Regisztráció Blogot indítok
Adatok
intogyujtemeny.blog.hu

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákibard! olvasónk kommentelt egy jó sztorit még itt, lássuk: Az igazgatói intőről mindig a sajátom jut eszembe. Azért kaptam mert kikiabáltam az ablakon, hogy Balázs Pali. Odalent meghallotta egy zsíros disznó nő, és állítólag bejött és felnyomott minket a suliban, mert magára vette! Másnap…..
T. Sz.! Értesítem, hogy fia történelemórán használta a mobiltelefonját, s utána viccesnek tűnő megjegyzést tett, ezért osztályfőnöki figyelmeztetést kapott. Történelemórán (ami egyébként osztályfőnöki óra lett volna, csak mivel a két tanár személye egy volt, így volt gyakran átfedés és tripla…..
Volt már pár felháborodást kiváltott intőnk itt, nem is egy. A. beírása viszont remélhetőleg nem lesz megosztó - nincs benne arconfosás, csalánnal elverés - mindössze egy olyan sztori, amin valószínüleg még a sokadik osztálytalálkozón is röhögni fog minden érintett, ki ezért, ki azért.A róvó nagyon…..
Z. olvasónk gyűjteményéből jöhet az egyik jolly joker, sztorival együtt végképp hatalmas. ) - a szoba közepén lebegő, többé nőként már nem boldog kiskurva, a tégla elverése csalánnal, patkányságok... Vasárnapi intő következik, szülő-tanár üzengetéssel :) "Tisztelt Szülő! Értesítem, hogy gyermek -…..
Egy ideje rengeteg elfoglaltságunk miatt nem jutott idő a gyűjteményre, de ezután máshogy lesz. Eddig a hárítás része, és köszönjük Tamásnak, hogy felhívásunkra rögtön ki is segített minket egy elgondolkodtató intővel! Sziasztok. Láttam a facebookon, hogy alkotói válságban vagytok, úgyhogy…..
Az alábbi intő Orangeman ellenőrzőjéből származik, a történetet meg személyesen mesélte el nekünk, úgyhogy az idézetes doboz kimarad :) "KEDVES SZÜLŐK! ORANGEMAN RENDSZERESEN HINTÁZIK A SZÉKÉN, ÉS EZZEL KOMOLY VESZÉLYNEK TESZI KI MAGÁT. KÉREM PRÓBÁLJÁK EZT MEGÉR(T)ETNI VELE!" A…..
A történelem szerelmesei biztos tudják, hogy ma van Vlagyimir Iljics Uljanov, ismertebb nevén Lenin 140. születésnapja. Olvasónk jóvoltából igazi különlegességgel szolgálhatunk a jeles ünnepre: egy némileg politikai felhangú beírással, 1980-ból!!! Sziasztok ! Csatolok egy igazi retró intőt a…..
Ms. Mazsola sztorija következik, a girl power jegyében :) Hali! Mostanság fedeztem fel az Intőgyűjteményt, és szellemes ötletnek tartom a tanári leleményességek összegyűjtését. Szeretnék magam is hozzájárulni a gyűjteményhez. Sajnos az ellenőrzőm már rég elkallódott, de abszurdsága miatt…..
Tamás viszonylag friss figyelmeztetője következik, megjegyzéseink pedig alatta. A képen lehet látni, mit kap az, aki hozzá se szól a portáshoz, és kihúz az iskolából... :D Tamás Szóval, mifelénk a portás csak arra volt jó, hogyha nyílt napra el kellett mennem, vagy iskolaorvos…..
Hello! Friss hús, friss hús... :D A történetem: Egy nap óra után a tanár bennhagyta az osztálynaplót, mert a következő órát is ő tartotta. Eddig semmi gáz, de elkezdtük nézegetni. én arra voltam kiváncsi, hogy melyik oldalon vagyok, mert az egyik tanár ezt megkérdezi valakitől feleltetés előtt.…..
Kopi küldött még egy intőt, és - valóban kicsit keményebbet, mint múltkor. Mármár közelíti a mi szintünket - gyk. minket is távozásra szólítottak fel pár évnyi intőgyűjtés után. (Nem érdemes utánunk csinálni, megjegyzem). Helló, küldök egy másikat, ez egy kicsit keményebb :) Láttam, nem…..
Mai vendégünk KávéMókus. Sziasztok! Ha már intőgyűjtemény, akkor bevallom, gyakorlott szülőriogató voltam ( vagy tanár, ez nézőpont kérdése ). Nekem is megvolt az oroszórák általános feelingje! Konkrétan 13 évig okítottak, akkoriban ez volt a divat… Komolyan utáltuk egymást a szakközepes…..
