Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qqyyqq

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiszivárgott a frászt, ha nagyon akarnák a cégek, akkor senki nem láthatná reklámfilmjeiket a meccs előtt, pláne nem HD-ben a YouTube-on, de ők pont azt akarják, hogy minél többen lássák a portékát így "kiszivárogtatnak" és úgy tesznek, mint aki nem is tud róla, hogy a…..
qqyyqq 2013.02.03 19:17:28
Slovensko, do toho! Papírkutyák 2013.01.22 09:03:17
Nagyon megijedtek a „jobboldalon”: Mesterházy bocsánatot kért a határon túli magyaroktól Kolozsvárott. Az MSZP elnöke olyan területre merészkedett, amelyet huszonhárom éve a magát „jobboldalnak” nevező populista-"jobboldali" oligarcha vindikál magának: Erdély és a hatuma.…..
27 évvel a világ legsúlyosabb nukleáris balesete után, mely a csernobili atomerőműben történt az egykori korház ugyanolyan érintetlenül áll, mint ahogy évtizedekkel ezelőtt, a katasztrófát követően elhagyták. Csak az idő és az anyatermészet "munkája" látszik rajta. S bár az…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
qqyyqq 2012.12.24 16:51:58
@szabóZ: jó volt a cikk, gratula!

u.i.: a kommenteket olvasva sajnos még mindig túl bonyolult a nyelvezeted, sokaknak okoz komoly problémát a megértésed :)
Egy hideg novemberi reggelen, majdnem kiesett a reggeli kávé a kezemből, ezt olvasom: már csak az a kérdés, mikor lesz palesztin állam. Szavazást tartottak az ENSZ-ben "Palesztináról", ahol a cseh diplomácia kiválóan szerepelt: megalkuvás nélküli nemmel szavazott. Köszönjük. De…..
qqyyqq 2012.12.01 19:34:05
@shitgun: :-)))
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Minden idők egyik legszemetebb törvényjavaslata: Az alkotmányba kívánják betenni, hogy a regisztráció a választásra CSAK személyes a jegyzőnél, vagy ügyfélkapun keresztül történhet.Vagyis vagy az okmányirodára kell elmenned vagy a jegyzőhöz, ha szeretnél majd a…..
Tegnap reggel Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a köztelevízióban a választási feliratkozásról beszélt, és többek között ezt mondta: „A regisztráció, azaz a feliratkozás egy új intézmény lesz a magyar választójogi eljárásban, és ami a legfontosabb, hogy jóval…..
Annyi jó hírem van, hogy degeszre tömi az internet. A Hangyász projekt nemhogy folytatódik, de egyenesen olyan, mintha egy Saturn V-re szigszalagozta volna a jóisten a sorsát. Ha szívesen bambulsz zenére, tekintsd meg a videót, amit készítettem a költözködésről.  Most pedig…..
qqyyqq 2012.09.18 09:39:14
RE:blog Török Gábor ellemez 2012.09.12 11:06:07
Török Gábor langyosnál is langyosabb ún. politikai elemzéseit ki kellett már írnom magamból, mert régóta bassza a csőrömet az óvatoskodásnak ez a mesterfoka, amely szintű semmitmondás még meteorológusoknál tavasztájt sem tapasztalható, ráadásul professzionális…..
Az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Total Recall nagy siker volt, a 65 millióba került alkotás 261 milliót hozott. A remake dupla annyiba került, de eddig még csak feleannyit sem hozott, az év egyik legnagyobb bukása lett a film. Paul Verhoeven az eredeti film rendezője,…..
qqyyqq 2012.08.29 11:40:42
@Armida: a film a rossz főszereplő választás miatt rossz főleg (a forgatókönyv se jó, de egy jó főszereplő elvitte volna a hátán a filmet).

Olvasd el megint amit Paul Verhoeven mondott: nem azt mondta hogy Colin rossz színész, ezt _senki_ nem állította! Azt mondta hogy nem alkalmas erre a szerepre, amiben igaza van.

