Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LoVeLA

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígértem az előző posztban, most belevágunk a lecsóba, vagyis inkább a lasagnéba, ahogy tetszik. Az ötlet onnan jött, hogy délután gondoltam egyet, hogy valami tésztafélét kellene csinálni. Tudtam, mi van a hűtőben, és kitaláltam egy új fajta vega lasagnét kicsit egyedien.…..
Éjszaka van San Francisco-ban, rendőrségi diszpécser jelenti, hogy 35 év körüli, nagyon megvert és fejlövéses férfi holtestet találtak a Presidio parkban. A helyszínre érkező két ballonkabátos férfi nézi a holttestet, és az egyikük azt mondja: Szólni kell az FBI-nak, megint…..
LoVeLA 2011.01.28 14:06:45
@orosz69: Mielőtt ezt a részt forgatták, volt egy szavazás, hogy 3színész közül, akik már játszottak a C.M.-ben ki térjen vissza. A nézők szavazták meg J.W.-t.
Zubogó víz és neszezés, néha kicsi csengő hangokkal. Nem csengés, inkább... mint a porcelánok összekoccanása. Hajna a hátára fordult, résnyire kinyitotta a szemeit. Félhomálynál is sötétebb volt. Körülnézett, majd felült. A padlón volt, a hosszú rojtú szőnyegen. Lefejtette…..
Elena az arcsimi után nyugtalanul ébred, és azt veszi észre, hogy valaki császkál a lakásban. Jó horroros klisével el is indul körülnézni. A nappaliban megy a tévé, újabb állattámadásról számolnak be, és az áldozat maga Elena. Már betojik rendesen, de még Damon is megjelenik…..
LoVeLA 2010.08.31 21:38:26
@ragi: Én úgy emlékszem, hogy rózsás mintájú a tetkója. :)
hogyvolt Glee 1x01 - Pilot 2010.08.30 09:00:00
A Glee egy olyan sorozat, amit ha lelkesen elkezdünk mesélni egy kívülállónak, az jó eséllyel nagy szemeket meresztve fogja kikérni magának, hogy miért akarunk egy High School Musical 2-t promotálni neki, pedig igazság szerint nem is állhatna attól távolabb. Elmesélni nem lehet,…..
Fiatal házaspár copfos leánygyermekkel ugrik ki egy terepjáróból egy templom előtt, késésben vannak. Odabent már javában megy a mise, leülnek gyorsan az egyik hátsó padsorba. Aztán sorolnak előre áldásosztásra, a kislány bepróbálkozik, hogy ihat-e Jézus véréből, de az apja…..
Éjszaka a vidámparkban egy biztonsági őr járőrözik, az egyik körhintánál valamit látni vél, lengeti az elemlámpáját, aztán a hinta megmozdul, elindul, zene felharsan, fények gyúlnak, az őr pedig az ijedtségtől kis híján maga alá piszkít (pironkodva mondom, hogy dettó). A…..
Éjszaka egy férfi rohan az erdőben, mögötte zseblámpafények, ez nyilván nem a síkfőkúti olajostábor éjszakai bátorságpróbája. Aztán végül csak ráugrik valaki, hoppá, FBI-mellény, ismerősen csillogó tarvágott fejbőr és rohadékozás - ez csakis Derek Morgan lehet. Akibe…..
Előző epizódfélben a Csapat tagjai Strauss igazgatónőnél tett szőnyegszéli beszámolóiból tudtuk meg, hogyan bukkantak Foyet nyomára, és hogy az mit művelt a Hotch nejére és fiára vigyázó szövetségi tiszttel. Prentiss a folyosón ül, és a lábával dobol, nem kicsit ideges.…..
LoVeLA 2010.06.04 10:04:49
@nautilus64: Akkor olvasd nyugodtan, mert a könyv a 2.évad közepe környékén "játszódik".

