Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PeterBlau

44 bejegyzést írt és 727 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól megkavarta a dolgokat az európai politikában a baloldaliakat gyilkoló norvég merénylő és az ő röpke 1500 oldalas irománya. Sokakat kényelmetlen helyzetbe hozott a mondataival, és nem csak a szélsőjobbon. Persze elsősorban ott. Legelsőképpen is azok a multikulti- és…..
PeterBlau 2011.07.26 09:48:42
@okostojgli: Mindig is ezt gondoltam, nem volt minek leesnie :-)
PeterBlau 2011.07.26 10:51:29
@okostojgli: Egyszer majd valakiknek hős lesz érte.
PeterBlau 2011.07.26 11:11:04
@insert random: Zárjanak be a zabpehelygyárak.
...de az is lehet, hogy Patrick Joust lencséjén keresztül tűnik minden egy kicsit úgy, mintha már nagyon rég történt volna. A Baltimore-ban élő és javarészt ott is dolgozó fotós, vagy ahogy magát jellemzi, picture taker, egyaránt dolgozik hagyományos technikával, elsősorban…..
São Paulo egyik szofisztikáltabb, kertvárosi kerületében, egészséges távolságra a belváros burjánzó felhőkarcolóinak monolitjaitól építette fel saját álomkunyhóját a venezuelai származású építész/designer Pedro Useche. A környék természetes vegetációja tálcán…..
  Erről a desszertről mindenképpen tudnotok kell, az a meglátásunk. Nem hizlal és valami orbitálisan finom. Illetve: egyszerű, mint a pofon. Kell hozzá eper, mascarpone (250 gr) és tejszín (4 dl). Tehát végy két maréknyi epret, persze keze válogatja ugye... Mosd meg,…..
PeterBlau 2011.06.06 11:48:43
@Lecsóx: "Azért lehet fogyni a zsírevéssel, mert ha nem eszel szénhidrátot, akkor a szervezeted a szükséges szénhidrátot a meglevő zsírból alakítja szénhidráttá, persze ilyenkor az izmaid is szépen bomlani kezdenek"

Bocsánat de ez fehérjehiány esetén lép fel. A szénhidrát cukorrá alakulva hasznosul. Amúgy zsírként raktározódik, ezt a zsírt bontja és alakítja cukorrá.
PeterBlau 2011.06.06 11:51:09
@Cs: "Akkor azt magyarázd meg, hogy mitől van az, hogy pl sarkkutatók, vagy kutató expedíciók, stb tagjai mitől fogynak, amikor lényegében szénhidráton élnek? "

Azért mert zsíron élnek nem szénhidráton, ugyanis egységnyi súlyú zsírnak a legmagasabb az energiatartalma miközben a térfogata a legkisebb bármilyen azonos kalóriatartalmú szénhidráthoz képest. Durva de az állatok is ezért növesztenek magukon zsírréteget a téli álomhoz.
PeterBlau 2011.06.06 12:55:09
@Lecsóx: Van amelyik el is tesz magvakat, de amelyik téli álmot alszik, pl. a medve, az hónapokig kibírja megfelelő zsírréteggel, nem?
Én csak erre gondoltam. Maga a zsír raktározása elég hatékony dolog a magas kalóriatartalom miatt. Lehet neked nincsen összefüggés, voltaképpen elég laza, de mindegy, ne gondolkodj rajta túl sokat én sem tettem :-)
4smallwheels Majorette Citroen XM 2011.03.16 20:30:00
 Ez is piacos, 200 Ft volt, csak azért kellett mert francia, és XM :-)Nagyon tetszik ez az autó élőben. ..
Csak a fotók miatt. Piacon vettem, 300 Ft volt. Erősen játszott, de így patinás, van egy jó hangulata :-) Így kellene vitrinbe tenni. Egyik kedvenc MB Mercim a három kedvenc közül. ..
hogyvolt VV4 - 4X64 2011.02.17 14:00:00
Köszikösziköszi, hogy eljöttél, ébred a VV4 századik adásának reggelén Éva Ádám mellett. Kutyanyakörvben. Ádám úgy megy, ahogy jött, vévészűzen. Mosatlan fogakkal, zuhanyzás nélkül, Évának annyi esze sem volt, hogy készítsen neki egy kis reggelit és tálcán bevigye a…..
hogyvolt VV4 - 4X61 2011.02.14 13:45:00
Felszisszenek, nem Lilut vártam, férjem rápillant a képernyőre, „na, ez a szerencsétlen vászoncseléd holnap is megkapja a magáét”, aztán tovább rendezgeti a Juve zászló redőit, én vihogok, hogyne kapná, a kinyúlt szürke kardigán, körömcipő, halottrózsaszín…..
PeterBlau 2011.02.14 21:42:23
@alfonZINA: "ja, és a ha a kontextus szó gondot okozna, akkor wikipedia.
(ejtsd: vikipédia)
ha azt sem vágod, akkor system error. "

