Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whiterose

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar sajtóban úgy tűnik lecsengett a téma. Felülírt mindent a választás. A CNN-en is hátrébb szorult. Napokig felváltva ment Ukrajna és az eltűnt maláj gép, aztán jött egy helyi lövöldözés az USA-ban. Észtországban is mára azért jóval nyugodtabb a helyzet, valahogy túl…..
whiterose 2014.04.07 07:26:17
@Janos Mohacsi: ezek a hülyék okosabbak mint magyarok. Most már mindenkit gyűlölünk, akár közel akar messze van.
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
whiterose 2014.02.23 10:05:14
@q-84: Stohl Buci leült.
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..
whiterose 2014.01.07 19:21:06
@Megmondó1: te biztos az ATV fan van! Micsoda bunkó baloldali vagy! :D
Ha unalmas a műsorod, mutass egy pár csöcsöt és máris minden rendben lesz. Ez egy olyan alapszabály, mint az, hogy kisgyerekkel és kutyával minden szart el lehet adni, vagy hogy két Blikk-címlap többet ér hatvannyolc Élet és Irodalom-vezércikknél. Az X-Faktor ennek mentén már az…..
A Fidesz kommunikáció rendszeresen "elmúltnyolcévezik". A vasárnapi bajai időközi választás előtt sem elégedtek meg azzal, hogy gyakorlatilag lekurvázzák a demokratikus összefogás jelöltjét ("Már a város felett is meghúzták Melindát"). Teket Melindát, a 35 éves helyi…..
whiterose 2013.09.22 21:59:58
@Pop40: okoska, heteroska. Miért is voksoljon valaki Gyurcsányira?
whiterose 2013.09.22 22:51:54
@Pop40: egy xanax és jobban leszel. Ez van, hiába ugrálsz, luzer vagy. Luzer az egész ballibes összefogás.
whiterose 2013.09.22 22:57:13
@Pop40: kétlem hogy elvi társak lennénk :D
CukrosHalászlé Köszöntő 2013.09.10 09:46:56
Köszöntjük kedves olvasóinkat! Blogunk célja, hogy bemutassa a bajai fideszes kiskirályság működését, bepillantást nyújtson a helyi csákmáték hétköznapjaiba. Baját sajnálatos módon évek óta saját uradalmának tekinti a bácsalmási csodacukrász, Zsigó Róbert…..
Kovács Csaba, a Fidesz bajai jelöltje.Ő egyszerű, ám mégis elmés keresetkiegészítést talált magának: ehhez semmire másra nem volt szüksége, csak egy erős vakura és némi bátorságra. Nem mindenki merné ugyanis bevállalni azt, hogy önkéntes rendőr módjára kiáll egy forgalmas…..
Legutóbb június elején írtunk a balatonalmádi Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium sagájáról. Akkor éppen az derült ki, hogy a diákokat politikai nézeteik szerint listázó, majd Heller Ágnes előadását letiltó igazgatónő elég jól feküdt a Dunántúli…..
Az odáig rendben van, hogy eltérő kultúra, a nyugati civilizációban is eszünk húst, csak más állatét, de a ma megrendezendő kínai kutyahús fesztivál nálunk kiverte a biztosítékot. Képek csak erős idegzetűeknek. Miután napokig ketrecekben tartották, lemészárolják,…..
Mit jelenthet egy neves politikus karrierjében az a pillanat, amikor nem egy nemzetközi hírügynökség, hírtelevízió vagy országos napilap készít vele interjút, hanem az internetet is sugárzásellenes alufólia-sisakban használó összeesküvéselmélet-hívők egyik kis pánikhonlapja?…..
whiterose 2013.05.14 13:41:14
Orbán Viktor bejelentette, hogy kb. felére fog csökkenni az állami részvétel a felsőoktatásban, majdnem mindenkinek ki kell fizetnie az egyetemi tanulmányai teljes költségét. Minimálisra csökkentik az állami ösztöndíjak számát. Ez persze nyilván nem lesz tandíj, mert ő a…..
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
whiterose 2012.05.14 09:00:49
@baliquez: jobbikosok orbánhívők????? Ez valami új.
whiterose 2012.05.14 10:48:39
@dr kíváncsivagyok: összeszámoltad őket, mi???? Van önbizalmad, dr tésztafejű!