Durva ilyet írni, de imádtam a 100. epizódot. Nekem is emlékeztetnem kellett magam mikor néztem, hogy ez csak egy film..
LoVeLA 2010.06.04 14:22:24
@ebilafan: Ne akard szinkronosan. L.Ádámot leszámítva szörnyűűű volt. Teljesen elvette a rész "élvezetét", mert arra koncentráltam, hogy de szörnyű ez a hang...
LoVeLA 2010.06.04 17:42:59
@hex.kelly: Én is inkább a fejre lövést hiányoltam.:D De hát akkor tényleg nem lett volna az a lényeges verekedés.. Jacket azért nem foghatta, mert az oké, hogy befogja a száját, hogy kiabáljon, de attól mozogni tudott volna, és azt meg látni lehet.
Tinilány úszik egy hampton-i (Virginia) ház udvari medencéjében, rója a hosszokat, közben a UCLA-n egy előadáson Reid egy agykutatót, James Fallon-t hallgatja, az úszó lány melletti házban meg egy nő a kisfiát magához ölelve könyörög a vele szemben álló, és a nő másik fiát…..
Nem azért nem volt Lost tegnap, mert egy hazudós nyikhaj vagyok, hanem azért, mert a migrénemtől a kezemet nem láttam, nemhogy a billentyűzetet. A héten remélhetőleg pótlom a kimaradást, tessék elhinni, igyekszem, csak közben dologzni is kellene. ..
Rock-koncerten nyitunk, fehérre mázolt arcú fazon énekli, mennyire belehalunk a szerelmünkbe, közönség tombol. Mikor a szám véget ér, az énekes távozik: a backstage-ben a menedzsere veregeti a vállát, az öltöző előtt visítozó, hullának sminkelt bakfisok visítozzák a nevét…..
LoVeLA 2010.05.27 23:40:50
@hex.kelly: Kösziii a hvt:) Jó rész volt..(L) G.R.(L):D
Az évadzárót még nem tudtam letölteni:(:(
Szörnyűség, hogy megcsúsztam a hogyvoltolással, és ezt a készítők is tudták ám, és jófej módra összevágtak egy kis emlékeztetőt az előző két részből: Hotch és Morgan beszélgetését a helycseréről, a mindannyiunk által igazán megkedvelt Tamara Barnes nyomulásáról,…..
Komoly esély volt arra, hogy ez a hv el sem készül, mert nagyon el vagyok havazva, de csak rászántam magam, viszont pikírt kedvemben talált a szerda, és tettem bele pár szorgalmi feladatot is, tessenek kapaszkodni. Jöjjön hát az epizód, mely felvonultatja azokat a TV-s és filmes…..
LoVeLA 2010.05.06 16:21:05
@lunanyuszi: Ha úgy nézzük Pipás Pista a magyar Dexter :D:D
LoVeLA 2010.05.06 17:13:42
@Thomas Dantes: Tudoom, de azt nézzük, hogy nem ok nélkül ölt, neki is megvolt a kódexe:D
Három huszonéves srác egy rumlis lakásban a TV elé telepedik, és házivideót kezd nézni. De nem Pam Anderson és Tommy Lee ledérkedését, hanem a saját maguk által felvett műsort: Megvertek egy férfit, majd hazavitték, és az ott talált férfit és két nőt is nagyon durván…..
LoVeLA 2010.04.30 13:47:39
@hex.kelly: @Johnny336: Jesszusom, akkor lehet beteg vagyok, mert én az első 3évadot pár nap alatt ledaráltam...De akkor ráértem, és egész nap csak ezt néztem...:D:D
Barna árnyalatos képpel nyitunk, egy kisfiú szalad a mezőn, és kiabál: fuss, meg tudod csinálni! Aztán színesbe váltva egy patikában termünk, a márnemifjú Indiana Jones-ról szakad a víz sorban állás közben. Bemondja a nevét (Darrin Call), de gyógyszert nem kaphat, hiába van…..
LoVeLA 2010.04.15 09:45:26
@hex.kelly: Egy patikában biztos van vmi kábítószerű cucc...Vagy olyan amit belészúrnak, vagy olyan, amit a szája elé fognak...Neem??

Jah a pislogásos rész annyiraaa cuki :):D
LoVeLA 2010.04.15 10:49:49
@Johnny336: De az amerikai gyógyszertárakban egy csomó minden kinn van a vevő térben.. és ha mint vevő vagy ott, akkor abból kell dolgoznod..:D Pl. mezei szájvíz :D:D A durvább dolgok a pult mögött lehetnek..
A negyedik évadi Foyet-es emlékeztetőkkel nyitunk, benne az alkuval, a buszos tömeggyilkossággal, Derek FBI-igazolványának lenyúlásával, Foyet szökésével, és a záróepizód utolsó jelenetével: Hotch a kanadai förmedvény után otthon whiskey-t iszik, hívatlan vendége fegyvert fog…..
Következzék egy kis hiánypótló HV a második szezon két záróepizódjáról. Remélem, akad, akinek örömet szerzek vele.   Szóval… Anna elvesztette a gyermekét, aki amúgy fiú lett volna, csak kicsit deformált. Ez utóbbi tényeket onnan tudjuk meg, hogy a dokik…..
LoVeLA 2010.04.05 11:20:44
@Hoppancs: Én is mindig olvaslak, csak nem szoktam írni. Dee köszi szépen, hogy írod a HV-ját:)
Az előző epizódfélben látszólag értelmetlen helyeken ismeretlen lépfene-törzzsel kezdte valaki gyilkolni a washington-környéki átlagpolgárokat, kismillió katona és biológus és katonabiológus lepte el a BAU Zsibongóját, Reid fennakadt egy rózsabokron, majd egy házi bacilabor…..
LoVeLA 2010.03.26 12:08:10
@hex.kelly: Reméljük még sok sok közös élményünk lesz:) ;-)
LoVeLA 2010.03.26 19:51:22
@ebilafan: Véééégre ismét itt:)
Közeleg a negyedik évad vége, itt a méltó felvezetése az évadzáró duplarészes hasbarúgásnak, a cím is talán azért lett az, ami, mert fokozni kell a hangulatot és őrölni az idegeket. Legyen hát a félős-izgulós epizód kettészedve: az első fél most, a második pénteken.…..
LoVeLA 2010.03.22 12:15:42
@Johnny336: eeez de gonosz volt :P Bezzeg Te Emily-ért aggódnál:D
LoVeLA 2010.03.22 12:29:48
@hex.kelly: Nem csoda.. Én is miután megnéztem, csak a legszükségesebb esetben mozdultam ki, és mindenkire gyanakodtam... mert itt tényleg nem intézhetjük el annyival, hogy ez csak egy sorozat, ez nem történhet meg... és ebbe annyira rossz belegondolni ..
LoVeLA 2010.03.22 12:31:13
@hex.kelly: Nah meg ahogy mutatják, hogy megvágja magát Reid egy bokorral...és a C.M.ben semmit sem mutatnak véletlenül..
Erdei hegyoldalon lágy szellő borzolja a fák levelét, egy férfi áll, dohányzik, és a mélyben futó utat bámulja. Valahol egy parkolóházban egy szőke nő telefonálva halad a piros BMW-jéhez, a barátnője lelkére próbál beszélni férjmegcsalás ügyében. Beül, elindul, ám nagy…..
LoVeLA 2010.03.19 10:28:46
@hex.kelly: Én is mindig ezt mondom, hogy aki hülye, az haljon meg:D:D

