Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SK4|Sanity

84 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogjuk a két, egyenes szálat.Keresztbe tesszük, majd az egyiketa másik alatt átbújtatjuk.Ezután jön az egyik nyuszifül,majd a másik nyuszifül.Megtekerjük, majd újra áthúzzuk a másikataz egyik alatt.szorosra húzzuk...
Napokon belül elérhető lesz digitálisan a Subscribe új lemeze, a Bookmarks. A Lángoló Gitárok, amellett, hogy kritizál, be is mutatja a teljes új albumot a hajtás után. A fizikai megjelenést továbbra is titkolja a zenekar, de az biztos, hogy még márciusban kézbe veheti, aki akarja.…..
 Folyós idő!Hova szaladsz ujjaim közül?Az előbbéjszakát ittunk a csillagok fölül. És ujjak feszültek a palack nyaka köréés könnyekfolytak arcunkon lefelé,És a kanapénátgurultunk, hogy megmentsük egymást,aztán mégHoldat is néztünk, ahogy szájtátva állt, És…..
Csöndes nap ébredés süt szemembe,amint a buszról lelépek,keddek gondjával fejembe'. Bárcsak cigiznék,akkor bemehetnék a Traffikbaújságért, oda ahonnétgyerek szalad ki, kezében csent csokival. Tonk! Mondja sértődöttenegy oszlop, miután a szélegy ártatlan szoknyát…..
majd amikor a nők ledobják nagykabátjaikatés a férfiak szorosabb alsógatyát vesznekés a szerelmespárok fűként nőnek a város betonján akkor, majd akkor iszunk jókat esténként..
Mesélj nekem, drága! Olcsó altatókról,vagy mikor a frányatéli éjszakáktól senkinek sincs álma.Mesélj nekem, mesélj órákról, hetekrőlamiket nélkülem megélsz,mikor rohansz reggeltől. Mesélj nekem, ne félj!És mondom neked történetét sisaknak és…..
Ki jár a fejedben...Soha ne kövesda csillagot,és ne szeresdmert ő viszontnem fog látnisoha.Soha ne mondd,hogy sohamert nem tudodhogy majdki jár a fejedbenminden nap.Ha valaki már régen mozdított meglehet, hogy kissé poros a lélekés nehezen jönnek...azok...
SK4|Sanity 2010.10.30 19:02:42
@firefly.e: Honnan lenne ismerős...? ismerlek vhonnan?
SK4|Sanity 2010.10.31 08:28:36
@firefly.e: hmm hát... attól függ h melyik oldalt találtad meg...
SK4|Sanity 2010.10.31 12:47:46
@firefly.e: ez nem igazságos. ezért. és ezért utálni, holott nem kerestem meg semmi, csak megtaláltam véletlenül...
We can breathe in space... Reggel 2010.10.19 17:13:32
A hajnal rám kacsintottés zötykölődve folyt szét,mint tinta, amit senki fel nemitatott. Felelőtlenség. Ezt a szépetrábízni ennyi emberre(marhára),ránk, akik mint néma felkiáltójeleknézzük a hajnali, szürke eget. ..
Ó, hát itt vagytok,eljöttetek értem.már duplák a csillagok,és lekoppan a térdem.csak ne történjen semmia következő fél órábanne kelljen menni,vagy meghalni boldogan.áh, azok a csillagokok,szépek. Vigyétek már innena sok, színes villogótok!Nem látom őket...
We can breathe in space... Zsének 2010.09.11 13:18:12
 Itt valaki hiányzik,itt, ahol az alma világít,és én wifiznék veled,egyem a narancssárga fejed...
Merse Anonym Poems A kezdetek 2010.09.03 19:03:00
Huh, nos az az igazság, hogy már pár versemet megmutattam 1-2 ismerősnek, viszont tényleg szeretnék egyelőre név nélkül maradni, ezért kevésbé mutogatott verseket teszek fel, illetve természetesen a legújabbakat. Ha hasonló érdeklődésű vagy ( versek, erotika, szerelem, szex…..
 Flancosfehérfiúkfogkrémetfalnakfoltosfehérfürdőlepedőikfelett...
 Víziók jönnek,szállnak velem harcba.Az nem komplett,aki tudja, de az az igazi,az nem tudja. Ajtók szállnak,lassú keringőre, magasbaés sötét kapualjakszippantják a hideget.A meleget nekünk hagyva. A világ mozog,a föld remeg,minden árnyékként oson,miközben…..
- Hajnalban félig boldogan, csak úgy, csak te meg én. - Asszem te is láttad, amit én, ott benn, a szemedben, igenis fantasztik volt, akármit is komplikál nekem meg neked (nekünk) össze az élet. Majd sétálsz járdán, vagy út közepén, talán velem, nevetve, távol minden…..
 Őrült.Mert padokon ülve, sörön csúszva indul neki sötét éjszakának, akkor is, ha nincs kivel, és találkozik, akikkel nem szeretne, vagy akik nem is szeretik. Csak hogy téged megtaláljon, ott, ahol már jót nem vár.   Ez vagyok én, (a te pedig csak te lehetsz)…..
 Fekete-fehér filmenörökítenek meg majd és az unokáink egyszer tudni akarják, hogy vajon: Feküdtünk-e motorháztetőn, vagy ittunk-e sört korsóból, bort kannából kólával, és volt-e színes filmünk. Vajon? Fogtuk-e szép lányok kezét, vagy nem mertük felfedezni a…..
Jól köszi,  laposkúszásban,   Valamit erősen fogva,     nyerítést hallatni hangosan,      sebesen felvenni a nyúlcipőt és uccu!   (eredeti: Jól, köszi,  laposkúszásban   egy Valamit fogva,    …..
 Mert néha a bölcsek is meglankadnak,és a jóknak is betörik a fejük! (Székely népi hagyomány)..
We can breathe in space... Nullahat 2010.06.10 19:12:27
 (pesszimista verzsön) Nem, babám, nem vagyok látnok. Nem tudom ám, hogy megadnád-e a telefonszámod?   (optimista verzsön) Igen drágaélet, látom, hogy látod! Igen, bejössz nékem. Elkérhetem a számod?..
 Harmadnap  Két napja ittam vizet meg érzéstelenítőt és most csak üldögélek mint egy török.   Aztán kiesek jobbra bele a levegőbe. …mindig van répa, még a világűrben (is.)   Teszek egy kört drága áramköreimben [vagy a tieidben, ha úgy…..
 1.Barátság  Az ott mi? Az kérlek, a Sörkert kies Alföldje. Itt barátságok köttetnek Már ha annak lehet hívni egy-egy korsónyi időt, amíg nincsenek problémák meg miegymás, de hát a francsetudta, hogy rossz dolog is történ het.   2. Tégla  …..
Egy urbandale-i hotel szobájában, hétfő délelőtt tizenegy óra körül holtan találták Paul Dedrick Grayt, a Slipknot basszusgitárosát. A 38 éves metálzenész szombaton jelentkezett be az egyébként a lakóhelyén található szállodába, ahonnan a tervek szerint hétfőn szeretett…..
We can breathe in space... Alagút 2010.05.05 16:57:57
Azon az alagúton, ami oly barna, olyan szép, mennék szívedig, biz’ én!..
…és mi beléptünk a kijáraton. Az idő megállt körülöttünk, és mi angyalok lettünk, minden hibánkkal, és a pillanatban elidőztem. És talán ezért a percért éltem olyan életet, ami megért mindent. Mint egy maraton, ahol győzelmi hírt viszek, vagy ha valamiben…..