  Áprilisi felmérésünk összefoglalójának második részében a demográfiai összetétel után olvasóink pártpreferenciáit, illetve azok változását vizsgáljuk meg.   Olvasóink között legnagyobb arányban még mindig a magukat jobboldalinak vallók jelennek meg, azonban az…..
whiterose 2012.05.09 11:15:51
A Hírszerző elindított egy cikksorozatot, ahol a felkért szakértők írják le a véleményüket a cigányság helyzetéről. Az első írás, amelyet Forgács István írt, mindjárt óriási kavart.Pesty László visszatért a MTV-hez, és az első dokumentumfilmje ebben a témában…..
  Tűzoltók tüntettek pénteken a brüsszeli utcákon. Az ok: a kormány szigorítani akarja nyugdíjazási feltételeiket, így megszűnne az eddigi korkedvezményes, 58 éves nyugdíjkorhatáruk. A tűzoltók nem kímélték a velük szemben kivezényelt rohamrendőröket, a meglehetősen…..
whiterose 2012.02.12 09:51:13
@Kettes:
hahóóóóó! Olvastad a cikket, okoska? Nem Magyarországról szól, libsikém!
  Mohácsi Viktória elhagyta az országot és politikai menedékjogot kér Kanadában, olvastam 3 napja. Egyből az Ilyen ország pedig nincs sorozatunk következő része jutott eszembe, de kiment a fejemből, nem lett belőle poszt. Aztán a hétvégi Népszabadságban találkoztam Tóth…..
whiterose 2012.02.05 12:53:54
ECHO élőben adja a békemenetet, kár, hogy nem kanyarodnak be a Népstadionba, mint a debreceni virágkarnevál a Nagyerdei stadionba, még jegyet is vennék, hogy a lelátóról nézhessem a transzparenseket. Az ECHO szerint "200-250 ezren vannak, de akár félmillióan is lehetnek".…..
whiterose 2012.01.22 09:53:45
Egy ismerősöm ajánlotta ezt a cikket, érdekes eszmefuttatás és elgondolkodtató is. Röviden arról szól, hogy Nyugat-Európa eszmeileg válságban van, mivel alapja immár „nem az egységes szellemi alapozású közösségi társadalom, hanem a szabad és független, beágyazottságoktól…..
whiterose 2012.01.21 14:49:58
@Dr. waszabi: a legleglegtipikusabb magyar liberális gondolat: én vagyok az értelem, te vagy az ostobaság! :D
Benne vagyunk az új évben és az új politikai rendszerben, életbe lépett mindaz, ami halva született. Azt mondta Martin Schulz, az EP szocialista frakcióvezetője, hogy Orbán maga alá gyűri az államot. Szerintem ellenkezőleg: maga fölé. Új rendszerünkkel az állam erősödik…..
whiterose 2012.01.10 06:42:02
Október 23-án bejelentettük, tegnap elindítottuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Jelölnéd…..
whiterose 2012.01.01 10:23:41
@vmalcsik: azért mert 1 000 000 = 93 715! :D
Tipikus kultúrák közötti párbeszéd. A berlini főpolgármester, aki mintegy teljesen mellékesen homoszexuális, és egyáltalán nem mellékesen ezt nyíltan felvállalja, szóval ez a Klaus Wowereit levelet írt Tarlós Istvánnak. Eddig tart a közös értelmezési keret. Innen már…..
Karácsonyi riport az MTVA székház elől - éhségszrájkolók, kordonok és szörnyű zeneNagy Navarro Balázs és társai a Lominci ügy okán, immáron két hete éhségsztrájkolnak az MTVA Kunigunda útján lévő székháza előtt. Négy napja zajháború folyik ellenük, ma pedig…..
Na, mit hozott Orbán Jézuska kedves magyar választópolgár? Kordont egész Ifa platónyit, zsuppkocsiba gyűrt ellenzéki képviselőket, elvezetett Gyurcsány Ferencet, brahiból Police Tours társasutazásra benevező MSZP-s képviselőket, utcabált ahol együtt lépett fel a Bóvli, a…..
whiterose 2011.12.25 09:42:57