Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beszerző

67 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már épp el akartunk szomorodni, hogy hosszú hetek óta egyetlen írás sem érkezett a kedves kikapcsolódóktól, amikor terméskő csobbant a medencébe és egy ábrázatként derült fel a szerkesztőség arca: levelet kaptunk (lájf! ;-)).Az érintett szolgáltató neve és telefonszáma…..
Ritka helyzett állt elő: úgy tűnik, Budapestre érkezik egy abszolút első vonalasnak számító zenekar. A leginkább gótpunkot játszó brit The Horrors november 20-án a Dürer-kertben lép fel. A zenekar eddig két lemezt adott ki, legutóbb 2009-ben, ennek producere a Portisheadből…..
Régóta ígérjük, most itt van a 70-es évek 10 legjobb gitár riffje. A választás nehézségét, jól példázza, hogy több, mint két órán keresztül kerestük a versenyzőket. A 70-es években, valószínűleg a mariska-füstös hippi hangulatnak köszönhetően sok elszállós zenét…..
beszerző 2011.04.18 19:14:44
A múlt héten sok vitát váltott ki az a 10-es lista, melyet a gibson.com állított össze és mi csak leközöltünk, némi plusz információval megspékelve. Mondjuk volt aki méltatlankodott és jó tanácsokkal is ellátott minket, meghogy inkább mit csináljuk, de ezt ne.Úgy döntöttünk…..
Minek ide tudni mindenféle bonyolult gitármenetet, minek ide féktelen tempó, minek ide spandex naci, dajerolt haj, amikor pár őszinte hanggal is be lehet futni, és örömet okozni a hallgatóságnak. Hogy a gyakorlatban ez, hogy néz ki? Itt egy szubjektív lista a kilencvenes évek tíz…..
Ezt ha látom, akkor is nehezen hiszem el, annyira szürreális eseménysorról lesz most szó, amelynek egyébként Az ódis volt szemtanúja és osztja most meg veletek a történetet. De onnantól kezdve, hogy egy szélvédőt ököllel be lehet ütni, már ezen sem kéne csodálkoznom. Azt…..
beszerző 2010.12.01 18:25:05
@xaba99:
Öhm, az Lidl, nem?
MMint ami a Pillangó és a Fogarasi sarkán van...
Joggal tehetik fel a kérdést: miért is érdemes megbízást adni nekünk? Mitől éri ez meg?Nos, elsősorban azért, mert nem Önök (a megbízó cég) bajlódnak(ik) a feladattal (ráadásul nem kerül egy vasukba sem, sőt, pénzt spórolunk….és időt…ami ugye nagyban fedi…..
Azaz most szándékosan magunk ellen beszélünk, vagy ha úgy tetszik, megpróbálunk vitába szállni magunkkal. A végén természetesen mi győzünk.Miről is lamentálunk? Természetesen arról, hogy szükség van-e a szolgáltatásunkra. Hogy kinek? Ez a kérdés…Jelen pillanatban, a…..
Ugyanazon a témán rágódunk, nem is tehetünk mást: hogy' fordulhat elő az, hogy egy hipermarket pénztárosa az árubevitelnél minimum egy NAGYSÁGRENDET téved?? (oké, hogy stressz, meg kapkodás és a többi...de akkor is?!)Magyarra fordítva: a közelmúltbeli eset után (amikor 2 helyett…..
Az is megeshet persze, hogy a bevásárlás önmagában véve is nagy (és nem feltétlenül mint élmény). De tulajdonképpen mitől is lesz naggyá?Adott esetben az elköltött összeg, netán a megpakolt bevásárlókocsik számától vagy súlyától, esetleg a hipermarketben eltöltött idő…..
Érdekes esetekben nincs hiány mindennapi túráink során, következzen a legfrissebb, amelyik egyben arra is rávilágít, vajon mennyi alapja van a közszájon keringő hipermarketes-lehúzós városi legendáknak.Kollégánk tegnap 2 db negyedkilós túrót  (legjobb ár: 149 Ft./db)…..
