Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mazzzzu

109 bejegyzést írt és 386 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NBC főnöke múlt héten beszélt arról a sajtónak, hogy a nagy remake- és reboot-lázban neki is lennének ötletei a nemrég bejelentett Miami Vice feltámasztása és a két évadra berendelt Will és Grace-folytatás mellé. Bob Greenblatt ezeket a sorozatokat támasztaná fel: Office Az elnök…..
Ha volt elbaszott című sorozat a tévében, az a Prison Break volt, aminek első évada azzal ért véget, hogy a címben ígért szökés bekövetkezett, és utána meg nem volt szökés, csak menekülés, legalábbis a második, és ha emlékezetem nem csak, a negyedik évadban, mert az írók, akiknek az agya teljesen…..
Ha valaki eddig kihagyta volna, essen neki az első háromnak, tényleg megéri. Netflixen is van, sőt, az RTL Spike is vetíti, az első évadnál tartanak, van róla hogyvolt is. ..
Mazzzzu 2017.01.12 16:18:29
@J. McClane: szerintem is! Sőt most már ötperce töprengek itt magamban, hogy hogy lett vége az előző évadnak, de egyszerűen nem emlékszem, pedig láttam tuti... :D
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
Mazzzzu 2016.10.26 15:07:52
@menjünk a moziba be:
Egy véleményen vagyunk ám! a röhejes/ szomorút arra értettem, hogy magyarul nem tudunk amerikai filmben vagy sorozatban hallott igazi rosszfiús, kemény szinkront visszaadni, persze tudom, a szinkronizálás már idejétmúlt dolog, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy amit Sixx hiányolt, abból legalább a káromkodás megvan a magyarban, ami egyébként, nem utolsó sorban, rémesen fos.
hogy egy példát is mondjak, az előző évad végén, Negan leguggol Coral elé és valami olyasmit mond, hogy "Faszom kölyök, lazíccsá!" Ez sztem röhejes...
Az utolsó remény címmel debütál ma este a Viasat 6 műsorán a Michael Bay producerkedésével készült The Last Ship című amerikai sorozat, ami egy 1988-as, azonos című regény alapötletének bizonyos elemeire épül, és arról szól, hogy egyszer csak elszabadul egy vírus, és hullanak az emberek mint a…..
Röviden pár sorozatról, amit most nézek, de sajna heti rendszerességgel nem tudok róluk írni. (Ilyen lesz innentől ad hoc rendszerben, aztán majd meglátjuk, milyen megjelenési sűrűséget lehet vagy kell neki kitalálni.) Ballers (Nagymenők) s2 (HBO) Amennyire rühelltem az első évad elejét,…..
Ahogy arról májusban már írtunk az Indexen, a TV2 az Eximbanktól kapott milliókból nemcsak brazil szappanoperákat vásárolt az Izaura TV-re, hanem sportjogokat is, első körben például az angol Premier League meccseiét, ami egyébként jelenleg a világ legdrágább ilyen jellegű sportjoga, de hát ha…..
Mazzzzu 2016.08.14 10:03:16
@törőfan: Faragó Ricsi ftw, mondjuk én az enefel miatt szeretem :)
Az emnéty sok szar döntése közül az egyik az, hogy ezt a vigyori bobákot rakták riporternek az olimpiára, meg a f1re is, sztem szumóü kommentátornak szar, de riporternek jó, áh mindegy, katyvasz a zegész, nézzünk neten meccset :D
Conan O'Brien a legutóbbi műsorában érintőlegesen foglalkozott az Eb-vel. Ez a gyakorlatban annyit jelentett, hogy rém unalmas döntőről mutattak egy darab helyzetet, illetve megmutatták C. Ronaldo sérülését ezzel is bizonyítva, hogy az amerikaiaknak a rendes foci még mindig baromi unalmas. Éder…..
Mazzzzu 2016.07.14 10:07:21
@REACTOR: jobb mint a kilencvenperces deffenzív gurigázás, hogy nehogy gólt kapjunk.
Dupla előadás, a szokásosnál kétszer több humorbonbon, fingós vicc és nosztalgia: kb. ez várható Fábry Sándortól ma este kilenctől a Comedy Centralon. A címe Oh, Tannenbaum, de ez csak az első Fábry-adag a csatornán, mert május 22-én, vasárnap A vietnami balzsam című előadását mutatják be. ..
A Comedy Central április 28-án mutatja meg a Family Guy 13. évadát, és ha már így alakult, a négy főszereplőt játszó szinkronszínésszel forgattak pár, élőszereplős műsorpromót, feldolgozva a Family Guy eddigi legemlékezetesebb, leghumorosabb jeleneteit. Na, ebből lett a…..
Napok óta ömlenek a Trónok harcával kapcsolatos hírek: hol egy látványos trailer robbantja fel a fél internetet, hol a széria két showrunnere, David Benioff és D.B. Weiss nyilatkoznak olyanokat, hogy 20 rész helyett már csak 7+6 készül a 6. évad után.   Nemrég pedig az HBO…..
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
Mazzzzu 2016.04.13 11:23:49
@furo80: neee Ricsi maradjon csak a sporttvnél, kell az NFLhez :))
Egyre több jel mutat arra, hogy a ma elkezdődő forgatás lesz a Sherlock hattyúdala, legalábbis erre a következtetésre jutottak a szaklapok. A negyedik évadról egyébként Steven Moffat showrunner elárult pár dolgot, ennek alapján a múlt árnyai visszatérnek kísérteni a Baker Streetre (értsd: Moriarty…..
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Mazzzzu 2016.04.05 13:43:47
@iseeforme: benne van a cikkben, végig nézheted a képerényt, abban Glennt veri agyon
Volt már páros, pucér, sima, csoportos, elnökös, urbánus, posztapokaliptikus, kőkorszakis, mittudoménmilyenes, most meg itt a házastársas. Ezt a rollert csapágyasra hajtja a Discovery. A sajtóközleményben benne minden. Túl kell élni a világ legkönyörtelenebb helyeit, és mindezt a szeretett nővel…..
Mazzzzu 2016.03.01 09:26:29
@cukkmukk: Egyetértek :D bevallom szoktam tévét nézni, főleg a Discovery-t egy időben, bár nagyon szeretem az autókat, de konkrétan az Autókereskedőket utáltatta meg velem, most éppen a raktáras műsoroktól van még mindig csömöröm. Tényleg hajlamos túlhajtani
Ezúttal Scully mutogat magáról fiatalkori képeket, de nem Facebook-kihívás miatt, hanem mert rajta a sor, hogy összefoglalja a történet rá eső részét: orvosi egyetem, FBI-felvétel, Mulder-megfigyelés, elrablás, betegség, sötét játszmák, fura gének és a többi. A mesélőt…..
Mazzzzu 2016.02.26 12:12:53
@amorfati: "A másik, hogy én abszolút mitológiás rész mániás voltam/vagyok, ezért az t sem tudtam rögtön hová tenni, hogy úgy tűnik, mintha kivágták volna a kukába a 9 évadnyi régi mitológia alapját az első részben rögtön. "