Ennek a bunkó beszólásnak az értemét és okát viszont nem látom. Én nem voltam veled sem bunkó sem tiszteletlen. Érzésem szerint. Gondolhatsz hülyének aki nem érti a kontextus szót, attól még nem leszek az mert neked ez a véleményed :-) Az a probléma, hogy nem vágnám pofán reflexből azt aki szidja az anyámat mint ahogy te tennéd? :-)
PeterBlau 2011.02.14 21:48:21
@Elemer: Hát ennek pótlására találták ki, hogy Éva kap egy éjszakát a barátjával. De most is csalódtak mert a nézők nem a szexet akarták látni, hanem a többiek balhézását :-D Látszott Lilu arcán a döbbenet és csalódás :-D
Valami nagyon szépet mutatok :-)Kis műanyag gyösz, két gázpalackkal a tetején.Csodaszép, részletes, modell kidolgozottságú kisautó :-)Még a Wanderer W betűje is ott van a motorháztetőn. ..
4smallwheels Új időszámítás... 2011.01.05 11:30:00
Teljesen új időszámítás veszi kezdetét a január elsejei nappal.Eljött a nagy leszámolás ideje.Teljes gyűjteményátalakítás és nagy leépítés lesz az elkövetkezendő napokban.Kiválogatom mi az ami megmarad és mi az, ami eladó sorba kerül.A 3 fő csapásirány már jó ideje…..
Norbi FORRÓ 3d szemüveges címlapfotójával indítjuk a hetet. Lehet ennél forróbban kinézni egy papírszemüvegben? Nem! A Vörös és Kék Acél egyben!..
PeterBlau 2010.12.27 10:51:12
A tél eddigi egyik, ha nem a legundorítóbb napirend előttijén vagyunk túl ma délután. A győztesünk pedig nem más, mint Harrach Péter, aki a karácsonyi jókívánságok közt és persze a kormány szociális érzékenységét hangsúlyozva elmesélte, hogy egyszer kezet fogott egy…..
PeterBlau 2010.12.20 21:07:42
@funfun: "vagy a téli hidegben éjszaka nyitva tartó templomokban adnak lehetőséget az átmelegedésre,"

Templomban átmelegedni? Jártál te már templomban?
De vigyázat! Ha csak félig iszod ki a palackot, ugyanolyan nagy marad a segged! A Bad Liebenzeller palackozott ásványvíz vicces kampányában a víz fogyasztó hatásaira alapozva akarja eladni tök egyszerű termékét.A palack címkéjének belső oldalára egy bomba csajt nyomtatott, ami…..
PeterBlau 2010.12.16 22:34:57
@soproni1: "Meg nem rakódik le a méreganyag, tehát nincs szükség zsírosodásra. "

Mi az összefüggés?
"Sziasztok.Ő Izy, a 9 hetes angol bullterrier kislány.Reméljük, tetszenek a fotók, amelyek készültek erről a kis csöppségről :)" - írja Ircsi & Brosy Veszprémből.Köszönjük!..
PeterBlau 2010.12.08 20:32:11
Ennek a kutyafajtának annyira hülye feje van (pozitív értelemben), hogy már attól aranyos. Pár link ha jót akarsz nevetni:

static.gotpetsonline.com/pictures-gallery/dog-pictures-breeders-puppies-rescue/bull-terrier-pictures-breeders-puppies-rescue/pictures/bull-terrier-0126.jpg

www.greatdogsite.com/admin/uploaded_files/1198066713bull_terrier.jpg

www.puppydogweb.com/gallery/bullterriers/bullterrier_lofty.jpg

Jaj még valami, mielőtt még elfelejtem :-)
Azt különösen imádom és jókat szórakozok rajta amikor mindenféle önmeggyőző édeskedves önjelölt autodidakta szakértő emberek arról akarnak meggyőzni, hogy egy kifejezetten agresszív vérvonallal tenyésztett és agresszióra erősen hajlamos kutya milyen édes és cuki :-D (nem erről a kutyafajtáról beszélek most, hanem konkrétan a pitbullról, ami amúgy egy nagyon szép kutya, csak nem arra van amire használják az ilyen cuki lelkek). Hát persze, hogy minden kutya édes és cuki valakinek, nem is ez a probléma vele, hogy nem látják édesnek és cukinak :-)
Ami falba vésett huliganizmus pár évig, az száz év elteltével történelmi emlékké nemesül. Ezzel a papírdarabbal ugyanez a helyzet. Nem tudom, annk idején kinek lett volna kötelessége eltávolítani ezt a választási felhívást - mindenesetre kissé elkésett vele. Szerencsénkre.…..
PeterBlau 2010.11.19 19:11:44
@Az átok visszaszáll!!!: "mert biztos voltam benne, hogy egy hét se kell neki, hogy valami tizenéves suhanc, akinek az apja kmk volt régen, a sérelmek fejében ne kezdje el rázni a festékszórós dobozt:-("

