Regisztráció Blogot indítok
Adatok
z8

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy pár éve hirtelen elszaporodtak a városi bringázók, akik a tömegközlekedés helyett kerestek valami jobb opciót, úgy az edzőtermes futópados izzadást is felváltotta a szabadtéri futás. De miért jobb ma ezt a mozgásformát választani, mint mondjuk 8-10 éve? Benedek Tiborral a ma megrendezett…..
Fotó: Gutshofzillertal.at Emlékeztek, melyik volt életetek legmeredekebb pályája? Én hiába síelek már húsz éve, nem nagyon merem kipróbálni a legdurvább feketéket – a legjobban azt utálom bennük, hogy ha elesem, a komplett felszerelésem lemegy a völgybe. Mások viszont kifejezetten sportot űznek…..
Kicsi. Persze megvan a hangulata a Szigetes eltévedéseknek (advanced level: eltévedni a Balaton Soundon), de néha nagyon megnyugtató, hogy nem kell túl sokat sétálni két színpad között, a bejutástól nem kell tíz percet rászámolni a fesztivál lényegi részére jutásra, és…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Saját udinei lakásában akasztotta fel magát 46 évesen Fabio Fritelli, aki a '90-es években Mo-Do néven vette fel minden idők legemblematikusabb eurodance slágerét, az Eins Zwei Polizei-t. Olasz származása ellenére Fritelli németül énekelt, legnagyobb sikerét az említett dallal…..
z8 2013.02.14 00:14:53
 Szombat délelőtt a Rex kutyaotthon, illetve Király Péter és Susy Utzinger közös szervezésében megtartott állatmentéssel foglalkozó előadáson voltam. Úgy gondoltam érdemes elmennem, és csak tanulhatok az ott hallottakból. Azt mondják a jó pap is holtig tanul.:) nagyon…..
z8 2012.01.12 13:01:45
December 20-án tartják a Margit hid ünnepélyes átadóját. Az évek óta tolódó protokolláris alkalomra való tekintettel a Magyar Kerékpárosklub elnöke is üzent a városvezetőknek. László János szerint az átadás még a több éves csúszás ellenére is elhamarkodott, mert a…..
z8 2011.12.20 14:26:50
@miszter iksz:
Egyszer életbe menjetek el nyugatra! Lásd pl. Innsbruck és társait. Állad le fog esni annyian mennek bicajjal.
Több bicaj parkoló van mint autós. És fiatalok mind azzal mászkálnak nem autóval! Igen esőben hidegben télen nyáron, este későn is.
A tudatlanság hogy bicaj nem való városba téves!

Az autó nem való a városba, egészségtelen, de neked tök mind1 persze mert a saját gyerekedet is erre fogod nevelni, szegény miattad is több kipufogó gázt fog beszívni, de gondolom neked a saját gyereked se számít.
z8 2011.12.20 14:36:21
@gregibroki:
mikor autóban dugóban ülök(igen sajnos nekem is kell néha autóval mennem) elgondolkozok hogy mennyi energia pocséklás megy mikor araszolgatsz a városban, mert az hogy autópályán nagy távolságot teszel teljesen ok, de ez... mind1 potya autósként én támogatom mindent ami autósokat jobban kiszorítja ebből a városból, és gyalogost és bicajt nézi fontosabbnak.
Az eredendően túrasível foglalkozó, majd tevékenységeiben hegymászással, szilkamászással és katamaránozással is bővülő tematikájú fókablog egyik atyjaként abban a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy Colorado államba történő költözésünk okán egy újabb blogot…..
A biciklizés hamarosan annyira elterjedt lesz Budapesten, hogy a városvezetőknek és az infrastruktúra tervezőinek ugyanolyan komolyan kell foglalkozni a témával, mint az autós közlekedéssel. Erre szeretné felhívni a figyelmet a szeptember 22-i kerékpáros felvonulás, amelynek csak a…..
z8 2011.09.22 23:01:42
@kéne 1 nick: bár hozzászólásaid nem jönnek be mert túl ellenséges de jogsi vagy valami szerzése én szerintem is jó ötlet. és B jogsival ne járjon autómatice ez. DE nem 100Ezer fotintos dologra gondolok itt.. max 1 vizsga ahogy KRESZen.
HA sokan tudnak venni bicajukra U lakatot(hogy ne lopják el) tizenezerért akkor nem nagy pénz áldás egyéb kiegészítőkre.
Nem tudom, meddig mehet ez még így, de ahogy elnézem, fogytán a türelem. A kormány úgy döntött: normává emeli Lázár János hírhedt mondatát. Eszerint aki szegény, az annyit is ér. A szemmel láthatóan mentális problémákkal küzdő Orbán Viktor, végképp elfeledve, honnan…..
Eldőlt, hogy Selmeczi Gabriella lesz a Fidesz szóvivője, írja értesüléseire hivatkozva a Magyar Nemzet. A lapnak egy kormánypárti politikus azt mondta, hogy az ősszel esedékes kétharmados döntések miatt esetleg felmerülő, párton belüli "széthúzó szólamokat"…..
90 Rollergirl - Dear Jessie 2011.08.19 14:36:00
Év 1998-1999 Nemzetiség: német Igazi különlegesség következik most, hiszen ritkán esett meg ilyesmi még ebben az egyedülálló évtizedben is. Ennek az emblematikus számnak egyből két verziója is volt annak idején, na persze csak a képi világot illetően. Ez a szélesebb…..
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étől újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélső forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre.…..
"a tervek szerint Óbudán a Vörösvári úton a rendelőintézet és a Flórián tér között, Újbudán a Lágymányosi híd budai lehajtójától a Fehérvári úti végállomásig, valamint Kőbányán a Liget tér és a Szent László tér megállók között" - borul majd…..
Mondjátok meg, mit tehet egy civilszervezet, építse meg az illetékesek helyett az infrastruktúrát? - László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke kétségbe esett, amikor a biciklisek szemszögéből vizsgálta meg, használható produktum született-e a Margit híd 30 milliárdos…..
z8 2011.05.11 17:53:39
@lütty: Mert a gyalogos szent mi?
Lelépnek útra mikor nekik piros van, vagy autó mögül kilépnek. Ez autóval és bringával is elkerülhetetlen.

