Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurutz ezredes

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Félreértett gender? 2014.07.03 07:01:00
Nemrég matematika-professzori állást hirdettek meg a berlini Humboldt Egyetemen, ahol egy férfi bizonyult a legjobb pályázónak, azonban nem vették fel őt, mert az álláspályázat az egyetemi női esélyegyenlőségi célokkal is össze volt kapcsolva. Az állás így betöltetlen maradt.…..
Kurutz ezredes 2014.07.03 10:02:26
Vendégszerzőnk, Forgács István írása. Nyersen hangzik vagy sem, de ki kell mondani (századszor is!), hogy Magyarországnak csakis akkor lesz érdemi jövőképe, ha végre történik valami cigányügyben. Sokan legyinthetnek persze, hogy ezt mindannyian tudjuk és tudtuk eddig is, ebben…..
Kurutz ezredes 2014.06.03 10:50:44
@egysmás: A besurranó tolvaj mióta ember?
Aszongya ez a strasbourgi emberi jogi bíróság, hogy egy elítéltet 25 évtől tovább fogva tartani nem kéne. Meg, hogy a sitten meghalni a tényleges életfogytiglani következményeként "embertelen és megalázó".  Meg az anyátok picsája, az.  A konkrét ügy amiben kimondták…..
Minden második nő azt érzi, ha lenne önbizalma, akkor a karrierje is jobban alakulna. 2000 nőt kérdeztem meg brit tudósok - nem azok a brit tudósok, akikre sokan hivatkoznak :) - és a válaszadók 92 % azt mondta, hogy szoronganak, kritikus helyzetben lefagynak. 24% szerint már rég…..
Spanyol halászhajók gyűltek ma össze Gibraltár partjainál, tiltakozva a gibraltári kormány által kialakított mesterséges zátony ellen, mely szerintük korlátozza a spanyol halászok tevékenységét. Több tucatnyi halászhajót várnak a nap végére Campo de Gibraltar partjaihoz a…..
Kurutz ezredes 2013.08.19 15:06:36
A minap hívta fel a Magyar Helsinki Bizottság a figyelmet arra, hogy a túlságosan általános indokok alapján elrendelt fokozott ellenőrzések alatt indoklás nélkül állíthatnak meg, igazoltathatnak és kutathatnak át bárkit rendőrök. Az USA-ban stop and frisk névre keresztelt…..
- avagy hogyan lett idióta náci a HaHa Mióta pénteken egy sok vitát kiváltó szavazás eredményeként a Hallgatói Hálózat részt vett az "Élőlánccal az elszegényedés" ellen nevű tüntetésen, megállás nélkül kapjuk a fejmosást. A HVG névtelen publicistája teljesen fogalom…..
Kurutz ezredes 2013.08.18 17:36:53
A Varánuszon azt taglalja a szerző, hogy az ilyen "pszichopata balfaszokat" csak a balfék kormány miatt nem zárják be. Kedves Fabius, hatalmasat tévedsz! Az, hogy S. Ábelt büntetőjogi felelősségre kell-e vonni, nem kérdéses. Csak ahelyett, hogy megint üvöltve próbálnánk "aktuálpolitizálni" a…..
Olvasónkat megfenyegették azért, mert meleg, majd a kiérkező rendőrök a fenyegető pártját fogták. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a Baross utcai / Harminckettesek terei nemzeti dohányboltba. Ketten az utcán…..
Kurutz ezredes 2013.08.16 16:25:35
@Kandeláber: Ahhoz túl jól érzik itt magukat. Sajnos.
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
Kurutz ezredes 2013.08.16 13:37:56
@Eudocimus Ruber: Meg húgyszagú csövesek.
Az állampolgári bejelentések miatt módosul a törvény, így nem lehetnek oktatási, egyházi és egészségügyi intézmények a Nemzeti Dohányboltok 300 méteres körzetében. Számos ellenőrzés tapasztalatából okulva a kiskorúak fokozott védelme az intézkedés célja. Amennyiben…..
Kurutz ezredes 2013.08.16 12:06:22
@Hu Róbert: Azért ez így első hozzászólásnak elég húzós...
A TETT Facebook-oldalán jelent meg a következő történet. Buzizás, amit a rendőrség először leszar. Aztán már a támadókat támogatja. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a baross utcai / harminckettesek…..
Kurutz ezredes 2013.08.16 11:56:57
hacsaknem Monika-show 2013.08.14 21:11:33
Amíg körmünket rágva várakozunk Áder János államfő hosszas tépelődést követő rábólintására, lássuk be: Karas Monika miniszterelnöki jelölése a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság élére körülbelül akkora súllyal bír, mintha  a sarki bolt Pénztáros…..
Kurutz ezredes 2013.08.15 16:32:34
@nu pagagyí: „Sikresen tönkrevágta a Klubrádiót, amit ma már csak a fővárosban lehet hallgatni”

