Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NidaleeChan

10 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
*Lö beszélgetés a villamosmérnök-jelölttel, aki utálja, ha a kábelt zsinórnak nevezik ;D* Ő: A TV-be már lehet dugni USB-t is. Én: Jaaa... :"D USB-t! *If you know what I mean fej* Ő: Miért, mire gondoltál, te kis huncut? *vigyorog* Én: Tudod, olyan zsinórra :"D *ba dum…..
Írt! *-*  Hiába csökkent a távolság köztünk, nem találkoztunk. Sajnos én olyan vagyok, aki szívesen utazik bárkiért, akit megszeret, de azt azért elvárom, hogy ezt örömmel fogadja a…..
Hű, egész mélyre szántó gondolatokat közöltem a cím által. xD Elmehetnék Coelho-nak, hiszen jelenleg úgyis aktuális a döntés a jövőmet illetően, mert miért ne. Most viszont nem ez a…..
Full lerágtam magam gyerekek. Nem, amúgy kedvenc bloggerinátok nem tér vissza, 14 évesen szerettem csak igazán írogatni... Ez - azt hiszem - csak egyszeri botlás. Muszáj most picit. ...picit írni személyes blogot, bár annyira nonsense, hogy úgy sem fogjátok tudni, miről van szó. Az…..
Over the Sea Nem akartam. 2015.07.15 01:51:31
Ma érdekes szituációban volt részem. Egyik értelmesebb, e házban élő magyar társunkkal beszélgettünk, és olyan dolog került szóba, ami még sosem jutott eszembe, és "magam elől is elrejtettem" a témát, ergo elhessegettem a gondolatot magam elől is, amikor erre gondoltam…..
~* War of Change *~ Tusk (2014) 2015.06.30 14:55:21
  Filmelemző, véleményező yeey. Nem gondoltam volna, hogy ilyen rovat is lesz a blogon, hiszen alapjáraton nem vagyok egy filmezős típus. Ha mással vagyok, akkor általában megnézünk egy-egy filmet, de egyedül odáig jutok, hogy lelkesen letöltöm, aztán pedig mégsem találok…..
 Yup, személyesebb téma, de részletesen nem írom le, csak van egy pár érzés, ami kavarog bennem, néhány tanulság, amit levonhatok újra meg újra. Nos, a nők természetüknél fogva hisztisek. Nem azt mondom, hogy ezt maradéktalanul el kell fogadni, és nem kell visszafogni a hibás…..
 A számvitel is a véremben van, igazi könyvviteli mérleg vagyok yeey. Such BGF-PSZK, very közgazdász. :3 ELVILEG nem hiszek a horoszkópban, gyakorlatilag meg már megint azt olvasgatok. Poénból megnéztem, hogy meg volt-e írva a csillagokban, hogy Kevinből KevOUT lesz, és nem is…..
~* War of Change *~ Fejlődés 2015.06.23 12:48:49
Dikk már, hát fejlődik áz Ánná. Kípes rá, díík. Most úgy vagyok vele, hogy nem érdekelnek az emberek - nyilván társas lények vagyunk, de nincs kedvem igazán megismerni őket, magamat meg még kérdésre sem fogom kiadni. Régen megvolt az a szokásom, hogy ha kérdeztek, akkor…..
~* War of Change *~ #Badass Ahri 2015.06.20 18:37:46
Ma rajzoltam. Rájzóttam I mean.   Megvan amúgy az oka, hogy miért cigizik, de magánügy, háh :"D Nem mondhatom el! #justművészititokthings Ő Ahri, a lázadó tinédzser. Majd kinövi, és negyvenévesen üzletasszony lesz kosztümben. :3    Amúgy az országomat odaadnám egy…..
