Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McRae

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán a cikk megjelenési idejéből is látszik, hogy kicsit problémás újra felvenni a lépést. Mármint a folyamatosan érkező előzetesekét, amitől alaposan elszokhattunk az év első felében. A múlt héten azonban megjelent a radikálisan megváltoztatott Opera 15 első kiadása, ami -…..
Magyar Opera Next, next... finish? 2013.05.31 19:44:07
Már éppen lefekvéshez készülődtem, amikor tudomásomra jutott, hogy megjelent az új Opera első előzetese. Pedig már jó ideje elérhető volt a Desktop Team blogon, de ez is jellemzi az utóbbi időket. Olyan régen jelent meg érdemi verzió, hogy már teljesen elszoktam az oldal…..
McRae 2013.06.08 16:28:02
@Teddy Beer:

Én nem tudom mit miért csináltak az operánál így, nem látom át a dolgokat. Az hogy ez az irány borzalmas, ebben nem fogunk egyetérteni...én mint egyszerű felhasználó, most látok alternatívát a többi böngészővel szemben. Bízok abban hogy jó pár olyan "extra" is bekerül a végleges változatba, amitől más lesz mint a mai böngészők, de ha így marad sem fogok sírni, mert ebben a rém puritán verzióban is kezdem megkedvelni.
De mindenkinek más tetszik, csak azért senkit nem kell kevesebbnek gondolni, mert az egyszerűséget szereti. Továbbra is fenntartom, a jelenlegi többségnek a gyors, átlátható, probléma mentes böngésző kell. Talán az opera is ebbe az irányba tart, és lesz aki elkezdi használni újra, vagy átvált rá.
McRae 2013.06.09 14:41:44
@penge™:

A válasz egyszerű :)Már hosszú évek óta operázok, úgy hogy az elmúlt években csak a szívás volt vele. Most hogy egy teljesen más irányba indultak el, nem hinném hogy rögtön kukáznom kellene. Az évek alatt bíztam abba, hogy kijavítják azokat a hibákat ami miatt a használata "nehézkessé" vált. Most is kiváncsi vagyok milyen lesz a végleges. Engem baromira nem érdekel, hogy ez most valaminek a másolata, ha ettől jobb lesz, és használható. A felhasználók többsége sem fogja nézegetni hogy ez most milyen alapú böngésző, ebben is biztos lehetsz....én senkit nem akarok meggyőzni az igazamról, de hamár választanom kell akkor a next, mint az elődei...tény hogy a könyvjelzők, a jegyzetek, hiányoznak, és a személyes sáv is, de megvárom milyen lesz a végleges. Én Titeket is megértelek(hardcore felhasználók), csak veletek ellentétben én elfogadom hogy egy korszak véget ért. Ha seggem a földhöz verem se változna semmi....
McRae 2013.06.09 21:44:28
@penge™:

Pontos választ a kérdéseidre nem tudok, ezért a magam "történetét" írnám le.

A gépen csak két böngésző van használatba..opera, és a róka. A róka is azért került fel, mert jó pár oldal opera alatt hagyott némi kivetni valót maga után, amit nem tudtam opera alatt megcsinálni azt megcsináltam róka alatt....gyerek használja, így maradt a gépen.

Amit írtál:
1, Nem váltanék, mert operás voltam eddig is, chrome soha nem merült fel alternatívaként. Látni láttam már, de nem hatott meg. :)
2, Pontosan ezért bízok a "jövőben", hogy talán független attól hogy most egy általatok leírt chrom-ba bújtatott böngészőből az opera csinál valami olyat ami más lesz mint a többi.

Az utolsó mondataidra pedig Te magad adtad meg a választ....
"A töke tele volt a régi Opera oldalkompatibilitási problémáival és esetleg bugjaival is."

Én ettől független nem dobtam kukába és nem is fogom...várok...milyen lesz, mert ez számomra továbbra is opera...csak másképpen :)
Emlékeim szerint ez az első ilyen jellegű videó a Magyar Operán, kéretik így tekinteni rá. A cél az volt, hogy egy videón keresztül "testközelből" mutassam be az új Opera telepítését és használatát, hogy némi képet alkothassanak róla azok is, akiknek nincs módjuk…..
McRae 2013.06.06 11:34:54
@Tebi:
Ez nálam is előfordult.
A "The Weather" és a "Speed Dial for Youtube" kiegészítőket kihagytam a gyorhívóról, azóta nem volt ilyen...eddig....hogy ez most csak szimpla véletlen, vagy valamelyik okozhatta a hibát nem tudom. Jelenleg jó...egymás után vagy 5* indítottam újra a nextet, és eddig visszakaptam a gyórshívót hiánytalanul.
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Ha problémád van az Opera Mini vagy az Opera Mobile böngészőkkel, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera asztali verziójával kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
  Nem hittem a szememnek, amikor megnyitottam a linket. Starsky és Hutch 74-es Ford Torinója, a David Hasselhoff vigyorgó arcával elhíresült Pontiac Trans-Am, minden idők talán legszebb Aston Martinja – James Bond DB5-öse, Marty McFly DeLoreanje, és mindez egy kupacban?…..
McRae 2011.02.13 20:30:57
@tükörfúró:
Nagyon@Balu az Alfás:

Sokat kerestem de sikerült a filmet pár éve beszerezni, még valamelyik német csatornán láttam a 80-as évek végén "interceptor" címmel ment azt hiszem:) Bár az emlékek idővel kopnak:):):):):):)
McRae 2011.02.13 20:52:25
@Balu az Alfás:

Az is meg van, Erika Eleniak elég jót domborít benne:)

Hamár alfa...milyen lenne?:)
Hatalmas küzdelemben húzta be a bajnoki címhez szükséges negyedik győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Az OB I.-döntő első három összecsapásán nagy volt a különbség a címvédő és a kihívó Dab.Docler között, elsőre 7-0-ra, másodjára 7-2-re, harmadjára 9-4-re győztek…..