Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csak OKosan

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előtakarékossági szerződés előnyei Állami támogatás Az állam a megtakarítási időszakban az éves betétbefizetések után 30%-os, de maximum évi 72 000 Ft összegű vissza nem térítendő állami támogatást biztosít, ami adó- és járulékmentes támogatás. Az állami…..
Lakástakarék felhasználási célok A lakástakarékban összegyűjtött pénzösszeget számos lakáscélra fel lehet használni, ezt azonban a kiutalást követően igazolni is kell a lakástakarék pénzintézet felé. A lakástakarék szerződés lejáratakor elkezdődik egy 3 hónapos kiutalási időszak, (ez most…..
Szolgáltatótól függetlenül a lakás előtakarékossági szerződés aláírásakor egy ún. Szerződéses összegre szerződünk, így ezt az összeget a lejárator garantáltan, kockázatok nélkül elérhetjük. A lakástakarék számla olyan megtakarítási forma, amellyel a lakással kapcsolatos céljainkat tudjuk…..
Az Aegon Magyarország Lakástakarék Zrt. mögött a világ egyik vezető biztosítási csoportja, a holland székhelyű Aegon csoport áll, amely fő profilját az élet-, nyugdíjbiztosítási termékek és a kapcsolódó pénzügyi szolgáltatások alkotják.   Az Aegon Magyarország cégcsoport tagjai a hazai élet- és…..
Erste LTP   Erste LTP - Cégismertető Az Erste Lakástakarék Zrt. 2011. 11.17.-én jelent meg a magyar LTP piacon 3. szereplőként. A 2011. október 17-én elindult Erste Lakástakarék Zrt. a nemzetközi Erste Group magyarországi leánycégei között a legfiatalabb.  Az Erste Lakástakarék Zrt. elindulását…..
Lakástakarék OKosan Fundamenta 2017.09.09 11:24:16
A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Fundamenta-Lakáskassza Zrt.) 2003. július elseje óta működik jelen formájában, a Fundamenta Rt. és a Lakáskassza-Wüstenrot Rt. fúziója nyomán. Részvényeseink megbízható, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező…..
OTP lakástakarék CÉGTÖRTÉNET Alapítás éve: 1997 Cím: H-1051 Budapest, Nádor u. 21. Postacím: H-1364 Budapest Pf.: 35. A Lakástakarék tulajdonosi struktúrája: Tulajdonos: OTP Bank Nyrt.Tulajdon és szavazati arány a jegyzett tőke %-ában: 100Az OTP Lakástakarékkal szoros kapcsolatban álló…..
Üdv az oldalon, amelyen minden hasznos információt meg fogsz találni lakástakarék témában. Mikor és mit érdemes elindítnai? Mire és hogy lehet felhasználni? Ezek a legfontosabb kérdések, de ezek mellett még számtalan hasznos tanáccsal fogunk ellátni téged. Reméljük, sőt hisszük, hogy blogunk a…..
A megnövekedett igények miatt, illetve a rengeteg téves információ kapcsán elérkezett az idő, hogy a Fundamenta hitel lehetőségét megvizsgáljuk. Nagyon sok fals információt szeretnék tisztázni ebben a cikkben, remélem össze is jön. Arra most nem szeretnék kitérni, hogy milyen szerződések vannak a…..
A tapasztalatunk az, hogy az emberek túlnyomó többsége azért nem köt, sőt nem is érdeklődik a balesetbiztosítások felől, mert úgy gondolja, hogy az nagyon drága, és csak a tehetősebbek engedhetik meg maguknak. Természetesen van némi alapja ennek, hisz vannak irtó drága biztosítások is a piacon,…..
Csak OKosan 2016.06.08 20:46:13
Ha nagyon egyszerűen és gyorsan le szeretném tudni ezt a fejezetet, akkor azt mondanám, hogy mindenkinek, hisz baleset bárkit érhet. Egy kicsit azért ássuk bele magunkat a dolgok sűrűjébe, és vesézzük ki ezt a témát. Kinek válhat hasznára, ha rendelkezik egy balesetbiztosítással? Nos akkor lássunk…..
A statisztika szerelmeseinek szeretnék kedveskedni, illetve mikor néztem az adatokat én is picit ledöbbentem, hogy miből mennyi van piacon. Arról már nem is beszélve, hogy ez mekkora összeg. Hmmm már szemeim előtt vannak azok a helyek, amiket bebarangolnék ennek az összegnek egy töredékével,…..
Itt a Kormány új cafeteriás törvényjavaslatának helyes értelmezése Budapest, 2016. június 06. A T/10537. számú törvényjavaslattal eldőlni látszik a több éve zajló cafeteria-háború sorsa. A módosítás két pillére közül az egyik az újabb adóemelés, a másik egy kommunikációs fordulattal a cafeteria…..
