Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chewa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..
hogyvolt Éden hotel - 2x42 2012.05.16 08:00:00
Turisták vannak a hotelben, kérem szépen, kettő is, Norbi és a rettentő frurfuval bíró Fruzsi, akik (ó jaj) elragadnak majd két versenyzőt, és ettől Hiper először sírógörcsöt majd rohamot kapott, és perszehogy Érzelemnélküli Bárcáskurva Naiván vezette le a dühét. Naominak…..
Különösen furfangos átverés áldozata lett naiv ügyfél, miután szerződéskötés közben kicserélték az ajánlatot, ő pedig a módosított lakáshitelt vette fel? A Homár szkeptikus, ilyen gonoszság nem is létezhet ezen a földön. A fenti bankkal a következő afférünk támadt 2…..
Krisz leendő csajával tért be a Véndiák Étterembe, ahol amíg kiment a mosdóba, a pincér megpróbálta az egyik vendég számára felcsípni a nőt. Kriszt megpróbált panaszt tenni, de az üzletvezető nem foglalkozott az üggyel, csak annyi derült ki, hogy a csajra pályázó vendég…..
Imittto levele volt az első igazi durva lökés a szeretet ünnepébe, úgyhogy mi most el is kezdünk meghatódni ezen a rövid kis Nők Lapjába illő történeten. Sziasztok! Épp az ímént hívta kollégámat a felesége hogy levelet kapott - igazi papír alapút - a Liget…..