Ez az, ebben nagyon egyetértek, meg abban is, hogy már csak, hogy van a sorozat annak is nagyon örülök,
de, ha igazából leveszem a rajongó szemüveget, ez a hat rész, szerintem nem lett igazán jó, sőt. A szereplők végig keresik a szerepet, szerintem, az újak rémesek, valahogy a történet is olyan művi, mint a gyíkemberes rész, ahol nagyon azt éreztem, hogy a BadBlood sikerét meglovagoljuk és csinálunk egy mégjobbat és teletoljuk mindennel ami csak van... bár az igaz, hogy, ahogy az ufo konteókat annak idején, most a maiakat jól építették be.
Talán, bár nagyon örülök, hogy újra láthattam Xaktákból új részeket, deee taláán, jobb volna ezt nem erőltetni...
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Kint a Fox, itthon a Cool vetíti, finálé jövő héten...
Mazzzzu 2016.02.17 18:17:22
@-Szűcs Gyula-: Ez így kb igaz, de azért némi színvonal esés megfigyelhető szerintem, sajnos!
Épp írtam az előbb egy barátomnak, ha leveszem az Xaktákfan szemüvegemet igazából ez egy kaki rész volt, mármint a tegnapi... lehet, hogy bennem van a hiba és ugyanazt akarom látni és ezért nem tetszik, de az biztos, amit más is ír, én is érzem, valahogy hiányzik az összhang, szerintem Mulder még most se vette le a HankMoody pólóját, drog vs. regressziós hipnózis, azért más kávéház. plusz a Lone Gunmen is beetetés volt, de csalódást keltett.
És mit szóltok ahhoz, hogy sokan már látni vélik a legutóbbi két fiatal ügynökkel a folytatást? Ami nettó baromság lenne, szerintem, mert semmi extra, csak fiatalabb Scully és Mulder...
Hogy ne csak offoljak, az évadzáró izgi lesz, kíváncsi vagyok a vén bagósra :))
Társadalmi kérdéseket feszegető epizódunk philadelphiai hajléktalanok erőszakos költöztetésével indul. Mi szóltunk, hogy menni kell, közli a humánusan vízágyúzó fejes, akit aztán valami olyasmi látogat meg, aminek undisága csak a csatornában rejtőző féregemberéhez…..
Az biztos, hogy a hardcore X-akták-rajongók nagyon jól fognak szórakozni az elkövetkezendő hetekben: David Duchovny, Gillian Anderson és Chris Carter ugyanis pont ugyanabban az izgalmas stílusban készítették el az új évad pilotját is, mint ami az 1993 és 2002 közti epizódokat jellemezte. Már az…..
Mazzzzu 2016.01.26 11:03:26
@A megvalósult amerikai ólom..: az a rész az, amit talán már háromszor négyszer végig néztem az egész Xaktákat, azt a részt, csak egyszer... annyira felkavart, hogy elég volt egyszer. És folytatni fogják!! :D

Kedvencem? a Rossz vér, meg a Hogyan lopták el a szellemek a Karácsonyt is jó, de szeretem még a bermuda háromszöges, világháborús hajósat is :D
Mazzzzu 2016.01.26 11:35:31
@MissWolf: ez amit mondasz, a második évad vége, harmadik eleje, Áldást hozó ének vagy ilyesmi a címe, Anasazi ezek a címek vannak asszem ilyen sztorival, nemtudom hogy van, szerintem vannak ilyen pár részek összegyűjtve a kedvenc N- betűs videótékámban is látok ilyeneket, de ezek ugyanúgy benne vannak az évadokban, ami nincs az a két film a Hinni akarok, meg a másik ami egy hosszú rész tulajdonképpen :D (fight the future vagy ilyesmi)