuszilgatnám Őket. Láttam a blogodon a csodás képeket! Tényleg gyönyörű a fejük, és persze minden részük! :) Puszi Renáta
Nagyon gyorsan elérkezett ez a nap is, az utolsó olyan vasárnap amikor gyakorolhatunk a Cerbin. Persze megyünk szerdán is, és szombaton is, de a következő vasárnap már VIZSGÁZUNK.... Ajajaj teljesen beindult már a para nálam. Ezt egyetlen módszerrel lehet leküzdenem, gyakorlás,…..
Ma reggel különleges foglalkozás volt a suliban, mert nem a zárt pályán gyakoroltunk, hanem külső utcai terepen. Ez több szempontból is nagyon fontos, egyrészről itt kiderül, hogy otthon mennyit gyakoroltak a tanoncok az ebekkel, a másik nagyon fontos része, hogy mindenféle…..
Szupi Szupi 2010.01.04 11:41:00
Nagyon imád játszani az én kis cukipofám. :-) Vettünk neki karácsony után pl egy labdát, ami egy kicsit puhább gumis fajta, és mikor odaadtuk neki, nem lehetett elvenni tőle. Csak ugrált utána, meg szaladt és elkapta. Aztán meg lerakta maga elé és megbökte az orrával. Olyan…..
Prezliwestie 2010.06.04 21:55:49
@szupi.kutya: Szia! A Cerberos kutyaiskolába járunk, a blogomon találsz linket, a linkajánlóba. :) Több bejegyzésem is szól róla. Jó szívvel ajánlom nektek is!
Bejegyzéseket az adminba kell írni, van egy olyan fül, hogy "új bejegyzések". Ott kell neki cím, ami lehet akár dátum is és a szöveg, kép stb.. Mikor írod a blogot érdemes többször a mentésre kattintani, mert akkor nem vész el, ha bármi történik. Amikor kész van, a "publikál" gombra kell kattintani és kész is egy bejegyzés. Ha a most meglévőt szeretnéd szétválasztani, akkor érdemes kivág és bemásollal átteni külön-külön. Ha kell segítség szólj nyugodtan, szívesen segítek!
Üdv. Renáta és Prézli
Prezliwestie 2010.06.12 16:31:16
@szupi.kutya: Kedves Ági! Remélem nem én vettem el a kedved a blog írástól?!? Kérlek írj, nem baj ha egybe írod, csak írj, hogy mi van veletek?! Átvészeltétek a tüzelést? Minden rendben van? Olyan jó a blogodat olvasni és ha megbántottalak ne haragudj, nem az volt a szándékom! ÍRJ kérlek tovább... :))) Köszönöm előre is! Puszi Renáta és Prézli