Regisztráció Blogot indítok
Adatok
véncsaj

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bluelake Cogito ergo sum blogján olvastam a Champix tablettáról, amely képes lehet eredményesen támogatni a dohányzásról, vagy akár az alkoholról való leszokást. Egy kutatást áttekintve tárgyalja az eredményeket.Ha sikeresen használta valaki, feltétlen hagyjon kommentet az…..
véncsaj 2010.01.26 00:18:39
@Lyz: Szevasztok Gráciák!

Természetesen nagyon szívesen válaszólok amire csak tudok.
Ugye azt tudjuk, hogy két egyforma eset nincs.
Hasonló gondok, bajok, hisztik, bánatok, fájdalmak, ezek jönnek kinél előbb, kinél utobb.
Nekem eddig ezt a 2-3napot jelőlném be a legkeményebb napok közé!!!
Hát 37-38 év amit cigiztem, ebből azért estek ki évek, hisz két szülésem is volt. Hát látod ez most olyan érdekes, hisz mindigcsak rávágtuk, hogy ennyi, és annyi ideje, holott ebből még - 5-évet levehetünk.
Én most vagyok 56-éves.
Az elején engem semmit nem viselt meg, mert olyan csúnyán köhögtem, hogy már készültem is rá, hogy befejezem a cigizést. Inkább olyan félelem fogott el, mert olyan rekedtes lett a hangom, ez bizonyára a CH-tól volt, habár én beszéltem itt egy Dokival, ő azt mondta ez kizátrt. Én nem zártam ki mert kb 6-hónap után kezdett rendbe jönni a hangom.Tehát megijedtem, hogy most letettem a cigit és lehet, hogy már későn! Igen ez sokáig motoszkált bennem. És jöttek az ismerősök, ,,, haverok, nem barátok, és olyan furcsán kezdtek méregetni, na ne csináld, gyújtsál már rá, meddig játszod még az eszedet, stb stb,Szóval egy-pár napig hitték is meg nem is, hogy abba hagyom, egy hét után már látszott a fejükön, hogy nem örülnek, és mostanra már annyira szelektálodott a haveri köröm, hogy addig nagyon jókat tudtunk dumálni, cigizni, kávézni, ez most megszünt. ezek az emberek most nem akanak hinni a szemüknek. És ezt figyeljétek meg körülöttetek.Persze a barátok, és a család az más!!!!!! Az Unokáktól kapja az ember a legtöbb dicséretet. Aranyosak. Persze miért is dicsérgetne bárki aki nem dohányzott sosem, ő nem is tudja min mentünk, megyünk keresztül. Lányok minden órának örülni kell.
Őszintén próbálok vissza emlékezni, és nem volt ilyen kegyetlen napom az elején sem! Én a péntek szombat, sőt a vasárnap estig olyan voltam, hogy hogy most már picit szégyenlem, de annyira közel voltam, hogy cigit keresek, amit természetesen nagyon megbántam volna.
A CH nagyon sokat jelentett, én se biztam magamban, nekem már ott volt a fiókba jóval előtte, tehát én agyban eldöntöttem csak az időre vártam, amig agyban lerendeztem magamban.
Tényleg olvastátok Allen Carr könyvét? Ez egy hangos könyv és nagyon sokat segit. És egy jó topik csodákra képes. Mi is sokan vagyunk, és mindig valaki rajtam is, és én ios valakiken rugok egyet, és igy megyünk előre.
Látom itt is vannak a kilókkal a gondok, és van akinek semmi deka nem okoz gondot.
Remélem sikerült válaszólnom amit kérdeztél.
Holnap is benézek.
Kitartást mindenkinek, és ügyesek erősek legyetek. És a 9-hónap vége curva sz@r!!!!!
véncsaj 2010.01.26 09:23:41
@manka63: Szevasztok Gráciák!

Manka63, ne igy fogd fel, ha visszaolvasol azzal kezdtem, hogy két egyforma eset nincs. Nekem keménynek tünt, és van akinek ez már nem okozott gondot.
véncsaj 2010.01.26 16:38:27
@Lyz: Persze nagy idő a 9-hónap, de tényleg olyan gyorsan elment!

Szinte magam sem akarom elhinni. Persze azért oda kell tenni magunkat is, hisz ha igy dőntöttünk, akkor amit akartunk azt elis fogjuk érni.

Hogy mennyit van eszembe ez a szemétke,,,, Ez soik mindentől függ, a hangulatttól, a kedvedtől, az elfoglaltságodtól, mennyire érsz rá?
Ami igaz azért még rágondolok! Van amikor csak azért gondolok rá, mert nagyon büdőset érzek, és igy keresem hol szívják?Pl az utcán. Akkor rádőbbenek, hogy milyen jó is nekem!