Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blomkvist12

31 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rubik kockablog Will Smith kirakja! 2013.05.08 08:28:00
Will Smith amerikai filmsztár, egy tévéműsorban próbálja meg kirakni a Rubik-kockát! ..
Ha beletörik a kulcs a zárba, legalább van kéznél, valami amivel lefoglalhatod az agyad, amíg odaér a lakatos! :D Rubik kulcstartó vásárlás! ..
Kedvenc logikai kockánk mini változatával, akárhol próbára tehetjük az agytekervényeinket, ráadásul még a kulcsainkat sem hagyja elkallódni! Ha nektek is tetszik, akkor a Reflexshop Rubik-kocka webáruházában megrendelhetitek! ..
Rubik kockablog Domino-kocka 2013.04.24 16:55:00
Még mindig meg tudok lepődni a Rubik-kocka ezer és egy felhasználási módján, illetve a moddolhatóságában rejlő lehetőségekben. Ez a kocka nem színekkel operál, sokkal inkább változatos számú dominópöttyöket kell az egyes oldalakra kirakni. Azért tetszenek ezek a megoldások,…..
Rubik-kockákból összeállított képgaléria, csak pár kocka kell hozzá és lehet otthon is próbálkozni! ..
Alacsony költségvetésű mégis elképesztően hatásos reklámjával népszerűsíti a National Geographic Channel a "The 80's- The decade that made us" című 80-as évekre fókuszáló műsorát. A reklám főszereplője nem más mint a Rubik-kocka!..
A Rubik-kocka van a középpontban a National Geographic Channel "The 80's- The decade that made us" című 80-as évekre fókuszáló műsor sorozat beharangozó videójában! A videó jó példa arra, hogy alacsony költségvetés mellett is lehet kifejezetten hatásos reklámot készíteni, csak…..
CubeStormer II névre keresztelt robot, gyorsabban rakta ki a kockát, mint a 2011-es emberi világrekorder! ..
Rubik-kocka kirakása Kocka Robot! 2013.03.25 08:00:00
A robot elintézte a világrekordot! ..
Rubik kockablog Rubik Terminátor 2013.03.18 08:54:00
Ha John Connor szereti a logikai játékokat, akkor most nagy bajban van! ..
Az informatika és a Rubik-kocka őrültek frigyéből lám megszületett! ..
Kocka a kockáknak! ..
Új Guiness rekord! 85794 darab rubik kockából épített mozaik falat a Cube Works Studio, 2012 decemberében! A látványos építmény 4 méter magas, 61 méter hosszú és Makaóban látható! A képek magukért beszélnek! Forrás: http://buvoskockak.hu/..
Rubik kockablog Rubik Nagy Fal! 2013.03.07 14:48:06
Új Guiness rekord! 85794 darab rubik kockából épített mozaik falat a Cube Works Studio, 2012 decemberében! A látványos építmény 4 méter magas, 61 méter hosszú és Makaóban látható! A képek magukért beszélnek! Forrás: http://buvoskockak.hu/ ..
Rubik kockablog Reflexshop Videó 2012.12.14 12:26:56
A Reflexshop elkészítette legújabb videóját, amelyben a legsikeresebb termékeiket igazi profi játékosok mutatják be. A videóban láthatunk yo-yo-t, diabolo-t, zsonglőr termékeket, frizbit és legnagyobb örömünkre Rubik-kockát is. A videó eszméletlenül hangulatos, dinamikus a zene…..
A Reflexshop elkészítette legújabb videóját, amelyben a legsikeresebb termékeiket igazi profi játékosok mutatják be. A videóban láthatunk yo-yo-t, diabolo-t, zsonglőr termékeket, firzbit és legnagyobb örömünkre Rubik-kockát is. A videó eszméletlenül hangulatos, dinamikus a zene…..
Rakjuk ki a 3x3-as Rubik-kockát haladó szinten! Az alábbi videóban jól nyomon követhető, magyarázó techikával találkozhatunk. Érdemes többször megállítani és ha kell visszatekerni az oktatófilmet, mert valóban jó segítséget nyújthat bármely lelkes Rubik-rajongónak! ..
A Minnesota Timberwolves játékosainak nem csak a kosarazáshoz van érzékük. A tehetséges spanyol irányító Ricky Rubio, aki keresztszalag-szakadása miatt kényszerpihenőn van, szívesen foglalkozik szabadidejében az egyik leghíresebb magyar találmánnyal. A lent látható képen épp…..
A rubik-kocka sikere töretlen! Már rengeteg ember köztük igazi hírességek, sztárok és persze sportolók tették próbára elméjüket az egyik leghíresebb magyar találmánnyal. Ebbe a hosszú sorba most beállnak a Minnesota Timberwolves játékosai is. Az alábbi képen a csapat…..
Rubik kockablog Rubik-Braille kocka 2012.11.19 10:02:13
Két nagy név találkozásából csakis valami fantasztikus jöhet létre! Persze nem egy valós kooperációról van szó Rubik Ernő és Louis Braille között, hiszen más korok szülöttei voltak. Sokkal inkább a vakok számára kifejlesztett írásmód és a közismert logikai játék…..
Túl könnyűnek találod kirakni a Rubik-kockát? Itt a nehezítés. Színek helyett szövegesen van kiírva az adott oldal színe, így egy kis pszichológiai ellentmondást legyőzve kell megoldanunk a fejtörőt. Ennél már csak az bonyolíthatná meg jobban, ha a szavak színei nem egyeznének…..
Amíg az eddig megismert kockakirakási módszerekkel éppen elengendő elfoglaltságot szolgáltattam (egy életre?) a kocka kirakását illetően, hagyjuk egyelőre ülepedni az ismereteket és nézzünk meg egy szokványosnak éppen nem nevezhető videot a speedcubing világából! Ebben egy…..
Tudtátok, hogy egész pontosan hány fajta színkombinációs elrendezés létezik egy 3x3x3-as Rubik.kockán? 43,252,003,274,489,856,000!!! Ez több mint 43 kvintillió lehetséges kombináció. Ha időegységben kifejezve akarjuk elképzelni ezt az értéket, akkor ez több, mint amennyi…..
Rubik-kocka blog Fun facts 2012.09.25 12:36:15
A minap rubikkocka.hu-n szörfölve találtam rá a Rubik-kockáról és feltalálójáról szóló pár érdekességre. Ezt veletek is megosztom: Rubik Ernő 1974 tavaszán, szülővárosában, Budapesten, Magyarországon találta fel a Rubik kockát. Eredetileg egy működő modellt akart…..