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 9 millió forintra bírságolta a K&H Biztosítót, mert tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott a „K&H biztostárs utasbiztosítás” népszerűsítésekor. Valójában ugyanis soha nem alkalmazta azt az alapárat, amiből 10 százalékos kedvezményt hirdetett. Jó…..
Szép napot kívánok. Elérkeztünk oda, hogy összehasonlítsuk a jelenleg piacon elérhető önkéntes nyugdíjpénztárakat. Hogy mi is voltaképpen az önkéntes nyugdíjpénztár, és miért fontos, azt egy másik cikkünkben részletezzük természetesen. Mint mindig mindenben a legfontosabb számunkra, hogy a lehető…..
Kíváncsi voltam, hisz mindig is érdekeltek és érdekelnek a mai napig is az ingatlanok, hogy milyen ingatlanokat lehet vásárolni jelenleg a piacon a 10+10 es csokkal. Ingatlanok böngészése közben én mivel új lakást vásárolok, így áfa visszaigénylést nem is veszem figyelembe (az ugye építésnél jár 5…..
Csak OKosan Biztos fix 3% az a 3%? 2016.06.07 19:13:38
Ugye adott nekünk ez a CSOK dolog. Hozzá teszem, egy szuper lehetőség mindenki számára, de ne feledkezzünk meg az egyéb állami, önkormányzati és egyéb támogatásokról sem! Érdemes körül járni a dolgot alaposan! Nos tehát, van ez a 10+10 milliós CSOK + Kamattámogatott hitel lehetőség nekünk ÚJ lakás…..
Előre szólok, hogy elég hosszú lesz ez a cikk, de érdemes átböngészni :) Rengeteg, naponta többen is megkérdezik, hogy én és én hogy és mint tudom igénybe venni a CSOK-ot. A cikkben megpróbáltam összeszedni a lényeget, és a fontos információkat. Rengeteg téves infó van a CSOK-kal kapcsolatban a…..
Szép napot kívánok. Látom, illetve tapasztalom, hogy egyre többen belevágnak a saját lakás projektbe. Sokan a legnagyobb 10+10 CSOK-ot veszik igénybe. Még többen veszik természetesen a használt lakásra igénybe az állami támogatást. Az igénybe vevők nagy többségének hitelre is szüksége van, akár új,…..
Csak OKosan Melyik a legjobb LTP? 2016.05.28 13:46:10
Elérkezett az idő, hogy megvizsgáljuk a Magyar piacon elérhető LTP (lakástakarék)-vel foglalkozó cégek termékeit. Ezek alapján pedig ki tudjuk választani számunkra a legjobb megoldást. Fontos tudni, hogy a termékek között lényegében apró eltérések vannak. Szinte az összes cég összes terméke…..
Csak OKosan Kevesebb pénzt tartunk 2016.05.28 13:46:08
Három év óta először csökkent a lakosság készpénzállománya negyedéves összehasonlításban annak ellenére, hogy pénzügyi vagyona tovább emelkedett 2016 első negyedévében. Az MNB legfrissebb adatai szerint 2016 márciusában 3695,2 milliárd forint készpénze volt a lakosságnak, miközben tavaly év végén…..
1 százalék alatt a magyar alapkamat   Ahogy várható volt, újra 15 bázisponttal csökkentette az alapkamat szintjét a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa (MT). A jegybank irányadó eszközére, a 3 hónapos betétre fizetett kamat így 1 százalék alá, 0,9 százalékra süllyedt. Az MT a…..
Teljes káosz van az interneten a pályázattal kapcsolatban. Olyan cikkekkel próbálják a látogatókat szerezni az oldalak, ahol több 100 milliárd forint keretösszegről beszélnek, és hatalmas pénzekről. Szeretném ezt tisztába tenni, mert sokan csak nézni fognak ha eljutnak a benyújtásig. Sok oldalon még…..
Csak OKosan Ingyenes igazolványok 2016.05.20 19:03:04
2016-tól számos igazolvány ingyenesen lesz igényelhető, ezek köz tartoznak többek között: lakcímkártya, személyi igazolvány, adókártya, jogosítvány, erkölcsi bizonyítvány, diákigazolvány pedagógus igazolvány, mozgáskorlátozottak parkolási igazolványa. Ez év január 1-jétől illetékmentes, azaz…..
Nagy utazás előtt érdemes pár apróságra odafigyelni, melyekre minden esetben felhívjuk ügyfeleink figyelmét, így az Önét is. Mindenképpen érdemes rendelkeznünk Európai Egészségbiztosítási Kártyával. Hogy ez mi is, mire jó, és honnan lehet igényelni, a cikkben bővebben tájékozódhat.   A kártya…..