Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borka73

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kriszta és párja szó szerint fejest ugrottak az amerikai életbe. Négy évük summája talán az is lehetne, hogy ugyan alapos tervezés nélkül is bele lehet vágni a határátkelésbe, de azzal a saját dolgunkat is megnehezítjük. Nekik mindenesetre sikerült egyenesbe jönni!..
Borka73 2019.09.09 19:32:15
@acycloren: Nem fel a posztolo abaloldali kozlekedestol, csak nem jott be neki annyira a forditott kozlekedes es Anglia.
Borka73 2019.09.09 23:32:00
@acycloren: nem erezzuk ugy, hogy az evi 55-60.000 $ alacsony jovedelem lenne. 3-4 tagu csaladok elnek ennyibol.
Viszont ami kedvezo lesz jovore, az 5. evben: allamilag tamogatott egeszsegbiztositast köthetek mar, nem kell majd ezen szorongani.
Ugy gkndolom, amig Mo.-on egy teljes fizetes elmegy egy par jovedelmebol alberletre +rezaire, itt azert ez kihozhato egy 1/2-1/3 fizubol, meg Jersey-ben is.
Otthon eszunkbe nem jutott buszt vezetni. Irodai munkank volt, kesobb pedig sajat vallalkozasunk.
A gyerekekkel valo munkat most is inkabb kalandnak tekintem (persze nagy felelosseggel jaro kihivasnak).
Be voltam ragadva az uzletembe napi 10-12 h-t. Most neha ki sit latom az eget is, amig az utakat rovom.
Borka73 2019.09.09 23:34:30
@zellencs: köszi szepen! Igen, talan mar van ra itthon kodex, hogy kell atjutni a razosabb idoszakokon
Most is azt mondom, hogy az uj munkammal (a sulibusszal) kuzdok mint malac a nyarson, de alakul majd a dolog, ugy hiszem.
Az “Amerikából jöttem, mesterségem címere:..”, a hatvanas és hetvenes évek egyik legkedveltebb gyerekjátéka volt. Annak, aki nem emlékszik rá, vagy még nem élt akkor, itt található egy rövid leírás arról, hogy is játszották annak idején: A kiválasztott pár - közös megbeszélésük alapján- valamilyen…..
“911, what’s your emergency?” Biztos hallottad már ezt a kérdést milliószor a mozifilmekből. A rendőrségi diszpécser Amerikában felveszi a telefont és rögtön ezzel a kérdéssel kezdi a beszélgetést a vészhelyzetet jelentő betelefonálóval. A film általában ekkor ér a csúcspontra. Iszunk egy kortyot…..
Papucsállat TIBI, te bitang 2013.05.01 11:02:00
Ez itt, alább, egy régebbi bejegyzés arról, hogy milyen vidám is volt az élet a Dreamz Diving kötelékében, ahol öt szezont dolgoztam. De tényleg. Volt nekem egy főnököm, akiről, saját tapasztalatok alapján, sok rosszat nem tudok elmondani. Aztán most egyik volt búvár…..
Valaki egyszer magyarázza már el nekem, hogy ezeket a "belépőkártyákat", vagy minek nevezzem, mi a fenéért egy (vagy több) több órás kimerítő repülőút befutójában kell a szerencsétlen csorgó nyálú, megmerevedett, zombi utasokkal kitöltetni! Ráadásul az ember nem…..
 Szombaton délelőtt elmentünk szállást nézni nekem. Mike egyik ismerőse hívott, hogy talált valamit 200 ojróért, nézzük meg. Háááát... Nem nagyon tetszett, a falakon nem volt túl sok festés, bizonygatták, hogy milyen szép napos, ami azt jelenti, hogy nyáron meg lehet itt…..
Első nap rögtön Chumponnal kezdtünk a magyar csapattal. Sajna cápát most nem találtunk, és a látótávolság is hagyott némi kívánnivalót maga után, de egy óriás barrakudákból álló csapat és a nagy sügérek kissé kárpótoltak minket. :-) Visszafelé még megálltunk White…..