Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TaKri

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, megmondom az őszintét, és a frankót... egy ideig ódzkodtam a nyomdától... karácsonyra azonban kaptam egyet... ha akartam, ha nem :)  ... és ha már van, egy unalmas pillanatomban előkaptam, hogy játszadozom vele egy kicsit, úgy, mint az oviba... régen. Olyannyira tetszett az eredmény, hogy ma…..
Christa Nails Egy próbát megér 2016.01.17 08:30:43
Most találtam a neten. Azért mind a 10 ujjat nem csinálnám meg így, mert lemegy a nap, mire egy szett körömmel kész leszünk, de 1 ujj díszítéseként szerintem jó ötlet. Kipróbálom!..
Christa Nails OKJ vagy oklevél? 2015.12.08 05:24:33
Megosztó a téma! Sokan elutasítják az okleveles képzéseket, de vajon egy laikusnak, aki most kezdi/kezdené a pályát... mi a jó? Véleményem szerint az okleveles. Sokan nekidurálják magukat, hogy elmélyedjenek e szakma rejtelmeiben, s csak a rögös út közepén jönnek rá, hogy ez…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem mindig elkap a gépszíj... akarom mondani a karácsonyi láz. Imádok készülődni :) és ebből többnyire a vendégek sem maradnak ki. Többnyire mindig meglepnek a vendégeim egy kis ezzel-azzal karácsony tájékán, és én is mindig valami…..
Ma már számtalan díszítési lehetőség közül válogathatunk mi is és a vendégeink is. Ennek hála, a műkörömépítés ma már egyre jobban kreatív alkotó munka, szinte művészetté nőtte ki magát, ahol a festészetből átvett anyagokon kívül ezerféle dologgal díszíthetjük a…..
Szeretek díszíteni. Főleg a virágokat kedvelem. Íme egy gyors és látványos virág egy mozdulat technikával sziromról sziromra... :) ..
Christa Nails A divatos géllakk 2015.12.02 21:12:16
A hagyományos körömlakkoknak már befellegzett… részben. Azoknak a vendégeknek, akik műköröm nélkül szeretnének szép és egyedi körmöt, a hagyományos körömlakk helyett ajánljuk a géllakkot. Hatalmas találmány, amely minimum két hétig biztosít tökéletes megjelenést…..
Christa Nails Mennyi is az annyi? 2015.12.02 20:30:56
Mit tegyünk, ha vendégünk nem tud a színpalettánkból választani? Ebből a szempontból tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy 250 színed van, vagy csak egy margarétányi. Vannak olyan vendégek, akik másra vágynak... és miután a szakboltokban nem csak szakmabelieket szolgálnak ki,…..
Christa Nails Elfelejtve... 2015.12.02 13:45:52
Sok fórumon olvastam a vendég távol maradása miatti szitkozódásokat, bosszankodásokat... Értem én, hogy vállalkozóként ez bevételkiesés, de kérdem én, ha fröcsögünk ezen, változik a helyzet? Segítek a válasszal. Nem. Ugyanúgy ott ülsz üresbe egy vagy két órát. De mi…..
Én nem tudom, ki hogy van ezzel, de november közepétől-végétől nekem sorozatgyártásba kell kezdenem, amelynek során csak úgy ontom a különböző hópelyheket... Mint például ezt is.....
Szeretek díszíteni. Szeretném, ha te is szeretnél díszíteni. :) Íme, egy egyszerű, a szalonmunkában könnyen, gyorsan kivitelezhető díszítés... lépésről lépésre. ..
Na jó, ha csináltam peelinget, akkor kell hozzá valami krém is, amivel a radírozás után klassz kis hatóanyagokkal ápolhatom a kéz bőrét. Ezért csináltam a radírhoz egy kis kézvajat, amibe mindent tettem, ami kéznek-bőrnek ingere... Ha te is inkább házilag készített krémmel…..
