Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kotta69

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      A minap eszembe jutott az egyik párt. Úgy hívják (hívták?), hogy Szabad Demokraták Szövetsége. Egykoron a magyar liberalizmus zászlóvivője volt, most pedig az utolsókat rúgja (lásd a Demszky-ig érő BKV-hullámokat). Konrad Lorenz híres…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
A következő történet főszereplője azért ostorozza magát, mert egy sötét hajú szirén elszédítette a fejét, ő pedig visszautasította. Tette ezt a folyamatos lelkifurdalás és a családja miatt. Mivel nem jutottak el az ágyig, a lány állandóan ott lebeg a férfi szeme előtt, aki…..
kotta69 2010.01.28 10:07:56
Újabb információk kerültek napvilágra a formálódó MDF-SZDSZ házasságról. Az intim kérdéseknél (ki, melyik lista hányadik helyén, mennyiért) is izgalmasabb, hogy vajon mi jön ki a végén a "konzervatív-liberális" mixből: a jobboldalról érkező MDF vagy a baloldalról…..