  Igen, újra írok blogot, igen, ez publikus. :3 Tizennégy-tizenöt éves koromban menő volt személyes blogot írni, és a kommentálgatni egymás bejegyzéseit, életének történéseit...Élvezni, hogy sem osztálytárs, sem egyéb ismerős nem talál rá! :"D #thuglife…..
i'm not OK.   Tudod, azon gondolkodtam, hogy segítséget kellene kérnem. Vagyis már kellett volna, de ahogy eddig, most sem érzem méltónak hozzá magam. Nem érzem úgy, hogy panaszkodhatok.  Tudod attól félek, hogy a pszichológus azt mondja: te egy nyavalygós szar picsa vagy. Félek…..
Tegnap nem tanultam semmit. Tesóm meccsen volt, anya is vele, mindenki más itthon, főzni kéne. De akkor elmenni a boltba, leállni beszélgetni mindenkivel, aki leszólít... aztán délután még Balázzsal is összevesztem, tiszta ideg voltam. Este meg szalonnát sütöttünk…..
Nem mennek valami jól a dolgok. De legalább pozitív vagyok a 3-án írandó vizsgáim iránt. Közben pedig itthon tanulok, néha sírok egy kicsit, és próbálok nem keseregni olyan dolgok miatt, amiken egyelőre nem tudok változtatni.     ..
NidaleeChan 2015.05.27 23:42:11
Over the Sea Minden relatív 2015.04.29 00:52:51
Megint agymenés következik, szóval lehet, hogy egyesek unalmasnak találhatják.Ma azon filóztam, hogy mennyire relatív minden. Ezen belül is azon gondolkoztam leginkább, hogy a párkapcsolatok terén hogy van ez, meg így ebben a szerelmes dologban.Annyi féle különböző ember van, és…..
Over the Sea Változtam. 2015.05.14 01:47:50
Mind változunk idővel.Ki többet, ki kevesebbet. Van aki rövid idő alatt, van aki nagyon lassan, de változik. Ami érdekes, hogy gyakran ez szinte senkinek nem tűnik fel. Azok akik körülöttünk élnek, közvetlen közelünkben, napi szinten beszélnek, találkoznak velünk, nem veszik…..
NidaleeChan 2015.05.17 00:46:57
Lüsi a nagyvilágban Durcás 2015.05.05 21:51:02
Kezdek egyre jobban hinni annak a sztereotípiának, hogy mi, nők, hisztisek vagyunk.  Talán túl sok az az x kromoszóma. De minden ismerősön-ismeretlenen, barátnőmön észreveszem, hogy a kapcsolat kezdete után, mikor a rózsaszín felhő elkúszott a picsába, jön a hiszti. Ezt persze…..
Ma reggel elaludtam. Sose történt még ilyen velem. Mondjuk lehet, hogy azért, mert fél ötkor még felkeltem egy kicsit sírni.  A tudatalattim egyszerűen nem akart iskolába menni. És visszaaludtam az ébresztő kinyomása után. Illetve becsuktam a szemem. Negyven percre.   No…..
Lüsi a nagyvilágban Csak én 2015.04.26 22:55:07
Nem tudom, mit írhatnék az elmúlt napokról. Mindig vigyázok, hogy ne legyek túl lelkizős a blogon, és hogy az adódó problémákat úgy írjam le, hogy metaforáktól és depitől mentes legyen.  Nehéz lesz. Átköltöztem. Hát, nem olyan rossz. Illetve nem is tudom... furcsa. Jó…..
NidaleeChan 2015.04.28 18:16:27
Elég zűrös volt a tegnapi meg a mai napom. Azért nem írtam, mert nem tudtam helyre tenni magamban a dolgokat, és ilyenkor semmit nem tudok képernyőre vetni.  Tegnapelőtt este megbeszéltük Balázzsal, hogy szerdán találkozunk 3 előtt, mert neki dolgoznia kell. Felmentem 12-kor,…..
Lüsi a nagyvilágban ~.~ 2015.04.08 18:19:05
Elképesztő hangulatingadozásaim vannak. Biztos itt az ideje, hogy vámpírrá változzak, vagy valami. Bementem órára. Jó kis két és fél órás kikapcsolódás volt, csak várná meg a tanár úr, amíg leírom az anyagot, mert azért ülök bent elvileg, hogy jegyzeteljek, mivel olyan…..