Ma volt egy kis időm, ezért összedobtam egy jó kis kézradírt a vendégeimnek. Egyre hűvösebb az idő, ami hamarosan a kezünkön is meg fog látszódni... Bár vannak bevált receptjeim, azért egy kicsit járattam az agytekervényeimet, hogy valami újat találjak ki. Szerettem volna, ha…..
Sokan kérdezik a munkám során, vagy a magánéletemben, hogy hogyan tudom elviselni körmeim hosszát, és egyáltalán... hogyan alakult ki bennem ez a stilettóőrület. Nos, kérem szépen... a történet banális.... sőt tán fatális :)   Több évvel és pár hónappal ezelőtt voltam…..
Nos, ezt a díszítést egy vendég hozta... nekem megtetszett, mert gyors és könnyű! Fixálásmentes zselével készítsd a fent látható módon...
A körömdíszítés ma már nem extra szolgáltatás, minden jó szakembernél elérhetőnek kell lennie. Egy tökéletes, szép és tartós műköröm ma már nem mindenkinek elég… sőt, tovább megyek: a nők igen nagy hányadának nem elég. S hogy miért nem elég? Ahhoz, hogy jól…..
Szakmánk az elmúlt évtizedekben rengeteget változott. Azonkívül, hogy számos új anyaggal és eszközzel bővült a munkaeszközünk repertoárja, haladnunk kell a korral a körömdivatot illetően is. S mi a divat manapság? Régebben a sima francia, vagy az egyszínű piros köröm közül…..
Christa Nails Köszönet nektek! 2015.06.20 07:37:12
Tudtátok, hogy egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte? A nagyok ide verték azt a tudásanyagot, amellyel nem jutottam volna oda, ahol vagyok. Ez a Kriszta nem jöhetett volna létre, ha nincs... GKK, aki összehozott a…..
Meghívtak Zimány Linda fogfehérítésére! Kedves Linda újra megtisztel minket jelenlétével, és hazánkban tartózkodik pár napot.Meghívtak Zimány Linda fogfehérítésére! Kedves Linda újra megtisztel minket jelenlétével, és hazánkban tartózkodik pár napot. Ez idő alatt…..
Néha a művészeket nehéz követni. Most azonban gyerekjáték volt! Legalábbis nekem... Ez disznó! És nem vicc!Néha a művészeket nehéz követni. Most azonban gyerekjáték volt! Legalábbis nekem... Ez disznó! És nem vicc! Egy koreai-amerikai művész, Miru Kim munkájából…..
Szotyolahéj, használt rágógumi, üres üveg, műanyag pohár, banánhéj, papírszemét, almacsutka, csokipapír, narancshéj, gumi óvszer – mindez nem egy lelátó a focimeccs végén, hanem a parlamenti ülésterem szavazás után.Szotyolahéj, használt rágógumi, üres üveg,…..
HURRÁ! Megérkezett Tokióba a Magyar Református Szeretetszolgálat négytagú csoportja, amely hárommillió forint értékű élelmiszer-adományt vitt a katasztrófa túlélőinek - erről a csoport vezetője, Osgyán Dániel számolt be a Japán fővárosból kedden telefonon az MTI-nek.Egy…..
Apám! Ez szenzációs hír! Hajdú Péter két karateedzésre megy...     Na, hát én tolom a sok szart magam előtt... mert ez érdekli a jó népet! Upsz: valaki megfogta Sarka Kata fenekét? Nahát, ejnye-bejnye...  Hajdú Péter fogyókúrás szenvedéseiről se maradjunk…..
Na ez a legjobb! Számos hír közül, ez érdekelte a legtöbb ember tegnap. Beszarás... komolyan, nem csak az, hogy ezt valaki megcsinálta, hanem az is, hogy ekkora keletje van neki! Na ez a legjobb! Számos hír közül, ez érdekelte a legtöbb ember tegnap. Beszarás... komolyan, nem csak…..