babakocsis is milyen már, hogy annyi helyet foglal, simán vihetné kezében a gyereket.

UTÁLJUNK mindenkit szerintem.
Merül fel a kérdés a kedves olvasóban, mint ahogy bennünk is feltámadt a kérdés, amikor januárban leadtuk jelentkezési lapunkat a Raid des Cedres libanoni túrasí versenyre.Sokaknak talán a híresen szépséges libanoni nők jutnának eszébe.De mi nem ezért…..
z8 2011.03.28 12:20:30
90 KGB - Sose múljon el 2011.02.24 22:00:00
Év: 1995 Hamarosan ismét egy igazi korszakos sorozatnak fogunk nekiesni, amely édes ügyefogyottságával, béna termékelhelyezésével, szürreálisan aranyos rosszfiúival, és a világ legízesebben evő őrnagyával együtt határozta meg a kilencvenes évek magyar akcióvilágát. Nem…..
z8 2011.02.24 23:38:53
z8 2011.03.03 00:02:09
A hétvégén magyar mászókat sodort el a lavina a Magas-Tátrában. A magyar hegymászók a Lomnici-csúcson tett túráról ereszkedtek le a Kartárik völgykatlanba. A négy magyart a lavina a völgy felső részében érte, majd legörgette őket egészen a völgy alsó felébe. A sérültek…..
z8 2011.02.07 20:31:03
:(
Torrente, a spanyol kultikon, a nagypofájú, töketlen, szexmániás ex-zsaru 2011-ben negyedjére szórakoztatja a nagyérdeműt. Ezúttal 3D-ben támad. A főszereplő bőrébe ismét Santiago Segura bújik,  nélküle nem is lehet Torrente filmet csinálni. Segura maga írta a…..
Szekuriti blog 184. West Balkán 2011.01.16 10:10:00
Sajnálatos, hogy ezzel a bejegyzéssel kell kezdenem az új évet, de nem tudok elmenni szó nélkül az éjjeli, West Balkánban történt eset mellett. Ahogy az Index megírta, 3 lány halt meg a West Balkán nevű szórakozóhelyen szombat éjjel.Nem célom, hogy a West Balkánt, a…..
A Gawker blogcsoport több millió olvasójának regisztrációs adatai kerültek napvilágra egy vasárnapi hackertámadás során. Bár az adatok tikosított formában voltak tárolva, eddig közel 200 ezer jelszóra derült fény, melyből a Wall Street Journal összeállította az alábbi 50-es…..
z8 2010.12.15 21:46:36
@katje: oda van írva graf alá
gawker media hoz tartozó weboldalak nevei.
Új MÁV blog Aki egyenlőbb 2010.10.15 08:00:00
Üdv!Történt, hogy ma reggel (október 11-én) becsületesen bérletet vásároltam Vác-Alsóváros megállónál Rákospalota-Újpestig. A bérlet ára 17.600 Ft. Nem szeretek bliccelni, így mindig érvényes bérlettel utazom. Oké, tudom, hogy sikeres ember már nem lehetek ezzel a…..