Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benzinvérű

32 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bolhapiacozás az egyik legjobb móka. Az ember ballag a standok és a földre terített pokrócok között, a sok vacak között próbálja kiszúrni az izgalmas, értékes vagy hasznos dolgokat. Én is fertőzött vagyok: ha tehetem, megyek és a vadászösztöntől hajtva turkálok. A…..
Három éves lehettem, még az óvoda kisszékeit koptattam és paradicsomos káposztát tömtem a fejembe. A lelkem mélyén már akkor is motorbuzi voltam. Tolna mellett volt egy krosszpálya, helyi erők által létrehozva. Az egyik versenyző faterja a TSZ-ben volt sofőr, remek…..
Van motoros banda, perverz nyugdíjasok, hawaii-i karácsonyfa, hotrodok és gumikacsás furgon. Ilyen az élet Zirigéknél. ..
Belsőség Heti merítés 2012.11.11 16:55:39
Életem nagy projektje Megálltunk a kereskedés előtt és én kissé gyámoltalanul várakoztam az udvar hidegében, amíg a haverom kigurult ezzel az orosz szerkezettel. A szívató magas alapjáratán forogva vidáman csilingelt a laza vezérműlánc és a mélyen barázdált kormorán téli…..
Szabó Zsolti nem egyszerű szerkezet. Egyrészt erősember, vágod, kőgolyókat emelget, vaskoffert cipel, rönköt nyom, 400 kilós lengősúllyal rohangál, ilyesmi. Másrészt erőemelő, ami egy másik műfaj, ott rendes súlyzókkal fekvenyomni, guggolni és felhúzni kell. Hogy ez utóbbit…..
Múlt héten beteg voltam, most meg a munkateher alatt növesztem a seggemre a pálmát. Még mindig az irodában ülök, és az éjfél közeleg. Így ez megint nem az a hét, amikor perverz tudományosat játszanánk. Pedig tök szívesen másoltam volna nektek még pár képletet innen-onnan,…..
benzinvérű 2012.04.03 00:07:01
Jajj,de csúnya! A-Team revival 2012.03.21 07:12:00
Ha a Szupercsapat c. sorozatot manapság hoznák forgalomba, minden bizonnyal egy ilyen Lublinnal vágnának neki a rosszfiúk üldözésének. Gyilkos tekintet. Csak a sofőr nem Mr.T lenne, hanem WALDEK. Őrangyal a két erbráss szem? Szárnyas ajtó, je. Strandkorlát, egy Opel Corsa…..
benzinvérű 2012.03.21 09:05:23
@LucziI: az első lámpa sztem B2 Vectráé, a löki meg minta Touran-é lenne, de eaz nem tuti. Szerintem.
Csodálatos motorostúrát követek napról-napra: Ikládi András Sydneyből tart hazafelé, jelenleg Thaiföldön néz körül, majd hamarosan továbbutazik Kambodzsába. Akit érdekelnek rövid, de olvasmányos beszámolói, kövesse Facebook oldalát – szép képek, pontos helyzetjelentés…..
Visszatértem a lakatos műhelybe. Előtte ponyva tetőt, és szőnyegezést készítettem, ki is készültem. Nem szeretem a tetőzést. mindig csak annyi anyag van, amennyi nagyon muszáj. Egy kicsit belevágok, és bukott az ember százezret. Kellemetlen. Ráadásul miden tető egy kicsit más.…..
benzinvérű 2012.03.17 19:44:41
Lappföldön, a mínusz 25 fokban is van motoros szezon, legalábbis néhány bolond francia ezt akarja elhitetni velünk. A Moto Journal újságíróinak nem csak ötletei, de lehetőségei is vannak, hogy a motorral elképzelhető legnagyobb őrültségeket valósítsák meg, ha azok elég…..
A CBR600F a világ egyik legjobb motorja. Puha mint a vaj, kezes és toleráns, tökéletes azoknak, akik szeretnének megismerkedni a sportos motorozással: univerzális és unalmas. Feltehetőleg ugyanezt érezhették az olasz Plan B-nél is, hisz nagyjából kétmillió munkaóra…..