Adott esetben az elköltött összegtől, netán a megpakolt bevásárlókocsi számától-súlyától, esetleg a hipermarketben eltöltött idő hosszától.Semmiképpen nem attól, hogy lemegyünk a sarki garázsboltba, és félig rakjuk a szatyrot. Kicsit konkrétabban: A négy karton áványvíz…..
Ezúttal a zöldségpiacon -szakmabeliek kedvéért a földes áruk területén- tekintettünk körül. (Elképzelhető, hogy csak körülnéztünk, akkor viszont ez egy zöldségpiaci kitekintés, ahogy tetszik.)A lényeg az, hogy az aktuális megrendelésünk gerincét a fentebb említett…..
Minden szíves érdeklődőtől elnézést kérünk!Egyszerűen annyi a dolog, hogy épp a sok munka miatt nincs érkezésünk megosztani a rengeteg tapasztalatot. (Véletlenül sem szeretnénk, ha ez siránkozásnak tűnne, ellenkezőleg! Kimondottan örülünk annak, hogy a bennünket…..
A hajnali induláskor még mi magunk se hittük volna, de már a mai kanyar felénél elkezdtünk vetkőzni – természetesen a jóízlés szabta határokon belül (azt természetesen kár is volna tagadni, hogy korábban, a nyári nagy melegekben jól esett gatyára vetkőzve fújni egyet…..
Mármint a nagybevásárlás és a rendelésre történő vásárlás között. Előbbiről már értekeztünk bőséggel itt: beszerez.blog.hu/2010/08/09/miert_is_elonyos_ez.A rendelésre történő vásárlás is szóban forgott már korábban, de legyenek könyörületesek, és nézzék el…..
Technikai okokból kimaradt néhány nap, már ami a bejegyzéseket illeti. Boldogan számolnánk be tengerentúli körútról (bár az nem fér bele pár napba, állítólag), de igazából csak a szürke időhiány az ok.A mai körút viszont újra ellátott bennünket munícióval, és…..
A tegnapi nap folyamán lesett, de terítékre csak ma kerülő árakkal kedveskedünk. A könnyebb értelmezhetőség kedvéért megjegyezzük, hogy a „legmagasabb” ár nem az univerzum egészére vonatkozik, hanem az általunk látogatott üzletekben látott legalacsonyabb árak…..
A tegnapi nap biza elment mellettünk. Csak ma reggel konstatáltuk a tényt, hogy tegnap bizony  bejegyzés nélkül maradtunk.Az életünkre is készséggel megesküszünk, hogy ez a valós ok, viszont mi sem bizonyítja ékesebben igazmondásunkat, mint hogy bevalljuk: épp a nagy…..
Ismét vidéken kószálunk, és egyelőre még nem áll módunkban semmi vérfagyasztó fejleményről beszámolni, leszámítva a dunántúli ködöt, amit sikeresen átszeltünk.Mindenesetre eltettünk minden éles és hegyes tárgyat a kezünk ügyéből, mert ez így eddig elég…..
Néha a legjobb szándékú kezdeményezés is akadozik a megvalósítás fázisában (erre a gyönyörű modorosságra a hétfő reggelen kívül más mentségünk tényleg nincs, de ha már leírtuk, intő példaként benn is hagyjuk. A nap mindenesetre süt:-).Ilyen nehezen megvalósuló…..
Szöget ütött a fejünkbe egy érdekes tendencia. A korábbi trenddel ellentétben  az egyik nagy hipermarketben mostanában kimondottan alacsony és vézna biztonsági őröket figyelünk meg (szó szerint már-már gyerekméretű, madárcsontú figurákról beszélünk).A magunk részéről…..
Magyarázhatnánk fáradtsággal, és talán el is fogadná az értő közeg, mégsem érezzük úgy, hogy volna mentségünk: elhagytuk a mappánkat, szőröstűl-bőröstűl, árakkal és jegyzetekkel egyetemben. (volt erre már korábban is példa, kétszer is emlékezetből fejeztünk be…..
Addig azért nem süllyedünk kérem, hogy kvázi időugrásként adjuk elő éljük meg saját lustaságunkat, de attól még tény: a most következő ártömörülés a tegnapi túra eredménye. Majd holnap megint lesz (árlesés), amit vagy azonnal vagy később teszünk Önök elé. Mindez csak…..