Sziasztok! Lányom idén gyűjtötte be a mellékelt pedagógiai gyöngyszemet (csak az utolsó huszadik sor csúszott át a következő oldalra). Először nem is értettem a dolgot, aztán lassan felderengett olvasmányaimból Kreuzkamm tanár úr... Azt hittem manapság ilyen már nem fordul elő. Hozzátenném, hogy…..
Laci második of. figyelmeztetője, 1996, általános iskola 5. osztály: Története röviden a következő: Rajzóra előtti szünetben ökörködtünk az osztálytársakkal, ment a szokásos köpőcsövezés, galacsindobálás, miegymás... Hogy, hogynem, a dolog kissé elharapódzott, és az egyik osztálytársam, akit…..
Két odabaszós beírás, egyenesen 1989-ből: Kedves Intőgyűjtemény, Két jelölttel szeretnék nevezni. Az első egy jó kis rovó. Annyira komoly volt a dolog, hogy már nem is emlékszem mi volt pontosan. Szegény szüleimnek nem lehetett könnyű akkoriban. A másodiknál az alsó intőt érdemes…..
Illetve a mai nap mögött, ugye április elseje volt tegnap, és azthiszem, nincs mit tovább magyarázni :) A tegnapi intőt egy kedves tanár ismerősünk volt szíves papírravetni egyik, kivételesen eredetileg be nem telt ellenőrzőnk üres oldalára, úgyhogy - ellentétben pár itteni feltételezéssel az ottani…..
Át is adnám a szót Bogeyman-nek: Sziasztok! Egyik haver mondta, hogy létezik ez a blog, és gondoltam beküldöm azt az inntőmet, amit mindig sajátként hallok vissza mindenkitől :) "Tisztelt Szülők! Bogeyman az ebédlőben nemi szervét étkezési célokra ajánlotta fel, ezért megintem." A…..
Sajnos az általános iskolai bizim már nincs meg, de sosem felejtem el, hogy 8. osztályban ilyen szövegű o-főnökit kaptam. " Tisztelt Szülő! Lányát az osztályközösség negatív befolyásolása miatt osztályfőnőki intőben részesítem." Anya pedig ezt írta vissza: " Tisztelt…..
Laci küldte be a gyűjteményét pár napja, lássuk az egyiket: 1997 ősze, általános 7. osztály: Valami lezajlott betegség miatt arra a hétre felmentésem volt testnevelésből, így úszásból is, de fene tudja, hogy miért, ragaszkodtak hozzá, hogy én is kísérjem el őket…..
Judit írt be nekünk kommentben egy nem épp mai figyelmeztetőt, és véletlenül rátaláltunk, lássuk: Azért sajnálom, hogy csak szkennelt cuccot fogadtok el, mert az én intőm már jó 40 éves...de azért beírom, hátha... Valami nagy népünnepély lehetett, jó anyámmal a Ligetben…..
Hige sztorija következik, kép nélkül is nagyot üt, ráadásul az oroszóra feeling nekünk már kimaradt (igaz, volt helyette hittan:D) Sziasztok! Pár napja olvastam a blogot és eszembe jutott kedvenc beírásaim egyike, de akárhogy is kerestem az ominózus ellenőrzőt sehol sem…..
Sziasztok!Közel 12 évnyi közoktatási pályafutásom alatt jó néhány intőt és rovót sikerült összeszednem. Talán ez sikeredett a legidétlenebbre, holott teljesen ártatlan vagyok. Csak annyi történt, hogy német órán tetszett a nálam csak 4-5 évvel idősebb némettanárnő ruhája, (meg persze a tanárnő...)…..
Bizonyos feladatok = aerobic a fiúosztályban a vén kéjenc diszkószámaira. Nem tudom, más iskolában is volt-e ilyen, de nálunk ez volt az alap. Hát én bizony nem csapkodtam a fejem felett zenére... kopi Fiúosztályban aerobic, diszkózenére? Hát, a miénkben nem volt. Köszönjük az intőt!..
Mára itt van Zsófi egy újabb intője: Egyik nap, német óra utáni szünetben kimentem a mosdóba, hogy kimossam a táblaszivacsot, de a WC-ben ott bagóztak már akkor az oszt.társaim ... A lényeg az, hogy a Dia megkérte, hogy fogjam meg a cigijét egy pillanatra, mert valamit ki akart venni a…..
A magyar oktatási rendszer színvonalát remekül tükrözi Kata sztorija. Félelmetes... Sziasztok! Legnagyobb sajnálatomra az elsős ellenőrzőm nincs már meg (igen rég volt...), de életem első intője máig élénken él emlékezetemben. A szövege a következő volt: XY már megint folyékonyan olvasott. Ezért…..