 Ennek a videónak több tanulsága van. 1. Van, aki még mindig személyi hívót használ 2. A BMW S1000RR hangja fenomenális 3. A BMW S1000RR feketében is gyönyörű 4. A feketéknek is vannak coloros klubjaik 5. Prostituáltak mindenhol vannak 6. Üres utcákon könnyű gyorshajtani 7.…..
  Bevallom, elérzékenyültem: néztem ezeket a szerecsen kölyköket, és az összes régi emlék feltolult. A nagy Babetta Grand Prix, a jawás állórajtok és a rengeteg kölyökkori röhögés – lehet, hogy azóta messzebbre is elmerészkedünk és gyorsabban is motorozunk, de azt…..
Pedálos Moszkvics. A mai fiataloknak már nem mond semmit, a régieknek (ez kicsit talán erős azért így 25 éves fejjel...) pedig rengeteg szép emlék hordozója. Gyerekkori élmények és álmok elevenednek meg, melyek valószínűleg már több évtizede a feledés homályában bolyongtak,…..
Akit csak a VW múzeum galériája érdekel, lapozzon a végére! Aki kicsit a történetre is kíváncsi: jó olvasgatást!     Ismét eltelt (jó)pár hónap szépen csendben, de itt vagyok, hogy leporoljam az oldalt. A mai poszt talán kicsit rendhagyó, talán kicsit kesze-kusza ugyan,…..
Belsőség Csodák nincsenek 2011.06.30 05:00:00
Az utakon biztosan nem. Tán meglepőnek tűnhet a kijelentés, de elhihetik: nem alaptalanul mondom ezt. Mindent láttunk már, minden volt már (még Bristol is, amitől zengett az egész európai szaksajtó), lassan végére érünk, elfogy a lendület, mi jöhet még a minden után? Vagy…..
Oké, a cím nem hazudik, mert tulajdonképpen Csik volt az 1. számú hülye, hogy sátáni fénnyel a szemében rábeszéljen egy ekkora marhaságra. Én meg a második, hogy rábólintottam neki. Igaz, azóta valahányszor eszembe jut a két, matuzsálemi korú furnérlemezes-vaskerekes Opel,…..
Manapság kétségkívül Michelisz Norbi az, a 27 éves srác, aki tízezreket vonzott élete tán eddigi legfontosabb versenyére, a WTCC Magyar Nagydíjra. Mindamellett, hogy remek pilóta és nagy reménység, még egy nagyon-nagyon fontos szerepet is betölt, amit talán maga sem tudatosított…..
Jajj,de csúnya! Naezmiez? 2011.06.16 18:51:00
Első, és valószínűleg nem utolsó videós feladványunk az alábbi, arra keressük a választ, hogy mégis, mi volt ő, mikor legördült a gyártósorról. Szóval hölgyeim és uraim: Na, ezmiez?A helyes megfejtők között egy kiégett 21W-os cseresznyeizzó kerül kisorsolásra.És…..
A napokban hozta le az év hírét a Spiegel, melyet olvasva a legőszintébb káröröm felhőtlen kacajában fetrengtünk egy fél óráig. A történet – mint minden ilyen – egyszerű és mulatságos. Bár az mondjuk nem lehetett valami vicces, mikor az ember szembesül azzal, hogy…..
Cogito ergo bumm Lóerők 2011.06.09 20:19:00
Egyszercsak ott voltak a lovak. Talán a közeli farmról szöktek ki, lovász nem volt velük, a Csikós se velem. Legelgették a zsíros füvet, én meg fotózgattam Ricsi csodálatos GSX-R-jét. Lesz ám róla teszt is!..
Amerika azért autóbuzi szempontból nem egy rossz hely. Talán sehol a világon nincs annyi különféle bajnokság, látványos és hülye verseny, mint az USA-ban (na jó, a holland kombájn-rali azért egész szép próbálkozás). Ezek közül persze vannak, amelyek jobban…..
Robogó A Fos 2011.06.13 09:03:00
Szombaton megvolt a Mopedrally, de még nem írhatom meg, mert a kronológiai sorrendben még csak ott tartunk, hogy megvettem a másik robogót is. (Pedig lesz ám videó meg minden!) A Motowell mellé ugyanis eleve kellett még egy. Eredetileg úgy volt, hogy a barátnőm jön velem, de végül…..