Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem viccelek...

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már-már olyan mém lett belőle, mint a Bukás Hitler-örjöngéséből, de az RTL Klub most véget vetett a mókának. Szabó Patrícia fájdalmas filmje nem csak az RTL Mostról tűnt el, de a csatorna a Youtube-ról is levetette a felvételt, amiben a Cosmopolitan volt főszerkesztője arról…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Ede saját középiskolai szép emlékeit felidézve meséli el nekünk, amit a középiskolás gyermekétől az iskolai WC-ről megtudott. Megdöbbenve tapasztalta, hogy már a WC sem az a hely, ahol a diák a jól megérdemelt cigijét elszívhatná, hanem az idő múlásával a WC társadalma is…..
Nem viccelek... 2010.02.22 22:50:24
@vau: Pont kurvára unatkoztam, gondoltam felkavarom az álló szart.
De a legyek megrezzentek.....
Nem viccelek... 2010.02.22 23:03:50
@kolbászoszsömle:nem rossz...
Nem gondolom ," hogy tik mindannyian hülye faszok vagytok"
"Mért ne akarná a legjobbat a hazájában, a népének egy négy gyerekes apa, akinek három nagylánya van, focista fia, kenyere, bora, takarója, felesége. Mért ne akarná, hogy a gyerekei a legboldogabb államban éljenek, kommunikatívan, kreatívan és hittel, akadálymentesen és…..
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
Nem viccelek... 2010.01.30 14:52:50
@S@nyci ®: komám mi ez a személyeskedés nem együtt forgattuk a lapátot!!!
Nem viccelek... 2010.01.30 14:55:46
@S@nyci ®:Ha te vagy a képen, akkor van egy banánom a számodra.......
Nem viccelek... 2010.01.30 15:00:31
@S@nyci ®: Ki ez a fasza gyerek, látom te egy ilyen virtuális kulcsos gyerek vagy......
M.gyarellenes vagyok. Ez, kérem szépen, immár megcáfolhatatlan tény (bizonyítékul lásd előző két posztomat), legalábbis egyéb fórumokon ezt vágták a fejemhez az alábbi írások alapján, melyekben bírálni merészeltem néhány, határon innét és túl tevékenykedő, magukat a…..
Nem viccelek... 2010.01.27 23:21:45
@eino.: nem nem voltak és most sem kevesebb.De nem lehet mindig a múltat idézni, főleg egy kilátástalan korban,
és az mind az Ő dicsőségük, mi a miénk ???
Az elmúlt 14-évből én például én nem tudok felmutatni semmit, amire igazán büszke lehetnék,vagy elégedettség töltene el, engem nem a politikusok loptak meg,hanem a főnökeim akik nem jelentetekbe, szegények hát persze a közterhek... És csori srácok 20 alatt mit látnak nincs pénzed, balfasz vagy, nem lopsz, balfasz vagy, nem kurválkodsz, balfasz vagy....
Megmondod a véleményedet, amire persze senki nem kíváncsi, b.....
És persze szépek az épületek csak pont most dozerolják le mert épül egy kibebaszot üveg szar a helyére....
Hidd el én sajnálom a legjobban,hogy majd lehajtott fejjel mesélem a gyerköcömnek- milyen szép volt ez a város v. ország az én gyerekkoromban ,és előtte még szebb volt, és előtte meg sokkal szebb.....
Nem viccelek... 2010.01.27 23:40:25
@eino.: Igen igen igen
széles körűen tájékozott, határozott értékrendű, egyenes gerincű, következetes, empatikus pedagógusokra lenne szükség.És mindenki másnak is minden szinten, a zöldségesnek, az buszvezetőnek, a nővérnek,és lehetne sorolni.
És pont ezek az értékek melyek akadályoznak az "érvényesülésben" is, hát itt tartunk...
Sziasztok! 3 fős cégnél dolgozom ( főnök + kereskedelmis + én mint asszisztens) 2009. júli 14-e óta.   2009 dec 19-től szabadságon voltam (rendes évi) és ezalatt a főnök elkezdett zaklatni, kitalálta hogy szerelmes belém, minden nap sms, telefon, e-mail, jönni akart…..
A főnököm alapjában véve jó fej, egy álom főnök, engedékeny, nagyvonalú, jókat lehet vele bulizni, tényleg a tökéletes főnök, minden beosztottja nagyon kedveli. Szeretem a munkahelyem, nagyon jó itt dolgozni, a munka is érdekes és a munkatársak is nagyon jó fejek.   Volt…..
Munkahelyi (T)error Tilos a szoknya 2010.01.01 06:01:00
Szia Despota, üdv mindenkinek!  Én arról a hülye helyzetről szeretnék mesélni, amit a főosztályvezetőnk teremt nap, mint nap. Nyáron kezdődtek a problémák, egy átszervezést követően került a nyakunkra ez a jóember. Cirka 40 fok volt árnyékban, de de a légkondit…..
Skizotéria Válaszokat kergetve 2009.12.23 08:00:00
Ahogy az előző posztban írtam, a kislány esete után elkezdte még intenzívebben foglalkozni magával a skizofréniával. Volt bennem ezer kérdés, amire még tippelni sem tudtam a helyes válaszokat. Érteni, megérteni akartam a felfoghatatlant, ahogy az idő haladt kérdésből egyre több…..