Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jegesbrumi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Kupa-bronzérmes Miskolci Jegesmedvék az U20-as válogatott novemberi összetartása miatt elmaradt mérkőzéseiket pótolják hétfőn és kedden Csíkszeredában, a Brassó ellen. A sikeres kupaszereplés meghozta a csapat önbizalmát, a miskolciak nyerni szeretnének idegenben is.…..
jegesbrumi 2010.01.04 21:13:13
@vaze: hát legalább nem veréssel büntetnek, nincs gond a büntetéssel, csak a mérce legyen EGYENLŐ!

AZT PÉLDÁUL A MAI NAPIG EGYETLEN VEZETŐ SEM VÁLLATA FEL, HOGY NEM TUDTA A KUPAKIÍRÁST ÉS A KAPUSLEHOZATALLAL, MAJDNEM MEGJÁRTUK

a kupa alatt beteg volt, most suliban kell vizsgáznia.
jegesbrumi 2010.01.04 22:13:27
@vaze: nem kell váltani szerintem sem
A hazai közönség örömére a Dab.Docler nyerte meg az egy év szünet után ismét megrendezett Magyar Kupát, a bronzmérkőzésen a jóval motiváltabb Miskolc kerekedett felül a Ferencvároson. Egyértelmű közönségsikert aratott a kupa, a döntőt háromezren látták a helyszínen. A…..
Ma délután kezdődik a Magyar Kupa négyes döntője. Mint ismeretes, az OB I.-ben fölényesen vezető házigazda, a Dab.Docler mellett az Újpest, a Ferencváros és a Miskolc került a legjobb négy közé. Az elődöntőkben egy héten belül harmadszor mérkőzik egymással az Újpest…..
jegesbrumi 2009.12.29 20:37:11
Jégkorong Túl Classic! 2009.12.28 10:30:00
Nekem ez a magyar Winter Classic túlzottan klasszikusra sikerült. Hozta a magyar sportélet összes rossz sztereotípiáját. A legtöbb szó arról fog esni, miért nem engedték be azokat a szurkolókat, akiknek jegyük volt, vagy jegyet akartak venni. A biztonsági cég, a szövetség vagy…..
Jégkorong Az angoloké volt a buli 2009.12.23 15:29:00
Senki sem tudta legyőzni a magyar juniorválogatottat rendes játékidőben és hosszabbításban a debreceni világbajnokságon, mégis az angolok örülhettek a végén, az ő jókedvüktől lehetett hangos szombat este a záróbuli. Ezzel együtt egyetlen kivétellel minden mutatóban a magyarok…..
Korábbi információink ellenére úgy tűnik, mégis a Vasas a legnagyobb vesztese a Magyar Kupa selejtezőknek. A hivatalos versenykiírás szerint ugyanis a helyezések eldöntése a selejtezőben a következő módon történik: "Azonos pontszám esetén – sorrendben - a nagyobb…..
jegesbrumi 2009.12.24 23:31:37
@Shikaka: hát ahhoz képest, hogy szerinted le..., elég ponterős. Nem hinném, hogy nem tenne meg mindent a csapatért.
Nem tudod a hátterét (vagy nagyon jól tudod csak a vezetői oldalon állsz), hogy is zajlott ez az "elmennék" történet... Egy be nem tartott szóbeli igérettel indult..., majd nagyon érdekesen az elnökség részéről folytatódott. Az hogy saját edzője próbálta áztatni a válogatottnál, már csak hab volt a tortán.
Ja és soha nem mondott olyat, hogy itt nem lehetne fejlődni!

Hajrá Macik!
jegesbrumi 2009.12.25 08:46:25
@lidmark: Totálisan igazad van sok hiányossága van még..., tehát van min javítania... Remélem sikerül neki