De ugyanez, mikor lövöldözés van, akkor is a nyílt utcán/terepen maradnak, ahelyett, hogy elbújnának...
Egy férfi fekszik az ágyában, a félhomályban plafont nézi, majd felveszi szemüvegét, felkel, gondosan beágyaz, kinéz az ablakon. A szekrényajtó kilincsét háromszor fordítja el, mire egyszer kinyitja, kiveszi a ruháját, kiteríti. Majd lefóliázott tükör előtt fogat mos. Papucsot…..
LoVeLA 2010.03.12 12:14:15
@hex.kelly: Aah köszii, imádtam ezt a részt, igeen a vámpír miatt:D
De az annyira morbid, ahogy a kenyérrel bedugaszolja a sebet, aztán lefóliázza... brrr
LoVeLA 2010.03.12 13:30:55
@hex.kelly: Nekem is van egy ismerősöm, akivel annyi szörnyűség történt, hogy csodálkozom, hogy nem lett sorozatgyilkos/pszichopata... egyedüli furcsaságja a tisztaságmániája...
LoVeLA 2010.03.13 11:32:45
@Johnny336: Sajnos nem két hét, hanem 4hét pihenő..:(

@Orso-borso: Kösziiii, imádom az ilyen képeket :D
A new jersey-i Cherry Hill-ben nyitunk, Emily, Morgan és Rossi száguld egy kertes házhoz, mert éjfél és reggel 6 között eltűnt egy kisfiú a saját ágyából. Ő már a harmadik a sorban, egy 9 és egy 11 éves fiút megöltek, és egy közeli erdőben hajították ki őket. A ház előtt…..
LoVeLA 2010.03.08 10:37:34
@hex.kelly: R.I.P. számítógéped :D
és még a feltételezés is sértő, hogy ilyen miatt elpártolnánk:) Ha rovásírással írnád, akkor is olvasnám:D
LoVeLA 2010.03.08 11:01:33
@hex.kelly: :P vagy repülőgéppel is felírathatod...:D
LoVeLA 2010.03.12 14:40:34
@hex.kelly: Tanúsíthatom, hogy tényleg gyönyörű a nővéred lánya:)
Magas fák között álló házat látunk, ami csak kívülről tűnik békésnek: gyereksírás, kétségbeesett nő arca, kiabálás van odabent. Majd újra kívülről látjuk a házat, az erdőben béke honol, és egy fehér terepjáró elhajt a háztól. Ám a föld alatt valami pince van,…..
LoVeLA 2010.01.16 12:43:53
@LuluDarling: szerény személyem megmentett attól, hogy nem normális rajongó legyél:P
LoVeLA 2010.03.09 10:35:22
@n0b4d11: Tééényleg, ez eddig eszembe se jutott. De ahogy így mondod, pontosabban írod, tényleg hasonló:)
Eurostar vonat, Párizs-London. Gyanús külsejű férfi egy laptoppal magyar szövegeket ír. Ez nem az Alias, hanem én vagyok, de eléggé Aliasos beállítás egy hogyvolt írásához, főleg ennyi idő után... Alaposan a húrok közé csaptunk, az előző epizód végére kiderült, hogy…..