Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Underdog

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blackhawk filmezett le egyben több érdekes dolgot is. Elvileg nem akartam már több Mesterlövész féle "ujjpisztoly" dolgot berakni, de itt elég kivételt tettem Retrozásom közben a GTA - Vice City-ben egy mesterlövészes jelenséggel találkoztam, amelyet a rosszpcjatekokra…..
Underdog 2010.03.06 12:30:34
@Norb€€€: ja, nekem is :D
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
Underdog 2010.02.14 18:08:43
@Pizk7495: Carl Orff - Carmina burana - I. tétel: O Fortuna!
Angol cím: Brian wallows and Peter swallows Magyar cím: Peter és Brian, a két gondozó Leírás: Brian közmunkaprogram keretében elvállalja egy öreg, megkeseredett nő gondozását. Miután rájön, hogy valamikor híres énekes volt, Brian elhatározza, hogy felvillanyozza. Peter…..
Underdog 2010.01.28 23:03:04
Kezdem a végével, egy hír és egy jövendölés: jövő héten csütörtökön 90 percre elsötétül a TV2, elmarad a Fedezetlen szerelem című romantikus film John Malkovich és Andie MacDowell főszereplésével, így az RTL Klubon a Cuki a sütid (Édes pillanatok) című…..
Nem adtam fel. Tovább tüzeltem arra rohadt bombára, mint valami idióta. Mindig tartva hülye kamerámat a monitorra (ami nem is olyan egyszerű egyszerre), hátha most összejön. De nem. Aztán mikor már elzsibbadt a karom a tartástól, leraktam. Lőttem ugyanúgy mint máskor, erre teljes…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Underdog 2009.12.23 19:34:43
@CD Project: Azért ne általánosítsuk le ennyire a LV sorozatot! Nekem a FEAR Extraction Point is abból a sorozatból van meg! Szerintem az igazán kerülendő az Ezt vedd meg!