Sajnos egy kult.filmet akartak felmelegíteni, ami még megfelelő főszereplő és forgatókönyv esetén is komoly kockázatokkal járhat.
Nívó Hazudós a Ténytár blog! 2012.08.22 00:01:38
Miért nem olyanért bírálják Orbán Viktort, amiért tényleg megérdemelné? Aki internetes blogokat, fórumokat olvas, az előtt nem újdonság, mekkora zsigeri Orbán-gyűlölet alakult ki itt a neten az utóbbi hónapokban, vagy inkább a kormányváltás óta. Kétségtelen, hogy a két…..
Úgy tűnik, nem csak a bankok álltak át az éjszakai smsezésre. Már a Telenor is a hajnali 2-4 közötti időszakot látja a legmegfelelőbbnek értesíteni a felhasználókat, pl a digitális számla letölthetőségéről: UPDATE 09/10: Emailben kell kérni az értesítést, akkor nem…..
Már úgy is rég volt egy kis bezzeg Prága: több tízezer résztvevő, minimális rendőri jelenlét és hét letartóztatás verbális erőszak miatt - ez a szombaton megtartott Prague Pride gyorsmérlege. Csehországban szó szerint megéri toleránsnak lenni: éves szinten 120 milliárd…..
Észak-Amerikai box office:Új bemutatók: Három hét abszolút uralom után a Batman leszorult a box office lista első helyéről, és rögtön két bemutató is megelőzte. A Bourne hagyaték megosztotta a kritikusokat, a Rotten Tomatoes oldalán 53%-on áll, de a Universal jól érezte, hogy…..
qqyyqq 2012.08.13 13:08:12
@Sanosuke: FayeFaye írta, de ne találd meg még most, kapjon esélyt hogy elnézést kérjen a Nolan rajongóktól, akikbe belegyalogolt.

( Mondjuk általában nem szerencsés egy ranglista állító cikkbe személyeskedést belevinni. )
Filmdroid The Show Must Go On... 2012.08.05 13:30:00
Nagyon nehéz szívvel írom ezt a posztot, Koimbra munkája, az ő hozzáállása, egész egyszerűen pótolhatatlan, ő maga a Filmdroid, ez kétségtelen. Viszont a blog nagyon sokaknak rengeteg örömöt okozott és egyszerűen úgy gondoltuk páran, hogy nem szűnhet meg, nem lehet a…..
qqyyqq 2012.08.05 18:17:45
Bruce Willis a hónap végéig Budapest és Nagykanizsa között forgat, így az egész M7-es autópálya le lesz zárva. A Horvátországba utazóknak a Debrecen- Szeged- Isztambul-Zágráb útvonalat javasolja az AAK kommunikációs szekértője. „Akinek több ideje van, az a…..
Igazából nem találunk szavakat az alábbi videóra, így inkább nem is mondunk semmit, beszélnek helyettünk a képek. Aki nem tudja ki Dr. Magic, az most megismeri. A zenét Horváth Gáspárnak, az Irie Maffia billentyűsének köszönhetjük, a klipet pedig a Proudnak. ..
qqyyqq 2012.07.30 20:39:28
Az Apple tegnapi gyorsjelentése főbb vonalakban visszaigazolta a kétségeimet, nagyjából az rajzolódik ki a számokból, amiről már írtam tegnap, sőt, kicsit talán még negatívabb a kép itt-ott. Az árbevétel és főként a profit terén sikerült kövér csalódást okoznia a cégnek,…..
qqyyqq 2012.07.26 09:27:00
@[megmondoember]: mennyiben is mérhető a Windows Phone jelenléte a piacon? Túlhaladta-e már a statisztikai hibahatárt, vagy még alatta van?
  Észak-Amerikai box office: Régóta várnak a rajongók egy normális Alien filmre. Arról erőteljesen megoszlanak a vélemények, hogy Ridley Scott alkotása egyáltalán besorolható-e ebbe a franchise-ba, de az biztos, hogy a rendező olyan produkciót tett le az asztalra, amelyről még…..
Aki volt olyan rendes gyermek, hogy elrakta a 2010-es karácsonyi, 2011-es szülinapi, névnapi, karácsonyi és 2012-es locsolópénzt is, azt most a Telenor legújabb akciója örvendeztetheti majd meg, melytől a humán tantárgyak szerelmeseit méltán foghatja el a szédülés és lelkük…..