Bőven elég. Így sem csökkent a hallgatottsága. Sőt, igazából az is elég lenne, ha csak a VII. kerületben lenne hallgatható...
Az élet úgy hozta, hogy Budapesten a II. kerületben időközi választásra kerül sor, mivel Balsai Istvánt a Fidesz és a KDNP az Alkotmánybíróság tagjának jelölte, majd az Országgyűlés alkotmánybíróvá választotta. Emiatt lemondott országgyűlési mandátumáról és…..
  Szerkesztőségünkbe harcias levelet fújt be az őszi szellő. Ebben magyar zsidó szervezetek fogalmazzák meg „hatmillió égő áldozatra” hivatkozva az ENSZ-ben képviselendő magyar állásponttal kapcsolatos elvárásaikat. Írják: az önálló Palesztin állam…..
Kurutz ezredes 2011.10.14 14:46:36
@mavo: "minket magyarokat sem a móri gyilkosok alapján kell megítélni"

Főleg, hogy az egyiket Weiszdorn Róbertnek hívják…
Vége az alkotmányozásnak. Nincs több politikai gumicsont, nincs több időhúzás: a kormánynak el kell végre kezdenie az ország valódi problémáival foglalkozni. (Fotó: Action Images/ZUMA Press) A Véleményvezér örül az új alkotmány elfogadásának: nem azért, mert annak…..
Miközben az ország az Alkotmány ünnepélyes aláírásának "lázában ég" (reméljük Schmitt Pálnak sikerül elsőre helyesen leírnia a nevét), meg 135 millió forintból ezt még képesek is megünnepelni, eközben Matolcsy a boszorkánykonyhájában már kotyvasztja a legújabb…..
Kurutz ezredes 2011.04.25 03:58:53
  Ez már nem csak hipotézis, hanem tény. Semmi mással nem magyarázható Orbán Viktor hozzáállása az esztergomi ügyhöz. Pedig már nagyon kínosak lehetnek számára is és a pártja számára is a történelmi városban zajló események. Mégsem tesz semmit, jó strucc…..
Kurutz ezredes 2011.04.12 16:29:45
@orbánmentesítő: Esztergom szempontjából ez sajnos mindegy. A lényeg, hogy módjában áll, mégsem intézkedik.
KKBK Az arisztokrácia él 2011.04.04 01:26:00
"Gróf Batthyány Lajos országát soha nem k*rvázta le, és soha nyüvesnek nem nevezte, miniszterelnöki székét sem hazugsággal szerezte. Soha nem uszított a határon túli magyarok ellen, sem kardlappal, sem lövedékkel nem támadott ártatlanokra, és amikor nemzetéért tenni már…..
Vajon csak az én fülemet bántotta, ahogy a közszolgálati tévé sportriporterei a keddi meccs szünetében a távollétében is Miniszterelnök Urazták a miniszterelnök urat? Mintha félelemmel és áhítattal vegyes tisztelet csengett volna a hangjukban, ahogyan emlegették Őt, szinte…..
KKBK Április 3 2011.04.03 03:26:00
Főméltóságú Úr! Ha cselekedetem nem is sikerülne teljesen, és még élnék, ezennel lemondok. Mély tisztelettel: Teleki Pál 1941. ápr. 3.   Főméltóságú Úr! Szószegők lettünk - gyávaságból - a mohácsi beszéden* alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet…..
  Nincs igazi magyar képregény  - panaszolhatták a Random Magazin megalkotói. És csináltak. A magazint néhány lelkes magyar képregényes alapította, akik egyszerűen fórumot kerestek alkotásaiknak. Digitális magazinról van szó, csak PDF-ben érhető el.  A hosszabb…..
Kurutz ezredes 2011.04.03 00:30:39
Hejőszalonta az új Gyöngyöspata. Holnap a jobbik és a Magyar gárda fog demonstrálni a cigányterror ellen, sajnos a bűnözés a munkanélküliség, a szétvert magyar vidék és mezőgazdaság nem tartozik Jobbik tüntetésnek programjába, hiszen mindenről a cigányok tehetnek. Biztos, ha…..
Nemzeti Agyhalál Angyalcsináló 2011.03.24 17:31:00
Két év letöltendő börtönt kapott első fokon Geréb Ágnes, aki az általa levezetett otthonszülések, illetve az azok közben / után fellépő komplikációk és csecsemő haláleset kapcsán került a közvélemény figyelmének középpontjába az elmúlt évek…..