Na most már tényleg lefújom azt a plakátok ezek miatt a sértések miatt, pedig eddig eszemben sem volt, mert sajnáltam rá a festéket, ugyanis itthon szoktam festeni vele és nem olcsó. És tudod mit? Tiszteletem jeléül a te nevedet fogom a plakátra fújni: "Az átok visszaszáll!!!" :-D
PeterBlau 2010.11.21 00:16:47
@Az átok visszaszáll!!!: Lazulj el egy kicsit öreg, az egész egy vicc volt. Te voltál az egyetlen aki nem fogta fel :-D Mindenki más értette, nem is akadt ki rajta. Semmit sem vettem sértésnek, mivel nem ismerlek. Ámbár sohasem vall túl magas intelligenciára a vitapartner szüleit bármilyen negatív kontextusban emlegetni, és te kmk-ztad az apámat :-D De nem vagyok olyan görcsös mint te, nem vettem magamra :-D Lazulj öreg, nem kerget senki, megvan még a kis szexi plakátod, odajárhatsz gyönyörködni benne :-D
Ész Károly sztorija egyáltalán nem nevezhető mindennapinak. Akkora félreértés van benne, hogy Shakespeare is megirigyelhetné, bár a pikáns téma miatt inkább egy Benny Hill Showba illene (akiről nem is értem, miért nem nevezetek el még sípályát, ha már egyszer ilyen neve…..
Most következő műsorunk a szexuálisan éretlen személyiség fejlődését megzavarhatja, a lelkivilágát felforgathatja, a napját elcseszheti, ezért a poszt olvasása 18 éven aluliak és nagykorú, de gyermeteg lelkivilágú trollok számára nagykorú felügyelete mellett SEM ajánlott!   nekik inkább a…..
Az irodai lét egyik nélkülözhetetlen kelléke a bűn rossz kávé, saját bögréből. Semmi nem tudja úgy feldühíteni az amúgy átlagon felüli sztressztűrésre trenírozott korporet-katonákat, mint a bögréjük eltűnése. Takinénik százai csuklanak reggel 9 és 10 között, miközben…..
PeterBlau 2010.11.16 14:52:23
@vazernovszkaja: Kis agresszív :-)
PTinfo Zarándokmetró Mekkában 2010.11.16 06:59:00
November 13-án megnyitották Mekka első metróját, ami egyben egész Szaúd-Arábia első ilyen jellegű vasútja. A vonalnak egyetlen szerepe van, kiszolgálni azokat a zarándokokat, akik a Haddzsra, a mekkai zarándoklatra érkeznek, mely idén november 14. és 18. közé esik. Az új…..
PeterBlau 2010.11.16 13:18:32
@mestska: Komolyan 1 év alatt csináltál meg a tervezés kezdetétől a működőképes állapotig? *hüledezik erősen*
Nincs mese, ide kell hívni ezt a Kínai céget, ezekkel kell befejeztetni a négyes metrót, jövőre készen is lesz!
4smallwheels Johnny Ligthning... 2010.11.16 12:51:00
 "Bedobnám a köztudatba, most találtam. Jó volt nézegetni, vannak benne érdekességek." - írta Retekblog a link mellé, s ennél többet én sem tennék hozzá. Legfeljebb annyit, hogy kösz!..
Én is tapasztaltam már, hogy a kétkerekűek ott mennek, ahol épp látnak annyi rést, hogy elférjenek. Ez talán fokozottan igaz azóta, mióta álló kocsisorok között előremehetnek, mert egyesek szeretik a szabadabb szabályokat még szabadabban értelmezni. Zsolt rendszerint a szűk…..
PeterBlau 2010.11.02 09:05:33
@PeterBlau: Talán ez nem is pont neked célzottan írodott, hanem a sok pökhendi nagyképűnek aki még ki is szokott szállni a kocsiból megfenyegetni a robogóst miközben ő a türelmetlen és figyelmetlen. Tököm tele van már az ilyen úrvezetőkkel akik majdnem minden nap megöltek az elmúlt években amikor robogóztam. És még nekik áll feljebb. Ha egy autó elbasz én meghalok idióták (ez is csak a nagyképű úrvezetőknek szól akik istennek hiszik magukat), nektek meg csak behorpad az oldala. Ja mondjuk börtönbe ti kerültök, de attól én még hulla maradok, ráadásul az esetek 90%-ban nem is az én hibám és kis odafigyeléssel elkerülhető lenne, csak hát a pökhendiség meg a figyelmetlenség meg a robogós szidása divat lett. A börtön is divatos bizonyos körökben...
4smallwheels Jaguar fotózás 2010.11.01 20:11:00
Balázs barátommal Jaguárokat fotóztunk. Hozott jó pár E type Jaguárt, és nekem is volt pár darab. Odakeveredett egy XJS is. Ez még csak a fotók egyik része, majd jön a többi. ..